سلام چطور این ریسک رو کردید اگه میریختید ودیگه بازی کپی اجرا نمیشد؟ بعذد یعنی همین دستوری که شما دادید رو انجام بدیم حله؟ بعد اگر یه جایی یک ps3 slim با فریمور بالای 3.60 گیر بیارم اونوقت کپی میشه؟
سلام چطور این ریسک رو کردید اگه میریختید ودیگه بازی کپی اجرا نمیشد؟ بعذد یعنی همین دستوری که شما دادید رو انجام بدیم حله؟ بعد اگر یه جایی یک ps3 slim با فریمور بالای 3.60 گیر بیارم اونوقت کپی میشه؟
آقای Bull یا هر عزیز دیگر:
1.یعنی هیچ تغییری رو بازی انجام نمیشود؟فقط کافیست که دستگاه -- شود؟لطفا در مورد کرک بیشتر توضیح دهید.
2.الان هم شنیدم که ورژن3.66 هم -- شده!آیا درست است؟یعنی میتوان DIRT3 رو به صورت غیر Original بازی کرد؟
با تشکر![]()
داخل گوگل بنویس: Firmware Hacking 3.66 ps3
عجیب که سیتی مادر هنوز چیزی روی خرجیشن نرفت
دوستان برای کپی بازی از روی هارد با فرمت NTFS نیاز به یه فایلی به اسم USB.CFG هستش که تو فولدر نصب مولتیمن وجود داره.
اگه یه جوانمرد این فایل رو برام اپ کنه ممنون میشم![]()
داداش یه مشکلی هست .فکر کنم فیکه.
من نرم افزار دانلود میکنم بعد الکی یه ارور میده وقتی که ok رو میزنم یه سایتی رو باز میکنه اگه نتونستید خودتون اون فایل رو بسازید امادش رو دانلود کنید.بعد دانلود رو که میزنم میره به یه سایت که میگه یکی از گزینه ها رو انتخاب کن تا فایل رو بدم.ولی هر چی انتخاب میکنم دانلود نمیکنه.
من به خاطر این میگن فیکه که وقتی از تورنت دانلود میکردم دقیقا همین جور بود.فیلم رو دانلود میکردی بعد پسوورد میخوایست و میگفت برو فلان سایت پسوورد رو بگیر و لینک سایتی مثل این رو میداد.
لطفا مردم رو ذوق زده نکنین الکی.
اگه خودتون امتحان کردین عکسشو بزارین.
اینم فایل USB.CFG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by flasher_for_nokia; 01-07-2011 at 18:57.
پس فیک ........
با سلام!دوستان من میخواهم PS3 بخرم!
اول می خواستم آک بخرم ولی الان یه دست دوم گیر آوردم:PS3 slim-250gig +دو دسته=330 تومان
طرف میگه با هاش کم کار کرده.
1.ریجنشو نمیدونم چیه؟چی باشه خوبه؟
2.این کار رو بکنم یا نو بخرم؟احتمال داره که دستگاه ایراد داشته باشه ؟چه جوری تشخیص بدم؟
ممنون میشم اگه یه نفر به من جواب بده.با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)