galio برای supp جالب نیست بهتره باهاش بری mid یا top
galio برای supp جالب نیست بهتره باهاش بری mid یا top
Janna R برای حفاظت از ADC یا برای شوت کردن دشمن به وسط خودی ها استفاده میشهسلام
من هم در مورد janna شنیدم که بهترین هست ، به چند نفر گفتم ردش کردند ، اما خوب قابلیت های خوبی داره ، q ش که مشابه r نامی هست فقط رنجش کمتره و سخت تره ، w ش هم که اسلو می کنه،e ش هم که مثل e نامی هست فقط روی تاور هم اثر می کنه ، R ش اما خیلی به دلم نچسبید ، چون استفاده ازش = تمرکز تیم حریف روی تو! یک مقدار R ش به نظر من کم فایده است.
زیاد هیلر خوبی نیست بیشتر روی Q ش تمرکز داره.
نظرتون راجع به گالیو چیه راستی؟
مثلا وقتی Fiddle یا Zac میپرن وسط Janna, Teamfight راحت یه خطر بزرگو دفع میکنه و در واقع اجازه میده تا هم تیمیاش وسط اون بلبشو هم دیگه رو پیدا کنن و Regroup کنن
Galio رو وقتی ور میدارن که APC حریف یا -Dmg over Time- DoT خیلی قوی داشته باشه, یا Burst قوی. ترکیب W با کل MRی که میگیره خیلی بهش کمک میکنه
پ.ن: Galio واسه Midlaneه
ability renger برام توضیح میدیدن؟ من فقط یکیشو فهمیدم بقیشو توضیح میدید؟
یعنی هر هیرویی که ap باشه و از دور تیر بندازه مثلا swain/ahir/annie
اونایی که renged نیستن هم مثل kassadin/akily/dianna
منظورم اون نیست حرکات خاص رنگار منظورمه مثلا یه طناب پرت میکنه رو پاشون اون منظورمه
مثلا الان چی می خوای من که نفهمیدم هر کسی فهمید براش توضیح بده GL & HF بلده اون بیاد برات میگه Rengar نه Renged
حالش نیست حتی تایپ کنم
منظور Reza Alone اینه بهش بگی ability های rengar هر کدوم چی کار می کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو لینک بالا می تونی رضا هم بخونی هم در کنارش تو ویدیو ببینی چی کار میکنه هر ability
دوست عزیز اگه منظورت ابیلیتی های رنگار هست :
Passive : وقتی توی سبزه ها یا توی حالت مخفی ( Ulti ) هستی اگه به کسی اتک بدی میپره روش ...و میزنه دیگه .
Q : اتک بعدی رنگار دمج اضافه میده و اتک اسپیدش برای 3 ثانیه زیاد میشه . ( اکه توی حالت 5 Ferocity باشه : دمجش به اضافه 100% اتک دمیج رنگار میشه )
W : به unit های نزدیکش دمیج میده و Armor و magic resist شونو کم میکنه . ( در حالت 5 Ferocity : رنگار heal میشه . )
E : یه طناب پرت میکنه دمیج میده و طرف رو slow میکنه . ( در حالت 5 ferocity : طرف رو root میکنه )
R : بعد چند ثانیه غیب میشه و میتونه دشمن های نزدیکشو ببینه و سرعتش زیاد میشه و اگه اتک بدی میپره رو طرف )
امیدوارم منظورمو گرفته باشی .
w َو اشتباه نوشتی
برای 3 ثانیه magic resist و armor resist شو در لول 5 ,44 تا میبره بالا :افزایش میده و به اطراف هم دمیج میده
منظورش از حرکات خاص رنگار باگاش هست نه ability هاش![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)