تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 858 اولاول ... 324724774814820821822823824825826827828834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من مودم gp2101 دارم و سال 95 خریدمش الان سرعتی که دارم 8 مگابیت هست اگر مودم tf i60 g1 بگیرم با توجه به قابلیت تجمیع فرکانس امکان داره سرعتم به بالای 20 مگابیت برسه

اگر توی این تاپیک سوالم رو نمی پرسیدم بی زحمت لینک تاپیک مورد نظر رو برام بفرستید با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من مودم gp2101 دارم و سال 95 خریدمش الان سرعتی که دارم 8 مگابیت هست اگر مودم tf i60 g1 بگیرم با توجه به قابلیت تجمیع فرکانس امکان داره سرعتم به بالای 20 مگابیت برسه

اگر توی این تاپیک سوالم رو نمی پرسیدم بی زحمت لینک تاپیک مورد نظر رو برام بفرستید با تشکر
    درود. شاید از این اقتصادی ها گرفتید همون که سرعت های ثابت داره.
    مودم من TF-i60 G1 هست که تجمیع داره ولی وقتی تجمیع رو فعال میکنم به شبکه وصل نمیشه. پس فکر کنم تجمیع روی TDD فعال نیست.
    سرعت من بین پنجاه تا نود مگابیت هست ولی تا صد و سه مگابیت هم دریافت داشتم.

3. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مودم من TF-i60 G1 هست که تجمیع داره ولی وقتی تجمیع رو فعال میکنم به شبکه وصل نمیشه. پس فکر کنم تجمیع روی TDD فعال نیست.
    منم G1 دارم و mimo 4x4 هم روش فعال میشه و وصل میشه به شبکه .... ولی در عمل یه خورده CA برای من بهتر عمل کرده و ترجیح دادم بذارم رو CA
    ناگفته نماند که ما لبه پوشش هستیم و با هزار نذر و نیاز در یک تراز و زاویه ای گذاشتمش که آنتن خوبی بگیرم
    سرعتمم بالای ۵۰ مگابیت برای دانلود.بعضی سرورای خاص ایرانی رو کابل ۷۰-۱۰۰ هم میره

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

منم G1 دارم و mimo 4x4 هم روش فعال میشه و وصل میشه به شبکه .... ولی در عمل یه خورده CA برای من بهتر عمل کرده و ترجیح دادم بذارم رو CA
    ناگفته نماند که ما لبه پوشش هستیم و با هزار نذر و نیاز در یک تراز و زاویه ای گذاشتمش که آنتن خوبی بگیرم
    سرعتمم بالای ۵۰ مگابیت برای دانلود.بعضی سرورای خاص ایرانی رو کابل ۷۰-۱۰۰ هم میره
    آنتن دهی من خوب هست و فاصله ی زیادی با BTS نداریم ولی خب آپارتمان زیاد داره جایی که هستم و ما ویلایی هستیم. مودم رو کنار پنجره گذاشتم.
    الان هم تست کردم. روی MIMO 4*4 برای من وصل نمیشه.
    Last edited by epaaeiz; 06-04-2022 at 21:15.

7. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آنتن دهی من خوب هست و فاصله ی زیادی با BTS نداریم ولی خب آپارتمان زیاد داره جایی که هستم و ما ویلایی هستیم. مودم رو کنار پنجره گذاشتم.
    الان هم تست کردم. روی MIMO 4*4 برای من وصل نمیشه.

Last edited by ArashMiniStar; 07-04-2022 at 13:47.

9. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

QUOTE=epaaeiz;9183896]درود. شاید از این اقتصادی ها گرفتید همون که سرعت های ثابت داره.
    سرعت من بین پنجاه تا نود مگابیت هست ولی تا صد و سه مگابیت هم دریافت داشتم.[/QUOTE]

سلام اون موقع که من گرفتم فقط همین یک مدل بود و یادمه سرعت دانلودش اون موقع بین 6 و 7 مگابایت بود و چقدر کیف می کردم تازه اومده بود و هنوز فراگیر نشده بود اینترنت 4g هم تازه راه افتاده بود ولی الان خصوصا توی عید خیلی اذیتم کرد الان بهتر شده بعضی اوقات به 20 مگابیت هم می رسه ولی خب به پای سرعتی که شما دارید هنوز نرسیده

11. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    با مودم TF-i60 G1 روی شبکه فورجی پلاس چقدر سرعت دارید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    با مودم TF-i60 G1 روی شبکه فورجی پلاس چقدر سرعت دارید ؟
    درود.
    با فورجی پلاس تست نکردم.

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

QUOTE=epaaeiz;9183896]درود. شاید از این اقتصادی ها گرفتید همون که سرعت های ثابت داره.
    سلام اون موقع که من گرفتم فقط همین یک مدل بود و یادمه سرعت دانلودش اون موقع بین 6 و 7 مگابایت بود و چقدر کیف می کردم تازه اومده بود و هنوز فراگیر نشده بود اینترنت 4g هم تازه راه افتاده بود ولی الان خصوصا توی عید خیلی اذیتم کرد الان بهتر شده بعضی اوقات به 20 مگابیت هم می رسه ولی خب به پای سرعتی که شما دارید هنوز نرسیده[/QUOTE]

این جایی که هستیم پیشتر آنتن دهی نداشت. هر چی هم به ایرانسل زنگ زدم و گفتم به خُردش نرفت که نرفت. تا اینکه نمی دونم چطور تجهیزات گذاشتن. حالا آنتن دهی خوبی دارم هرچند دور و اطرافمون همه آپارتمان هست و ما ویلایی ولی خب راضی هستم.
    امروز سر ظهر نمی دونم مشکل از چی بود یهو سرعت اومد زیر یک مگابیت! فکر کردم مشکل از مودم باشه. خاموش روشن کردم درست نشد. رفتم سراغ مودم مبین نت و تست سرعت گرفتم دیدم اونم همین مشکل رو داره. الان بهتر شده ولی کامل درست نشده و الان تست گرفتم این نتیجه رو داد. فکر کنم شبکه مشکل داره. شاید هم شهر ما مشکل داشته باشه. تو خونه بگردید و بهترین جایی که آنتن دهی داره رو پیدا کنید. من بردم اتاق خودم که آنتن دهی کمی داشت تست کردم به زور سرعت به شانزده مگابیت می رسید ولی الان جایی که گذاشتم سرعت و آنتن دهی خوبی داره. هر چه آنتن دهی خوبی داشته باشید سرعت بهتری خواهید داشت مگر اینکه آنتنی که بهش وصل شدید کاربر زیاد داشته باشه.
    اینم تست الان که مشکل داره فعلاً: (از ADSL بهتره که حداکثر سرعتی که داشتم شش مگابیت بود )

15. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود.
    با فورجی پلاس تست نکردم.
    اوکی
    فقط میخواستم ببینم واقعا تجمیع فرکانس داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •