سلام داخل ماشین (پراید) مدتیه بو بنزین میده بیشتر زمانی که پارک میکنی و در ماشین رو باز میکنی بو حس میشه.درب باک هم محکم میبندم.کاملا واضحه بو از داخل اتاق میاد دلیلش چیه؟![]()
سلام داخل ماشین (پراید) مدتیه بو بنزین میده بیشتر زمانی که پارک میکنی و در ماشین رو باز میکنی بو حس میشه.درب باک هم محکم میبندم.کاملا واضحه بو از داخل اتاق میاد دلیلش چیه؟![]()
سلام
با این اطلاعات کم نمیشه اینترنتی عیب یابی کرد . مثل اینکه یک نفر بگه من تب دارم , بگین بیماریم چیه (تب علامتِ دهها بیماری هست) .
یا بگه حالم خوش نیست , بگین چمه .
بیشتر توضیح بدین . چه صدایی دقیقاً؟ کِی صدا میده ؟ در چه دنده ای ؟ با گیربکس سرد یا گرم ؟ وقتی گاز میدین صدا میده یا وقتی پا رو از گاز برمیدارین ؟
سلام
یا از واشر مهره ی بزرگ پمپ هست یا مهره شله یا یکی از شیلنگها درست وصل نیست
این شیلنگها فشاری که بغلش دو تا ضامن داره , قفل شدنی هست . باید قبل از نصبش کمی روغن بزنین به سر لوله بعدش شیلنگ رو بزنیم جا و فشار بدیم تا صدای "چلق" بده
این صدا خیلی مهمه و اگر این صدا رو نده پس شیلنگ قفل نشده و احتمال نشتی حتمی هست و احتمال آتشسوزی بسیار زیاد . چه روی باک و چه اون شیلنگ که به ریلِ سوخت وصله و به انژکتورها بنزین میرسونه
==============================
اگر حبابگیر کانیستر هم مشکل داشته باشه , بخارهای بنزین پخش میشه توی اتاق
اما اگر از حبابگیر باشه معمولاً بوی بنزین هر چند دقیقه یک بار به مشام میرسه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-08-2017 at 20:41.
اقا محمد سلام والا من دست به هیچی نزدم فابریک کارخونس هرچی هست منظور شما چیه این قطعه کجاست؟
یا از واشر مهره ی بزرگ پمپ هست یا مهره شله یا یکی از شیلنگها درست وصل نیستاین شیلنگها فشاری که بغلش دو تا ضامن داره , قفل شدنی هست . باید قبل از نصبش کمی روغن بزنین به سر لوله بعدش شیلنگ رو بزنیم جا و فشار بدیم تا صدای "چلق" بده
این شلنگ کجاست؟میشه راهنمایی کنید؟
سلام آقا محمد بزرگوار
راستش ماشین از لحاظ فنی خیلی خوبه و من راضیم
ولی ماشین تو دور پایین باشه و گاز بخوره صدای گیربکس کامل میاد .
گیربکس گرم صدا بیشتر میشه .در حالت سرد صدا داره ولی خیلی کم هستش.
نمیتونم بگم چجور صدایی! چن تا مکانیک سوال کردم گفتن که صدای گیربکس هستش. و باید باز بشه و....
ولی میخام بدونم کسی راه حل بهتری سراغ داره یا نه؟
سلام
بهتره اول مقدار روغن گیربکس رو چک کنین . یعنی پیچ بغلش کمی شل میشه . باید روغن بریزه بیرون . ماشین باید افقی باشه در این تست .
بهتره رگلاژ بودنِ کلاچ و درست کلاچ و دنده عوض کردنِ خودتون هم مطمئن بشید چون این 2 هم باعث زود خراب شدن قطعات گیربکس میشه
خیلیها بدون اینکه بدونند , قبل از کامل کلاچ گرفتن, دنده رو عوض میکنند که به برنجیها صدمه میزنه و بعدش چرخدنده های اصلی خراب میشه
سلام
جای پمپ در بیشتر ماشبنها زیر صندلی عقب هست . در بعضی ماشینها توی صندوق عقب
در این شکل داره با پیچ گوشتی و چکش ,آروم به مهره ضربه میزنه تا باز بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مهره و واشرش باز شده
همین مهره اگر شل باشه بخار بنزین یا خود بنزین نشت میکنه ازش . واشرش هم اگر خراب یا نازک و بنجل باشه باعث نشت بخار بنزین یا خود بنزین میشه. موقع بستن مهره باید رزوه هاش گریسمالی بشه تا نرم و راحت تا آخر محکم بشه .
