دوست عزیز درتایپیک کرک وسریال کسپر مراجعه کنید کی جدید گذاشتم ودانلود کنید.چاکر شما
دوست عزیز درتایپیک کرک وسریال کسپر مراجعه کنید کی جدید گذاشتم ودانلود کنید.چاکر شما
دوستان سلام این هم نسخه فاینال پیور ورژن 9.1.0.124 امروز منتشر شد این هم لینک دانلود.kaspersky.com/pure-latest-versions![]()
Last edited by Karkas20; 03-11-2010 at 17:02.
products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/purer2/pure9.1.0.124en.exe
Last edited by Karkas20; 03-11-2010 at 12:54.
فقط به دلیل نبود کی برای این نسخه شما میتوانید از تریال ریستر استفاده کنید.
مفهوم کامل این پیغام رو متوجه نشدم.می شه توضیح بدید.
ما رو که بیچاره کرده.اسکن می کنه بعد سیستم رو ریست می کنه بعد دوباره همه ی این کار ها رو تکرار می کنه.چند روزه داره اتفاقات بد واسه سیستم می فته.چند روز پیش هم تمام پیام های یاهو مسنجرم که توی آرشیو بود به طور ناگهانی پرید به طرز عجیبی!!!
لطفا راهنمایی کنید!
من از لایسنس اوریجینال استفاده میکنم، میتونم نسخه 2011 رو پاک کنم و اینو نصب کنم بهش کی بدم؟
لایسنسم بلاک نمیشه؟
سلام افشین جان نه لایسنس اینترنت سکیوریتی ویا پیور وانتی ویروس به هم نمیخورد وشما باید برای پیور لایسنس جداگانه بگیرید.لایسنس نسخه 2011شما به پیور نمیخورد.چاکر داداش افشین
درود
یه باگ کسپرسکی داریم اما ایراد شما این نیست ، احتمالا سیستم شما الوده شده ، روی جزئیات کلیک کنید تا مسیر الودگی رو بگه ، فایل رو اگه کم حجم بود ارشیو کنید اینجا بذارید ببینیم ،
اما تا راهنمایی بعدی شما با این برنامه یک بار به صورت اپدیت سیستم رو اسکن کنید هرچی توی درایو ویندوز پیدا کرد پاک کنید درخواست ریست رو تایید کنید. لوگش رو هم اینجا بذارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه اسم اون مخرب که توی ریپورت کسپرسکی نوشته شده رو هم بذارید خوبه.
موفق باشید
من ESET smart security 4 رو پاک کردم و بعد هنگام نصب kis 2011 ارور اینکه آنتی ویروس دیگه ای نصب هست رو میده
اگر پاک کردن nod32 روش خاصی داره کمک کنید
در ضمن ویندوز 7 هست ، روی xp همچین مشکلی نبود
Last edited by yakuza; 03-11-2010 at 23:41.
سلام
بعد پاک کردن نود حتما باید سیستم ریستارت بشه
در ضمن uninstaller نود به نظر من مشکل داره چون درست پاک نمی کنه و من چندین جا این مشکل رو داشتم که برطرف نشده
چند صفحه ی قبل تایپیک drhanibal عزیز یه برنامه برای پاک کردن نود گزاشتن
اگه پیدا نکردین تو گوگل به نام eset uninstaller سرچ کنید و باهاش تو سیف مود نود رو پاک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)