تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 1849 اولاول ... 32472477481482082182282382482582682782883487492413241824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان شما هم الان قطعی داره زیاد پینگ 200-400 همش هم تایم اوته
    اره از دیرذوز عطر سرعت بدجوری افت کرده و تا الان درست نشده

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ایول من که 3 گیگ گرفتم چون پارس فعلا قرار دادن مونده کنار اون استفاده میکنم.
    یکم هیجان دارم که ممکنه فردا وصل بشه امیدوارم فردا این هیجانم به خاطر نویز یا سرعت پایین به یاس بدل نشه!!!!
    درود
    لینک گرفتین ؟
    اگه وصل شدین یک مقایسه با پارسانلاین بگذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم. من و شما برامون سرعت تک کانکشن مهمه چون برای استریم و اپدیت و.... بیشتر استفاده می کنیم وگرنه برای کسانی که با idm و 32 تا کانکشن و فشفشه فقط قصد دانلود دارن خوبه. من اینترنت خوب و نتی میدونم که تک کانکشن خوبی داشته باشه نه اینکه بخاطر کمبود پهنای باند بین 10 نفر شِیر میشه.

اون دوستی هم که میگه چرا نمیری جای دیگه من مرکزم فعلا پورت خالی نداره مرکزی هستش که خیلی پوشش داره تو تهران و شلوغه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    یکی از مزیت های های وب به خاطره فشفشه هاست ولی خوب اگر قرار باشه در روز قطعی زیاد باشه سرعت افت داشته باشه فایده نداره فشفشه ها . قطعی ها چه طوری ثابت مثلا هر روز تکرار میشه یا نه هر چند روز یه بار در یک روز قطعی وجود داره یا هر روز در ساعت های مختلف ؟ سرعت روزانه به طور میانگین روی چند ؟

4. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
    اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم

6. این کاربر از aliiran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیروز از ساعت 14 تا 15 تقریبا قطعی کلی داشت های وب
    اما تقریبا برای من هر 2روز حتما یه قطعی یا پرش لینک دارم

8. این کاربر از aliiran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا این قطعی ها واسه ما نیست اصلا

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یکی از مزیت های های وب به خاطره فشفشه هاست ولی خوب اگر قرار باشه در روز قطعی زیاد باشه سرعت افت داشته باشه فایده نداره فشفشه ها . قطعی ها چه طوری ثابت مثلا هر روز تکرار میشه یا نه هر چند روز یه بار در یک روز قطعی وجود داره یا هر روز در ساعت های مختلف ؟ سرعت روزانه به طور میانگین روی چند ؟
    در حال حاضر اصلا" های وب و توصیه نمی کنم ، فقط تا ساعت 12 ظهر مشکل نداره ، بعدش دیگه .....................

12. این کاربر از bestinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قطعی که منم روزی دو سه بار دارم. فشفشه اتفاقا باعث شده که کیفیت بیاد پایین چون یه نفر 15 گیگ میخره چون میدونه اگر مصرف نکنه میسوزه الکی هم که شده 24 ساعت میزاره برای دانلود و این یعنی همیشه های وب پیک مصرفش در تمام ساعات بالاست برخلاف شرکتهای دیگه شبها بالا میره بالا بخاطر سرویس شبانه. سرعت روزانه با idm از 350 تا 700 متغیره بستگی به مرکز و اینکه خطت رو چند باشه اما سرعت تک کانکشن 56 هستش یعنی هیچ نرم افزاری رو پی سی یا گوشی نمیشه انلاین اپدیت کرد و اینکه فیلم از یو ت و ب هم نمیشه دید. پینگ هم اگر پایین باشه اما نوسان داره مثلا از 160 میپره 350. برای شرینگ و بازی و.... مناسب نیست ضمن اینکه تایم اوت هم میده.

14. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تونستید زنگ بزنید علتش رو بدونید اخه من 2بار زنگ زدم اصلا رو اپراتور نمی رفت گفتم شاید مشکل از منه نامردا وقتی هم خراب میشه تلفن رو میگذارن رو مشغولی تا پاسخگو نباشن

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قطعی که منم روزی دو سه بار دارم. فشفشه اتفاقا باعث شده که کیفیت بیاد پایین چون یه نفر 15 گیگ میخره چون میدونه اگر مصرف نکنه میسوزه الکی هم که شده 24 ساعت میزاره برای دانلود و این یعنی همیشه های وب پیک مصرفش در تمام ساعات بالاست برخلاف شرکتهای دیگه شبها بالا میره بالا بخاطر سرویس شبانه. سرعت روزانه با idm از 350 تا 700 متغیره بستگی به مرکز و اینکه خطت رو چند باشه اما سرعت تک کانکشن 56 هستش یعنی هیچ نرم افزاری رو پی سی یا گوشی نمیشه انلاین اپدیت کرد و اینکه فیلم از یو ت و ب هم نمیشه دید. پینگ هم اگر پایین باشه اما نوسان داره مثلا از 160 میپره 350. برای شرینگ و بازی و.... مناسب نیست ضمن اینکه تایم اوت هم میده.

درست این موضوع ولی خیلی وقت خیلیها منتظر بودن تا بتونن در روز با سرعت بالا دانلود کنن یا اون فایلی که میخوان در زمان کمتری داشته باشن ولی تو بقیه شرکتها طرف بخواد یه فایل 20 گیگ بگیره باید 3 4 شب وایسه که توی تایم شبانه دانلود کنه آیا وصل باشه یا قطع یا پول زیادی رو بده نامحدود سرعت بالا بگیره که شاید در ماه 2 3 بار به کارش بیاد یا بره بیرون به چرخه ببین کجا دارند .

17. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •