دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم . پینگم خیلی بالاست و چون آنلاین بازی میکنم خود مخابرات میتونه پینگم رو بیاره پایین ؟
دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم . پینگم خیلی بالاست و چون آنلاین بازی میکنم خود مخابرات میتونه پینگم رو بیاره پایین ؟
[QUOTE=NirvanaH;6250206]خدایا با نام تو
با سلام
خدا رو شکر که لایز همه جا روسیاهیش رو شده!!! از اینکه لیست خوبی رو بستی نشون میده که با بیشتر اونها آشنیت داری و این خیلی خوبه. من شاتل رو پیشنهاد میکنم. اما اگه کرج زندگی میکنی، شرکت شبکه شبدیز خیلی عالیه و بدیش اینه که فقط توی کرج سرور داره. حتی توی تهران هم سرور نداره. دانلودش بیسته. فقط قیمتاش یه نمه بالا میزنه. من یه لست از بهترین ها رو در بازه های زمانی متفاوت در پست قرار میدم. این تست ها در خرداد1390انجام شده. امیدوارم مفید باشه:
دستت درد نکنه حامد جان اما من تو بخش شاتل سایت بودم همه ازش مینالیدن .... خودم هم بعد لایزر شاتل گرفته بودم که جالب نبود
نظر شما راجب پیشگامان چیه ؟![]()
Last edited by cs16; 10-07-2011 at 19:18.
به نظر من tp بهتر باشه .![]()
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، اصولا پینگ مخابرات زیاد نوسان داره و برای بازی اصلا مناسب نیست. چون همش باید تیکش رو تحمل کنی! بزرگترین عیب اینترنت مخابراتم همینه! به نظر من پینگ خوب میخوای یا پارس انلاین بگیر یا شاتل. البته سرعتای بالای 512 تا دیگه موقع بازی با افت پینگ مواجه نشی!
حامد![]()
[QUOTE=cs16;6251052]با سلام
خواهش میکنم عزیز. راستش نمی تونم بگم خوبه یا بدهو آخه خودم استفاده نکردم. دوستان داشتند راضی بودن!!! ولی همیشه این نکته رو مد نظر داشته باش که: شرکتهای پر کاربر خمیشه خوب نیستن! بلکه تعدد یوزرها یه عیب بزرگ محصوب میشه چون از سرعت بشدت کاسته میشه. پس زیادم به اسم و رسم شرکت نگاه نکن. کم یوزر بود مساویه با سرعت بالا. اما نمیشه بگی که کیفیت این شرکات دائمی باشه. مثل لایزر!!! من این ده تا رو بیشتر قبول دارم . لااقل تست شده ان. این شرکت هم بد نیست. در ضمن شما بازه زمانی رو هم برای انتخاب مد نظر قرار بده.
حامد![]()
با سلام
تأیید میشه حرف دوستمون. TP-link انعطاف پذیریش بیشتره و بهتر میشه با تنظیماتش کار کرد. من که دارم و خیلی هم راضیم.
حامد![]()
[QUOTE=NirvanaH;6252389]خیلی ممنون حامد جان استفاده زیاد ندارم و برای برادرم میخوام که گاهی وب گردی کنه و چند تا موزیک دانلود کنه در واقه پینگ هم برای برنامه oovoo میخوام .... از شاتل جدیدن لایزر پارسال و داتک هم اوایل سرویس adsl داشتم
256 نا محدود پینگ 50 تا 70 میداد 30 هزار مودم ام خودشون دادناینترنت داشتم اون موقه فیلتر ام خیلی کم بود
از پیشگامان تعریف شنیدم میخوام تست کنم .... امیدوارم خوب باشه که دیگه فکر نکنم وقت کنم عوض کنم برای همین سوال زیاد میپرسم شرکت های خوب دیگه ای هم هستن اما منطقه ما تحت پوشش نیست....
راستش بهترین چیز شاتل که خیلی باهاش حال میکردم پشتیبانیش بود خیلی با احترام رفتار میکردن ... که البته درستش همینه اما امروز که زنگ زده بودم پیشگامان انگار داره لطف میکنه جوابم رو میده !! عجب !!!
در کل ممنون از راهنمایتون![]()
گرفتم میگم وضعیتش چطوریه ...![]()
[QUOTE=cs16;6252740]
با سلام
خواهش میکنم داداش حتما بعد از اینکه گرفتی، یه تست ازش بزار و وضعیت رضایتت یا عدم رضایتت رو هم اعلام کن.
حامد![]()
دوستان اینرنت من امروز آزاد شده هیچ سایتی روش بسته نیست مال شما چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)