در این عکس شیلنگهای رفت و برگشت نشون داده شده که به صورت فشاری وصل شده به پمپ بنزین که زیر باک هست
این عکس سوکت بنزین هست . این سوکت دو تا دکمه فشاری داره (شماره 2)
باید با دو انگشت یا آچار مخصوص , هر دو دکمه فشار داده بشه تا شیلنگ دربیاد
درآوردن سوکت کمی زحمت داره چون شیلنگ خشکه و راحت در نمیاد . بعد از درآوردنش باید سر لوله چرب بشه تا شیلنگ تا آخر راحت جا بره و چلق صدا بده . این صدا خیلی مهمه . اگر این صدا رو نده پس شیلنگ قفل نشده و بعدا درمیاد و خطرساز میشه
دو تا قفل داخل سوکت در این عکس دیده میشه
این سوکتها اگر سالم و استاندارد باشه و قفل هم شده باشه اصلا نشت نمیده
سمت موتور هم همین سوکت وصل شده به ریل سوخت که انژکتورها روی اون نصب شده
مسئولیت رعایت کلیه نکات ایمنی و درست انجام دادن کارها با خواننده ی این مطلب هست . در صورت هر گونه خسارت جانی و مالی , بنده و این سایت هیچ مسئولیتی نداریم
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-08-2017 at 10:18. دليل: تصحیح
سلام دوستان عزیز راستش چند روزی بود. که تسمه ماشین صدای شبیه جیر جیر میداد تا اینکه امروز. ظهر درحین حرکت. بوی سوختنی ب مشامم. خورد. ایستادم وچک کردم داره از قسمت تسمه ها دود سوختنی میاد جند دقیقه توقف کردم وبعدش ک راه افتادم صدای جیغ خیلی بلندی از تسمه بلند شد ولی دیگه قط شد لطفا اگه کسی فیتونه بهم کمک. کنه ب نظرتون کدوم تسمه ایراد داره؟
همه چیز درباره بازیافت باطری ماشین
خرید و فروش اسقاط باطری خودرو چگونه است!!!
محتویات باتری ماشین
باتری ماشین، حاوی ۲ الی ۳ لیتر اسید باتری و یا سرب می باشد که هر دوی آن ها بسیار سمی هستند. اسید باتری در صورتی که به چشمانتان نزدیک شود می تواند موجب نابینایی چشم و سرب در صورت بلعیده شدن موجب مسمومیت سربی می شود.
اهمیت و ارزش بازیافت باتری ماشین
با توجه به اهمیت استفاده از سرب در صنعت و آماری که نشان میدهند حدود ۴۰ درصد کل تولید سرب از بازیافت قراضهها و سربارههای باتریهای فرسوده حاصل میشود، باتری های کهنه باید به شیوه مناسب وارد چرخه بازیافت شوند.باتری های اسقاط شده شامل مواد خطرناکی هستند که برای محیط زیست بسیار مضر هستند و تا قبل از پروسه پاکسازی نمی توانند وارد سایت های دفن زباله شوند، حتی رها کردن ان ها در اطراف و حومه شهر غیر قانونی می باشد، بنابراین موثرترین شیوه برای نظم دادن انها در واقع بازیافت می باشد.
نحوه خرید و فروش اسقاط
با تحویل اسقاط باتری به شرکت سحر باتری سپند نه تنها به محیط زیست خود کمک می کنید بلکه بابت باتری های کهنه و از کار افتاده خود مبلغی هم دریافت می کنید.
پرداخت مبلغ اسقاط باتری با دو روش: پرداخت برمبنای آمپر و دیگری پرداخت کیلویی محاسبه میشود.
شرکت سحر باتری اسقاط باتری های شما را به صورت نقدی از سراسر کشور خریداری کرده و آنها را وارد چرخه بازیافت باتری می کند. و همچنین در ازای تحویل اسقاط امکان تعویض آن با باتری نو را خواهید داشت.
برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط تحویل اسقاط و یا مشاوره می توانید به سایت سحر باتری مراجعه نمایید و یا با شماره های ۰۲۱۸۸۷۶۰۴۷۱ و ۰۲۱۸۸۷۴۵۰۴۷ تماس بگیرید.
منبع: تحریریه سحر باتری
سلام آقا محمد بزرگوار
راستش ماشین دیسک چرخ جلو ایراد داشت بردم گارانتی درستش کنه متاسفانه یکروز کامل اونجا بود من هم به دلایلی نبودم سر ماشین.وقتی کارش تموم شد رفتم تحویل گرفتم دیدم صدا میده. بهشون گفتم .
اومد دو سه متر باماشین رانندگی کرد گفت گیربکسش صدا میده. گفتم ماشین سالم بوده و.... گفت بیا برات کامل تعویض کنم.
برای اینکه مطمئن بشم بردم چندتا مکانیک نشون دادم گفتن گیربکس که صدا میده.
حالا نمیدونم دستکاری کردن یا استفاده شخصی کردن اون روز با .... نمیدونم والله
از اون روز هم دنده3 خیلی بد جا میره.گاهی هم صدا میده
اینا رو عرض کردم برای بحث درست کلاج گرفتن و ... فرمودید
الان میخام کسی تجربه داره که گیربکس عوض کنم حل بشه ؟
یا بنظر شما دنده برنجی ها ایراد داره باید چیکار کنم؟ با تعمیر حل میشه ؟
حقیقتش ماشین سالم اینطوری کردن نمیتونم اعتماد کنم بهشون برای گیربکس.
Last edited by mojtabayousefi; 13-08-2017 at 13:38.
سلامنوشته شده توسط mehdiaiyad10363@gm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ماشینتون 2 تسمه ای باشه پس یک تسمه دینام داره و یک تسمه کولر /هیدرولیک فرمان
اگر کولر روشن بوده پس ممکنه به علت سفت بودنِ بیش از حد کمپرسور , تسمه کولر درجا کار کرده و صدا داده
در ماشینی هم که تسمه کولرش شل هست روشن کردن کولر باعث جیغ کشیدن تسمه میشه خصوصا اولش که کولر رو وشن میکنیم
شاید هم تسمه دینام بوده و دینام به علتی سفت شده و بعدش آزاد شده . البته این احتمالش خیلی کمه . متهم اول تسمه کولر و کمپرسور کولر هست و احتمال شد بودن تسمه کولر
اگر کمپرسور و سیستم کولر سالهاست که سرویس نشده و ممکنه یک لحظه گیرپاچ شده و آزاد شده . بهتره سرویسش کنین یعنی تعویض فیلترمدادی و اضافه کردن 1 استکان کوچک روغن به سیستم کولر
در ضمن , آثار سائیدگی و بوی سوختگی روی تسمه ی مشکل دار هست
سلام علیکم
قبلاً بارها در اخبارها گفته شده که نمایندگیها هم در بعضی موارد مثل بعضی از مکانیکها قطعات سالم خودرو رو با قطعات معیوب یا بازاری تعویض میکنند
بارها هم مچشون باز شده که گیربکس و اکسل و یا موتورهای خرابِ ماشینهای گارانتی دار رو تعمیر کردند و جای صفر و نو قالب کردند به کسانی که خوروهاشون هنوز گارانتیش تمام نشده
با تمام این تفاصیل ماشینی که گارانتی داره بهتره توسط خودشون تعمیر بشه اما هشیار باشید تا سرتون رو کلاه نذارند
بنده هیچوقت ماشینمو ول نمیکنم وبیام راه خودم همیشه در نمایندگی سایپا بالا سر مکانیک وامیسم حتی زمانی که میگن برو برگه پذیرش بگیر درب ماشین رو قفل میکنم وبعد میام چند بار هم یه استادکاربهم گفتش تو وسواسی ولی توجه نکردم
یه لحظه غفلت کنی ممکنه دیگه صاحب هیچ ماشین نشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)