تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 825 از 1298 اولاول ... 325725775815821822823824825826827828829835875925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,241 به 8,250 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیه و موقع تموم شدن کدومشون باید مجددا شارژ کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقای توسلی مخابرات پارسال طرح کمپین پاییزی داشت و فکر کنم نامحدود هم داشت تو اون کمپین.امسال از این خبرا نیست ؟
    نه نداره دیگه
    به جاش طرح انبوه قرار داده

Sent from my HTC One

3. 2 کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.اقای پشتیبان لطفا راهنمایی کنید.امروز با هزار بدبخت رفتم و یوز و پسورد طرح تابستونما گرفتم.طرح زرین را هم انصراف دادم.حالا چطوری باید مودما کانفیگ کنم تا بتونم فعلا از هر دوتا طرح استفاده کنم.اخه بهم گفتن طرح زرین 10 روز طول میکشه تا کنسل بشه منم دیشب شارژش کردم و میخوام تا زمان جمع اوری حداقل از شارژش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب این که کاری نداره
    آموزش تنظیمات مودمتون را توی اینترنت سرچش کنید

Sent from my HTC One

7. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب این که کاری نداره
    آموزش تنظیمات مودمتون را توی اینترنت سرچش کنید

Sent from my HTC One
    خوب حرف شما درسته.من سرچ کردم.کانفیگ کردن هم تا حدودی بلدم ولی الان مشکل من اینجاس که دوتا پسورود دارم و دو تا نام کاربری.یکی برای طرح زرین و یکی برای طرح تابستانه.حالا چطوری باید کانفیگ کنم.یعنی وقتی کانفیگ میکنم جای یوزر و پسوورد را خالی بزارم و از داخل کامپیوتر دوتا کانکشن بسازم و اونجا جدا جدا وارد کنم.درسته؟؟؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این طرح انبوده عجب چیز چرت و پرتی هست باید کسی که این طرح رو پیشنهاد داده جایزه نوبل بده از کجاشون این طرح رو در اوردن؟
    باید حداقل ماهی 50 گیگ بخری!!!!!
    من فکر کردن مدت زمان برا 50 گیگ یا 100 گیگ قابل انتخاب هست الان که چک کردم دیدم هر مدتی برداری حداقل ماهی 50 گیگ برات میندازه!(خدا تومن پول اینترنت میشه!!!)
    اقا تازگیا شارژ خور مخابرات بیشتر نشده؟
    قبلا شارژ خور خوبی داشت الان بد جور زیاد شده سه گیگ ماهانه داشتم هنوز 15 روز نشده تموم شده! هنگ کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب حرف شما درسته.من سرچ کردم.کانفیگ کردن هم تا حدودی بلدم ولی الان مشکل من اینجاس که دوتا پسورود دارم و دو تا نام کاربری.یکی برای طرح زرین و یکی برای طرح تابستانه.حالا چطوری باید کانفیگ کنم.یعنی وقتی کانفیگ میکنم جای یوزر و پسوورد را خالی بزارم و از داخل کامپیوتر دوتا کانکشن بسازم و اونجا جدا جدا وارد کنم.درسته؟؟؟
    نه
    شما مودم را روی حالت Bridge تنظیم کن بعد روی کامپیوتر کانکشن درست کن

Sent from my HTC One

11. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین طرح زرین رو انصراف بدی حدود یک هفته طول میشکه تا قطع کنن اگه شارژ داری زود استفاده کن تا حروم نشه (فقط چند مگ بزار باشه چون اگه صفر بشه برات اتوماتیک یه گیگ شارژ میکنن)
    برا یوزر نیم و پسورد دو تا راه داری یکی اینکه توی مودم وارد کنی یکی هم کانکشن بسازی
    اگه توی مودم بسازی هر کدوم یوزر و پس رو وارد کنی با همون وصل میشه هر وقت بخوای عوض کنی باید دوباره وارد ودم بشی و یوزر و پس رو عوض کنی
    اگه با کانکشن بخوای وصل بشی توی ویندوزت دو تا کانکشن میسازی و توی هرکدم یوزر و پس رو وارد میکنی و با هر کدوم خواستی میتونی وصل بشی
    هر کدوم از دو روش مزایا و معایب مخصوص خودشون رو دارن ولی با توجه به اینکه زرین رو انصراف دادی و در واقع یه طرح داری(طرح زرین چند روز دیگه قطع میشه اگه تا حالا قطع نکرده باشن!) یوزر و پس زرین رو وارد مودم کن انتهای ترافیکت که رسید دوباره وارد مودم شو و یوزر و پس طرح جدیدت رو وارد کن و تموم
    موفق باشید

13. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه
    شما مودم را روی حالت Bridge تنظیم کن بعد روی کامپیوتر کانکشن درست کن

Sent from my HTC One
    سلام

مشکل بریج برطرف شده یا هنوز خیر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •