تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 825 از 1045 اولاول ... 325725775815821822823824825826827828829835875925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,241 به 8,250 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان !
    من میخوام فرمول تایپ کنم و در کنار اون فرمول هم متن فارسی بنویسم ! یعنی به شکل زیر :

equation + تایپ فارسی + equation

اما همی که equation رو وارد میکنم و فارسی رو کنارش ترتیب به هم میریه و فارسی به پشت فرمول میره !
    right tol left رو هم امتحان کردم اما نشد !
    چه کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض راست به چپ کردن شماره گذاری

سلام من وقتی از طریق خود ورد می خواهم این طوری شماره بگذارم

تا یک مرحله ای درست است

از مرحله ای به بعد شماره ها جابه جا می شود مثلاً به جای 5-1 می نویسد 1-5
    توی ورد 2003 ، مکان‌نما رو روی پاراگراف موردنظر قرار بده. از منوی format گزینه Bullets and Numbering رو انتخاب کن. از توی کادر دکمه Customize رو بزن. همونجا که مکان‌نما داره چشمک می‌زنه نقطه‌ها یا خط تیره ها رو تبدیل به خط تیره فارسی کن یعنی کیبوردت رو روی زبان فارسی بذار و خط تیره رو تایپ کن. مشکل حل می‌شه. برای بقیه level ها هم با کلیک کردن بر روی کادر سفید بزرگ درون همین کادر که level های مختلف رو نشون می‌ده و تغییر نقطه‌ها به خط تیره مشکل حل می‌شه.
    توی ورد 2007 به بالا، مکان‌نما رو روی پاراگراف موردنظر قرار بده. از ریبون Home قسمت Paragraph سومین آیکون مربوط به Multilevel List هست. روی فلش کنارش بزن و از پایین منوی باز شده Define New Multilevel List رو انتخاب کن. کادر Define New Multilevel List که باز شد قسمت Enter formatting for number رو پیدا کن و تمام نقطه‌ها یا خط تیره‌ها شو به خط تیره فارسی تبدیل کن یعنی کیبوردت رو روی فارسی تنظیم کن و خط تیره رو تایپ کن. برای بقیه level ها هم با کلیک کردن بر روی کادر سفید بزرگ درون همین کادر که level های مختلف رو نشون می‌ده و تغییر نقطه‌ها به خط تیره مشکل حل می‌شه.

3. 2 کاربر از godofword بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام چطور تیتر یک متن را به متن بعد از آن وصل کنیم که هر وقت متن به صفحه بعد رفت آن تیتر به تنهایی آخر صفحه قبل نماند

(در کتابی خواندم از طریق PARAGRAF و تب line & breack میشه کاری انجام داد اما من نمی دونم چطور میشه از این طریق تیتر را به متن بعدش وصل کرد تا با هم جابه جا شوند)
    مکان نما رو روی تیتر قرار بدهید و سپس کادر paragraph رو باز کنید. برای این کار توی هر ورژنی از ورد اول کلید ترکیبی Alt+O رو بزن و بعد کلید P رو تایپ کن. از برگه دوم یعنی برگه Line and Page Breaks تیک گزینه Keep with next را روشن کنید.
    در ضمن در نظر داشته باشید که با enter زدن در انتهای پاراگرافی که Keep with next آن روشن است، این گزینه برای پاراگراف بعدی هم اعمال می‌شود. پس بهتر است که اول در انتهای تیتر enter بزنید و سپس برگردید و این گزینه را برای تیتر فعال کنید.

5. 3 کاربر از godofword بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام. دوستان نیاز به کمک فوری دارم.من پایان نامه ام را شماره گذاری کرده ام.ولی دوباره از وسط فایل شماره 1 خورده و هرکاری میکنم درست نمیشه.میدونم صفحه را بریک کرده ان.ولی نمیدونم چطوری درست کنم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مکان نما رو روی تیتر قرار بدهید و سپس کادر paragraph رو باز کنید. برای این کار توی هر ورژنی از ورد اول کلید ترکیبی Alt+O رو بزن و بعد کلید P رو تایپ کن. از برگه دوم یعنی برگه Line and Page Breaks تیک گزینه Keep with next را روشن کنید.
    در ضمن در نظر داشته باشید که با enter زدن در انتهای پاراگرافی که Keep with next آن روشن است، این گزینه برای پاراگراف بعدی هم اعمال می‌شود. پس بهتر است که اول در انتهای تیتر enter بزنید و سپس برگردید و این گزینه را برای تیتر فعال کنید.

سلام

بی نهایت ممنون از شما عالی بود

در مورد اینکه فرمودید اینتر زده بشه راستش من مدام یک فایل را اصلاح می کنم به نظر شما برای انجام این کار باید در انتهای اصلاح آخری این گزینه را روشن کنم یا راه دیگه ای دارد

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام. دوستان نیاز به کمک فوری دارم.من پایان نامه ام را شماره گذاری کرده ام.ولی دوباره از وسط فایل شماره 1 خورده و هرکاری میکنم درست نمیشه.میدونم صفحه را بریک کرده ان.ولی نمیدونم چطوری درست کنم
    سلام.شما روی شماره مورد نظر کلیک کنین سپس این مسیر را برین:
    Insert->Page Number->Format Page Numbers
    در پنجره باز شده گزینه Continue from previous section را انتخاب کنین

9. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من در ورد یک مستطیل درست کردم.
    یک فلش هم (نتیجه ) وسط مستطیل گذاشتم
    حالا قسمت راست نوشتم مثلا a نتیجه میده b رو
    اما هر کاری میکنم موس نمیره سمت b تا بتونم کلمه b رو تایپ کنم
    از align هر چی میزنم یا میره سمت راست دیگه سمت چپ نمیشه چیزی نوشت یا برعکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    من وقتي مي خوام page number بزنم اين ارور رو ميده. آفيس رو هم پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي فايده نداشت. قبلاً هم اينطوري شد مجبور شدم ويندوز عوض كنم. ميخوام بدونم راه حلي داره كه دوباره ويندوز عوض نكنم. اينم بگم كه ويندوزم رو هم repair كردم ولي بازم نشد
    Last edited by TALAT; 23-01-2013 at 16:37.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه فایل ورد از دوستم گرفتم که خودش می گفت با ورد 2010 نوشته . حالا وقتی با ورد 2007 یا همین 2010 هم باز می کنم رو سیستمم ، همه حرفاش به هم چشبیدن!
    ممنون می شم راهنمایی کنید.خیلی عجلیه ای هستش...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه فایل ورد از دوستم گرفتم که خودش می گفت با ورد 2010 نوشته . حالا وقتی با ورد 2007 یا همین 2010 هم باز می کنم رو سیستمم ، همه حرفاش به هم چشبیدن!
    ممنون می شم راهنمایی کنید.خیلی عجلیه ای هستش...
    بايد روي سيستم دوستتون save as 2003 ميزدين.

14. 2 کاربر از TALAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •