sony اگه بخواد امیدوار یه درست کردن مدلهایه جدید و درست کردن بازیها از سوی شرکتهایه دیگه براش باشه
درستش همینه که کنسولش هک نشه
و خودشو از ما بیشتر درک میکنه![]()
sony اگه بخواد امیدوار یه درست کردن مدلهایه جدید و درست کردن بازیها از سوی شرکتهایه دیگه براش باشه
درستش همینه که کنسولش هک نشه
و خودشو از ما بیشتر درک میکنه![]()
با این حساب ما هم بریم همون 2000 کپی خور رو بگیریم و امیدوار باشیم که جنس دسته دوم نیست....
اونم با قیمت فضایی 300 تومن!
اما اگه بدونم مدلی از 3000 هست که با دوتا یو ام دی بازی ارائه میشه اونو میگیرم چون بازم قیمتش همین حول و حوش هست و تا موقع هک شدنش میتونم با اون دوتا سرگرم شم
سلام .
علی جان این دوست ما هنوز داره زور می زنه 3000 شو کپی خور کنه .من نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنند خود شرکت ها کنسول هاشون را هک میکنند.
می گه باید بریم تو سایت سونی رجیستر بشیم ( با سریال نامبری که نمیدونم کجای psp 3000 هست ) و بعد خود پی اس پی کپی خور می شه . مسخره ترین حرفی که شنیدم !
نمی دونم چجوری بهش بفهمونم !
حرف شما رو هم کاملاً تأیید می کنم .
راستی این دارک الکس چش شده ؟
من که زیاد نمی گردم تو سایتای خارجی با وجود خوب بودن زبانم ولی اصلاً حال و حوصله انگلیسی ندارم !
منبع به این خوبی !
ممنون می شم یکی جواب بده .
بچه ها 1 پیشنهاد بدید.
اگه این پکه با 2 تا umd گیرم بیاد 3000 رو بخرم یا منتظر بشم که شاید 3000 کپی خور شه
یا اینکه 2000 بخرم؟
سلام محمد جان
فعلا که کپی خور نشده شاید به این زودی ها هم نشود.
دارک آلکس هم واقعا یا هیچ کاری نمیتونه بکنه یا سونی خریدتش.
معلوم نیست.
به نظر من شما برو همین psp2000 کپی خور بخر.
فکر کنم تشخیص جنس دست دوم از نو راحت باشه مخصوصا psp که یک کنسول دستی هست.
3000 هایی که با بازی باندل شده اند و توی ایران گیر میاد معمولا پکی هست که با بازی Ratchet & Clank: Size Matters باندل شده اند.
این پک حاوی این بازی که یک بازی پلتفرمیه و یک umd فیلم و دمو هست.(پس عملا یک عدد umd بازی)
بازی های psp جوری نیست که چند وقت شما را مشغول کنه.اگه خیلی خوره بازی باشی 1 روزه هم میتونی کل بازی را بری.پس به فکر این نباشید که یک umd میگرید و هفته ها سرگرم هستید.(به غیر از بازی هایی ورزشی)
Last edited by choory; 23-05-2009 at 23:42.
خوب...راستش من از پارسال زمستون تا حالا با Tekken سرگرمم!هیچ وقت هم پاکش نکردم!
سلام خسته نباشید .
دوسته من یه PSP fat ورژن 3.40 OE-A داره و کپی خوره من می خواستم با psp اون از UMD هاش image بگیریم و بریزم تو psp خودش و UMD هارو بیارم تا باهاش بازی کنم (آخه PSP من کپی خور نیست) دوتا برنامه روش ریختم . برنامه UMDumper 0.2.4 که اصلا کار نکرد وقتی اجراش می کنی صفحه سیاه می شه و همین جوری می مونه و برنامه filer6.0 اجرا شد اما از UMD کپی می گیره من حتی با nero فایل های کپی رو به iso تبدیل کردم و ریختم تو psp ش اما بعد از اجری بازی در هنگام loading بازی از بازی می یاد بیرون و error می ده.
می خواستم بدونم باید چه جوری با psp اون از UMD ایمیج بگیرم.
مرسی
چوري جان تينايي كه گفتي رو نداره ولي ممنون از كمكت. از دوستان كسي ميتونه در مورد نحوه بازي كردن دو نفره pes 2009 از طريق ad hoch يه توضيح كامل بده؟
سلام به همه ی دوستان و عرض خسته نباشید مجدد!
من یک PSP 2004 slim 4.01 حدودآ دو ماه پیش خریدم و تقریبا سه هفته پیش update ش کردم (ای کاش نکرده بودم !) حالا ورژنش شده 5.50 یکی ازدوستان برای ورژن 4.01 کفته بود از روش homebrew استفاده کنم اما حالا متاسفانه وژن من 5.50 حالا باید چی کار کنم (یک بار هم Restore Default Settings رو هم زدم اما فقط بعد از چند دقیقه دستگاه ریسیت شد و وقتی روشن شد هیچ تغییری نکرده بود فقط تم دستگاه با اسمش عوض شد و تمام اکانت های Wi - Fi ام هم پاک شد اما هنوز ورژن دستگاه 5.50 هست)
سلام.دوستان محترم داداش من مي خواد برام يهpsp slim بفرسته از سوعد.ولي بازي هاي اينجا رو مي خونه؟چجوري كرك ميشه؟با فرم وير مي شه بازي هاي كپي رو اجرا كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)