این جمعه باز بهتر از جمعه گذشته هست.
داریوش انقدر دانلود نکن اینور چیزی نمیرسه!
مایلم به اطلاعتون برسونم رکورد قبلی سرعت که 700 بایت در ثانیه بود با دستان توانمند خودم شکسته شد
امریکا امریکا ننگ به نیرنگ تو![]()
کندی سرعت دانلود برای همه اینجوریه !؟ برای من بعضی وقت ها 6 7 کیلوبایت دانلود میکنه بعضی وقتم میشه 200 بایت !!1
لطفا کمکم کنید الان دارم با موبایل می فرستم:
امروز خونمون رو عوض کردیم الان گه مودم رو به تلفن وصل کردم دیدم خط رانژه است از کجا باید بفهمم از کدوم شرکته؟
از صاحب خونه قبلی بپرس![]()
اگر مالک قبلی رو نمیتونی گیر بیاری، شاید بتونی با مراجعه به مرکز مخابراتی منطقه تون، تقاضا کنی که شرکتی که روی خطه رو مشخص کنند.
+ میتونی لیست ریز مکالمات رو بگیری ، ببینی به چه شماره 4-5 رقمی زیاد زنگ زده اند، احتمال زیاد شماره ساپورت اون شرکته![]()
منم راه حل بدم پس همه دادن
یه دونه منطقی یه دونه تخیلی
۱-برو تو کنسول مودمت از اونجا ببین چه دی ان اس هایی برات ست شد شاید از اینجا مشخص بشه دی ان اس کدوم شرکته
۲-شماره تلفن ۹ تا شرکت pap بگیر به همشون زنگ بزن بگو این چه وضع سرعت بعد میگه شماره تلفنت بده وقتی دادی چک میکنه میگه شما از ما سرویس نداری یا داری
نکته:اگه سرعت اپلودتت پایین بسته شده بود احتمالا سرویس نامحدود معمولا مخابرات اسیاتک
چقدر استقبال شد از سوالت ! الان تمام گزینه ها روی میزه میتونی از همش استفاده کنی![]()
Last edited by saeid72; 12-07-2013 at 19:59.
الآن مخابرات دیگه 1 مگ راحت میده یا بازم به افراد خاص و اینا میده؟
اکثر مناطق اگر پورت خالی باشه راحت میتونید 1 مگ بگیرید.
اگر هم 1 مگ ندن شما هر سرعتی که میدادن رو بگیر بعد از طریق سایت اقدام کن که خیلی راحت تا 2 مگ رو هم میدن.
الآن خیلی وقته 512 رو دارم. برای ارتقا حضوری برم بهتر نیست؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)