مسابقات بروس رو زیاد شرکت کردم و برنده شدم ولی درصدی پیش نرفت
تمامی لیست پلیس هم کشته ام
ولی ماموریت های لیتل را نرفته ام
آن را هم امتحان میکنم.
بای بای
مسابقات بروس رو زیاد شرکت کردم و برنده شدم ولی درصدی پیش نرفت
تمامی لیست پلیس هم کشته ام
ولی ماموریت های لیتل را نرفته ام
آن را هم امتحان میکنم.
بای بای
بازم بود........من اینا یادم بود........تو همین تاپیک بگردی.لیست کاملش هست......ولی ماموریت های لیتل را نرفته ام
آن را هم امتحان میکنم.
سلام . .مسابقات بروس......و ماموریت های لیتل.....
تمام پرش هارو باید به بهترین صورت انجام بدی........
لیست خلافکار ایی که تو لیست پلیس هست رو باید همرو بکشی......
یادم نیست.حدود چند متر با موتور تک چرخ بزنی........
اینا یادم بود....ولی بازم هست....
مسابقات بروس رو در کدوم قسمت بازی باید بریم . . ؟ همچنین ماموریت های لیتل ؟
با موتور چه جوری باید تک چرخ زد . . ؟
مرسی
در موبایل خود - اسم بروس و یا لیتل را انتخاب کنید
در بروس نوشته Race
و در لیتل نوتشه Job
زنگ بزنید مشخص خواهد شد.
2 تا از ماموریت های لیتل هم رفتم ولی همچنان همان درصد قبل باقی ماندهبازم بود........من اینا یادم بود........تو همین تاپیک بگردی.لیست کاملش هست......
شما بازی را 100% کامل کردی؟
بای بای
شما چقدر عجله داری.....کلش رو برو.....فکر کنم 10 تا بود......حالا یه چند درصدی میاد روش...2 تا از ماموریت های لیتل هم رفتم ولی همچنان همان درصد قبل باقی مانده
نه....پرش هام مونده........مسابقات بورس هم مونده......با چنتا از وانتد ها.........شما بازی را 100% کامل کردی؟
با شیفت و کنترل......البته یکی از موتور ها نمیشد.......
با موتور چه جوری باید تک چرخ زد . . ؟
سلام ، 2 تا سوال داشتم:
1 - اینکه من چجوری باید جوی استیک رو فعال کنم چون وقتی وصلش میکنم توی بازی چیزی برای تنظیمات انتخاب دسته نداره.
2 - اینکه وقتی موبایلم رو میارم نمیشه باهاش شماره گیری کنی چون 2 تا گزینه بیشتر نداره : Multiplayer و Video editor
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای شماره گیری باید 2 بار کلید بالا را فشار دهید
وقتی 1 بار دکمه بالا را میزنید به منو موبایل میرود و وقتی 2 بار بزنید میتوانید شماره گیری کنید.
بای بای
مرسی خیلی ممنون
سوال دوم هم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه: وصل کردن جوی استیک
شما حتما باید گیم پدت طرح ایکس باکس باشه مثلا همین فراسو FGP-660 من خودم با اون بازی می کردم البته باید devdata بریزی 2 جا اگه گیم پدش رو تهیه کردی بگو تا devdata های مخصوصش رو بدم اینم بگم من برای فراسو یه devdata خوب نوشتم که دقیقا به درستی map شده و جای دکمه ها صحیح هست. گیم پدهای غیر از طرح ایکس باکس توسط بازی ساپورت نمیشه
من با کنترلر viera دارم ، اگه devdata هست واسش برام بزار دستت درد نکنه، اگر که نیست هم باز دستت درد نکنه خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)