من از لينكبا هزار زحمت اونم با سرعت خيلي پايين نسبت به لينكهاي ديگه دانلود كردم ولي زمان Extract كردن به مشكلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوردم.فايل ارور SRX رو هم خوندين ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
من از لينكبا هزار زحمت اونم با سرعت خيلي پايين نسبت به لينكهاي ديگه دانلود كردم ولي زمان Extract كردن به مشكلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوردم.فايل ارور SRX رو هم خوندين ؟
فایل الان مجدد دانلود کردم، مشکلی نداشت
شما فایل قبلی که آپلود کردمُ دانلود کردین و در پوشه مربوطه کپی کردین؟
ممنون اون فايلي كه دادين دانلود كردم و جايگزين كردم و دقيقا جايگزين يك فايل با همون حجم و نام شد الان اصلا به سرور كانكت نميشم كه بندازم بيرون . سرور مشكل پيدا كرده ؟؟
بهترین شبیه ساز بات برای کانتر 1.6 ZBOT هستش که میتونی از لینک زیر بگیریش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار sxe injected ورژن جدیدترش هم اومده اون بهتر نیست؟ (11.8 fix 6)
تو این نسخه یک نرم افزار انتی چیت هم هست اونم باید نصب کنیم؟ یعنی بجای sxe injected یا با هم باید اجرا بشن؟
و یه چیز دیگه: این فایل خودش پچ رو هم نصب میکنه؟ الان فقط یه counter strike no steam هست و وقتی میرم توش (با سبک قدیمی و نه پچ) نمیتونم سرور اضافه کنم یعنی به لیست اضافه نمیشه...
و لطفا نقشه های پر طرفدار که تو سرور های مختلف استفاده میشه رو هم برای دانلود بذارید و نحوه استفادشون رو بگید
یک مورد دیگه هم هست که من هر وقت توی سرور های مختلف میرم یه تغییری تو کانترم ایجاد میشه یعنی یا یک سری نوشته رو صفحم میاد یا بعضی سرور ها که یکبار میرم تو دفعه های بعد وقتی میزنم find server به طور خودکار میره تو همون سرور و اجازه ی رفتن به سرور دیگه ای رو نمیده و باید از طریق کنسول وارد سرور های دیگه شد یا... چیکارش کنم؟؟
چند تا سرور خوب هم معرفی کنید
الان بعد از یک هفته اومدم کانتر بزنم همه سرور ها یا تعطیل ان یا شوت میزنن... سرور های خارجی هم که لتنسیشون شدید بالاست
Last edited by M e i s a m; 24-08-2011 at 16:56.
death_man ادمین جون 2 روزه ظهر ها میام کسی سرور نیست بچه ها بیان ی صفا کنیم
سلام
من می خوام خودم سرور بشم و با دوستانم بازی کنم!
وقتی بدون وی.پی/ان سرور می سازم و آیپی رو به دوستانم می دم نمی تونن بیان تو سرور!
ولی وقتی به وی.پی/ان کانکت می شم و آیپی جدید رو می دم به دوستام می تونند راحت کاننت شن!
اما مشکل اینه که lag زیاد داره!!
چه راه حلی پیشنهاد می کنید ؟
حتما باید آیپی Valid بگیرم ؟؟
خيلي ممنون كانتري كه گذاشته بودي دانلود كردم و مشكلم حل شد.
با سلام من یک سوال داشتم
آیا توی بازی CS Sourse Classic میشه در حالت آفلاین بازی کرد
(یعنی میشه برای دو گروه نفرات تعیین کرد)
یه سوال
چرا من نمی تونم با اکانت شبانه صبانت به اهواز وصل شم
از کاربرای صبانتی کسی هست که همین مشکلو داشته باشه !!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)