زندگی چقدر زیباست![]()
سرویس 2 مگ شاتل
پینگم دوباره امد زیر 400![]()
اینم برا شاتل![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زندگی چقدر زیباست![]()
سرویس 2 مگ شاتل
پینگم دوباره امد زیر 400![]()
اینم برا شاتل![]()
سوسمار جان حالا که زندگی زیباست میشه یه عکس از Downstream خودت بزاری ؟!
.
بنده که همچنان پینگم بالاست که فک کنم تا چند روز دیگه باید زنگ بزنم پشتیبانی و 3 ساعت فک بزنم تا شاید درستش کردن . چون با این وضع از بازی انلاین با سرور های خارجی محروم شدم
.
اینم تست من :
دیشب ولی فقط تونستم 2 گیگ بدانلودم . اما بازم خوبه2 تا فیلم دانلود کردم با 4 تا از پارت های یه بازی حجیم
کییییییییییه؟چییییییییییه ؟
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 14-12-2010 at 11:47.
آره سرور خارجی و که باس بی خیال شیم فعلاقدیمیا راس میگفتن که همه چیو نمیشه با هم داشت
بی خیاله پینگ سرعت بهتر تر تره
![]()
زیر دیپلم بگو منم بگیرم چی میگی . downstream دیگه کیه؟![]()
برو تو کنسول مودمت . اونجا نوشته دان استریم بعد زیرش یه سری اعداد نوشته و .... اصلا بیخیال . ما نخواستیم![]()
اینی که میگی از توانایی های من خارجه
بجاش اینو میذارم
![]()
چه ربطی داشت !!!![]()
خودمم نمیدونمکییییییییییییییییییهههههه ههههههههههه؟؟؟؟ چیییییییییههههههههههههه؟؟ ؟؟؟؟؟
بچه ها کسی نیست بتوه به این سوالم جواب بده ؟
آدرس آکادمی های فوتبال در رشت رو میخواستم .
مثلا آکادمی فوتبال داماش و استقلال و پیروزی و شهرداری و ... که قبلا اعلامیه هاشون رو در رشت دیده بودم اگر کسی آدرسی یا شماره تلفنی ازشون داره ممنون میشم بهم بده .
سلام
آکادمی رو نمیدونم ولی یه باشگاه داماش گیلان طرفای توشیبا هست از توشیبا به طرف جاده تهران همین سمت که مصلا هست باید 2 3 تا کوچه بری بالاتر بعد از پل هوایی یه تابلو زده نوشته باشگاه داماش گیلان اگرم همون جا آکادمی نباشه حداقل بهت میتونن بگن کجاست
Last edited by mehdihamed; 14-12-2010 at 13:06.
سلام.
محرمه! خیلی فیلم دانلود نکن
از کجا دانلود میکنی؟
کسی کاری بلده که بتونیم از Rapidshare و سایت های مشابه با امکان ادامه دادن، دانلود کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)