عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90
همون بنیتز خوبه
عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90
همون بنیتز خوبه
آنجلوتی الان واسه میلان حکم مترسک رو داره! خرید ها رو اون انجام نمیده، در واقع اون از فصل پیش اخراج شد!!!
خرید رونالدینیو و میلان، نشان دهنده ی وضع خراب میلان از نظر مالی هست! این دو بازیکن الان فقط برای تبلیغ خوبن!
ببین، چلسی وقتی مربیش مورینیو شد، کلا رو لیگ اینگلیس تاثیر گذاشت!
برای چند فصل چلسی حرف اول و آخر رو میزد، او 2 فصل هم که خوب بودن، تو جام باشگاه های اروپا بدشانسی میاوردن!
کلا جلسی خیلی بد شانس هست، تو بازی های مهم، مهمترین بازیکناش اخراج میشن! مثل لمپارد!!!
الان هم که مورینو جلو فرگوسن باخت، اگه بازی رو دیده باشی، چلسی دوتا تیرک زد!
تازه، فرگوسن بازیکنایی مثل رونالدو رو داره! رونی، فردیناند...
بهترین بازیکن مورینیو، ابراهیموویچ بود! بقیه در سطح بازیکنای فرگوسن نبودن! ساموئلی رو که ما انداختیم بیرون رو اینتر خرید!!!
اینتر نه چلسی![]()
من هم احساس خوبی ندارم نسبت به پرز نباید الان بگه که کیو می خواد اخراج کنه اگه بیاد و نتونه کسی رو بیاره کارمون تمومه همه می خوان برن کسیو نداریم بازی کنه
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی Lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
مخصوصا اینکه بنزما هم میخواد بیاد...
نه مورینیو نه بنیتز ... بنیتز رو دوست دارم بیاد ولی عمرا لیورپول نمیزاره ! باهاش قرارداد دارن ...
مورینیو هم بدم میاد ازش !
ولی اگه پرز بتونه بنیتز رو بیاره عالیه
اون فرق داره ... ---- تو فرانسه رقیب درست و حسابی نداره بخاطر همین هر سال راحت قهرمان میشهسلام
به نظر من اگه اون سرمربی lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
مخصوصا اینکه بنزما هم میخواد بیاد...
اینا همش کار یک مربی نبوده.
فک کنم سه تا مربی تو این مدت ---- عوض کرده که هر سه تا همیشه قهرمان فرانسه کردن ---- رو.
امشب ساعت 12:30 : اتلتیک بیلبائو - رئال مادرید -شبکه 3 - زنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)