باطری خوب برای 5700 کسی قیمت داره.چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟
باطری خوب برای 5700 کسی قیمت داره.چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟
قیمتش بالای 10000 تومانه و برای اصل بودنش هم میتونی هولوگرام نوری رو بهش دقت کنی...با تغییر زاویه باید بغل لوگوی بیضی نوکیا نقطه ها رو ببینی...یک نقطه چپ-دو نقطه راست-سه نقطه پایین-چهار نقطه بالا...اگر باز هم مطمئن نبودی...یک قسمت روی هولوگرام هست که باید بتراشی و کدی که زیرش هست رو به سایت نوکیا بدی تا اصل بودنشو تایید کنه...معمولا آخر دفترچه ی راهنمای گوشی توضیح داده که باید چی کار کنی...
مشکل حل شد.ویرایش کردم
Last edited by meshkiposh2200; 09-10-2009 at 14:04.
الان دیگه باتری های 4 تومنی هم هولوگرام داره!
اون قسمتی هم که میگی باید تراشیدش خدا رحمتش کنه مرد!
باتری اصل هم اگه گیرت بیاد حدودای 25 تا 30 تومنه!
اون 85 که شما باهاش کار کردی احتمالا استثنا بوده!
آخه هنگیشون زیاده اکثرا هم فرم ورشون مشکل داره
به نظر من هنوز تفاوت بین 5700 و گوشیهای جدید اونقدر زیاد زیاد نشده که بخوام عوضش کنم!![]()
پس بهتره مراقب همین باتری اصل گوشی باشیم که خراب نشه![]()
دقیقا همینطوره![]()
با سلام.بچه ها همونطور که ميدونيد هر اهنگ يا البوم صوتي يک عکس داره که بهش توي نوکيا البوم ارت گفته ميشه.
من هر اهنگي يا البومي که دانلود ميکنم عکسش را هم ميگرم و با جت اديو به اهنگها ميچسبونم(قسمت تگ اديت).
مشکل من اينه که اين البوم ارتي را چسبودندم توي موزيک پلير نشون نميده و بايد خودم دستي
بچسبونم که البته مجازيه و واقعا نمي چسبه کسي برنامه سراغ داره که باهاش البوم ارتو توي کامپيوتر بچسبونيم و توي موزيک پلير هم نشون بده.
در ضمن ميدونم چنين برنامه اي هست چون شده اهنگ بريزم روي موبايلم و البوم ارتشو را بدون چسبوندن در موبايل نشون بده.ببخشيد که چشمتونو را درد اوردم.با تشکر قبلي
من با این پلیر تصاویر آلبوم رو میذارم و داخل گوشیم هم دیده میشه...این پلیر مال کارت صداهای کریتیو هست ولی فکر کنم با غیر اون هم کار کنه.
agree رو بزن و دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by labkhand; 21-10-2009 at 00:38.
ممنون ولی فک نکنم با هر کارت صوتی کار کنه چون موقع دانلود ازم مدل کارت صوتی کریتیو میخاست.کسی برنامه ای دیگه سراغ نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)