بابا يكي هم جواب من بدبخت رو بده :(
در ضمن خيلي از بازي ها رو بدون مشكل بازي كردم.
مثل:
CODWAW
Assassin's Creed
Undercover
Far Cry2
بابا يكي هم جواب من بدبخت رو بده :(
در ضمن خيلي از بازي ها رو بدون مشكل بازي كردم.
مثل:
CODWAW
Assassin's Creed
Undercover
Far Cry2
نه دوست عزیز حتما نمی تونه این باشه(البته خراب بودن سی دی بازی رو انکار نمی کنم مخصوصا اگه از کمپانی نا معتبری باشه) چون جدیدا بعضی از کمپانی ها ازبرنامه های بسیار قوی برای ایجاد setup استفاده می کنند حتی من دیدم که همین pop3 رو توی یه سی دی هم ارائه شده!
(این رو برای اطلاع عمومی گفتم که حتما روی تعداد دی وی دی های بازی قضاوت نکنی)
سلام دوستان من بازی fifa 09 رو نصب کردم ولی تورنومنت مودش غیر فعاله چیکار باید بکنم
اولین کرکی که این بازی باهاش اومد بیرون این مشکل رو داشت و بعد از چند وقت حتی بازی دوستانه هم نمیشد
شما از یه کرک دیگه استفاده کنید باید تو تاپیک خود fifa 09 باشه
سلام به اساتید
من مدتیه تو بازی Red Alert3 به مشکل برمی خورم . مشکل هم اینه که وسطای بازی یه دفعه تصویر سیاه میشه و این ارور میاد :
![]()
سلام
سیتم من تو اجرای cod5 ارور میده و اجرا نمیکنه.
از نظر سیستم مشکلی ندارم چون cod4 رو راحت اجرا کردم و 3 بار هم تا آخر رفتم.
چند تا Dvd مختلف رو هم امتحان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم اول یه صفحه سیاه میاد بعد ارور میده.
ویندوزم ویستا هست.اروری که میده شبیه ارور don’t send & send error ویندوز xp هستش. ولی برای ویستا.
ویروس هم نداره سیستمم
سلام
آقا من قبلا بازی Gears of war رو نصب کرده بودم و بازی می کردم.
حلا بعد چند باز دوباره اونو نصب کردم وقتی که فایل بازی رو اجرا می کنم این ارور رو میده:
You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game.
لطفا راهنمایی کنید
درود
ما قصد داریمCall of Duty - World at War رو بازی کنیم قبلا در سیستم نصبش کردم و یه کمی هم بازی کردیم بعد بیخیالش شدم حالا قصد دارم بازیش کنم ولی دی وی دیشو ندارم فقط نصب شده دارم ولی وقتی رو بازی کلیک میکنم اررور میده میخواستم ببینم راهی هست بشه بازی کنم اینم عکس اررور
![]()
من هم با همین مشکل شما روبرو بودم و همینکه 2 هفته پیش اومدم دوباره بازی کنم با همین پیام مواجه شدم چندین کرک مختلف نصب دوباره و خیلی روش های دیگه رو امتحان کردم و جواب نگرفتم!
اما من همیشه تا آخرین راه حل ممکن (از معمولی بگیر تا عجیب و غریب) رو امتحان میکنم و اگه تمام راه حل ها جواب نداد خودم باز یه راه حل جدید طراحی میکنم
بالاخره راه حل این مشکل رو فهمیدم:
شما کافیه تاریخ کامپیوتر رو یکسال عقب تر بکشد!
بله فقط همین ظاهرا اون کرک یا خود گیم برای مدت یکسال بوده و بعد از اون نیاز به تایید مجدد داشته (چون اورجینال ندارم نمیدونم به چه صورت شاید بعد از یکسال باید یه مبلغ دوباره پرداخت بشه) اما با یه تنظیم ساده تقویم میتونید به راحتی دوباره بازی کنید![]()
سلام
برو به آدرس زیر و دانلودش کن بعد به یه فایل dll هست بریزش به پوشه ی بازی اگه نشد به پوشه ی system32 هم کپی کن.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)