دوستان الان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هستم. اینم تست سرعت
آپلودش خیلی بالاست :
![]()
دوستان الان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هستم. اینم تست سرعت
آپلودش خیلی بالاست :
![]()
قصد خرید وایمکس ایرانسل رو دارم ، کدوم مدل از مودم هاش گیرندگی بهتری رو داره ؟ و یه سوال دیگه اینکه طرح دانلود رایگانش از 2 تا 6 صبح است ؟ اگه اینطوری باشه 2 ساعت کمتر از مبین نت هستش.
شکایت کردی گفتند درسته ؟ یعنی حق با توئه ؟ خب بعدش چیکار کردند ؟ به شکایتت رسیدگی کردند؟
راستی ریز مصرف رو از کجا میشه درآوورد؟
عزیزم. گوگل و جیمیل مشکلی ندارن خودشون.به دلیل درخواست های مردمی تمام زیر مجموعه های گوگل ( همچینی خودش ) فیلتر شده.--
نه گفتن درسته یعنی مشکل نیست. بعدم گفتن شما میتونی ریز حسابت رو در بیاری. همونجا هست. ریز مصرف. یکم بری پایینتر ریز مصرف هست اون بغل هم داره . ماه به ماه رو نشون میده.
دروغ گفتندمن اول ماه توی حسابم یک مقداری بود که تقسیم بر 89 کرده بودم 4096 مگابایت داشتم (که درست بود) . الان بعد دو روز اون عدد شده 307500 که تقسیم بر 89 میکنم میشه 3455 مگابایت . یعنی من توی این دو روز 641 مگابایت مصرف کردم که کاملاً اشتباهه و راحت میتونم بگم دو برابر هم بیشتر کم کرده.
همون که گفتم اینا هم روش شرکت های ای دی اس ال دیگه مثل پارس آنلاین رو پیش گرفتند و دوبله کم می کنند![]()
------
راستی اون مصرفی که اون پایین میبینیم برای هر ماه هستش. من میخوام روز به روز نشون بده. قبلا ها یادمه یه جا میدیدم ولی یادم رفته. نمیدونی کجاست ؟
جی میل و گوگل همچنان بالا نمیاد
کسی نبود جواب بده !!
حالا چرا گوگل و جی میل رو بستن .
به دليل عدم حذف فيلم توهين به پيامبر اعظم
مودم های داخلی از نظر گیرندگی با هم فرقی ندارند
مبین نت 2 ساعت بیشتره اما تو ساعت رایگان سرعتش از 10 بالاتر نمیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)