دوستان حرفه ای تر اگه نظری در مورد این ادکلن mine دارن بگن
دوستان حرفه ای تر اگه نظری در مورد این ادکلن mine دارن بگن
دوستان خوب و گرامی عطرشناس و عطرباز در خواست راهنمایی دارم
شخصا عطر پلو بلو رو از لحاظ رایحه خیلی میپسندم
حالا میخوام بدونم بین این دوتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر تفاوت رایحه وجود داره؟
و همچنین پخش بوی کدومیکی بیشتره؟
شما باشید کدوم رو ترجیح میدید؟
پ.ن:بدون در نظر گرفتن محدوده قیمت عطری با مشابهت به پلو بلو که پخش بوی جالبی داشته باشه چی معرفی میکنید؟
یادمه یکی از بچه ها تو فرگرنتیکا گفته بود Escada Magnetism بوی نوشابه سیاه میده! اینو خیلی وقت پیش تست کرده بودم ؛ ولی تا اونجایی که یادمه همچین بویی رو من نوشابه حس نمی کردم.حالا می خوای شما تست کن ببین چی در میاد. البته اینم بگم که بعد 10 دقیقه ، بوی دلنشینی پیدا کرده بود ( بوی تمیزی می داد ) . پخش متوسط به پایین ، موندگاری متوسط.
دوستان تلفظ دقیق و درست این دادکلنها رو چطوری میشه بدست اورد؟
چون اکثرا اسم هستن یا کلماتی جدیدی هستن تو دیکشنری پیدا نمیشه ولی جایی رو هم ندیدم تلفظ ها رو داشته باشه
با تشکر
سلام
دوستان من MINE رو خریدم. بوی خیلی عالی داره. فقط متاسفانه پخش بوش اصلا جالب نیست.
اگه ادکلن دیگه ای تو همین رنج باشه که پخش بوش خوب باشه معرفی کنید.
ایفوریا مردانه ۱۰۰ میل ۱۳۰ هزار تومان
لانویی دلوم (لانویت دلهوم) پرفیوم ۶۰ میل ۱۴۰ هزار تومان
ژیوانشی پلی سفید مردانه ۱۰۰ میل ۱۲۰ هزار تومان
بلو د شانل ۵۰ میل ۲۲۰ هزار تومان
دیشب - تهران
دوستان من 5 شنبه یه سر میرم قم کسی اونجا جایی رو میشناسه هم جنس اصل داشته باشه هم خوش انصاف باشه؟
با تشکر
سلام
hadinba عزیز. میشه بهم بگید ، در مورد MINE که شما تست کردید، آیا پخش بو و ماندگاری خوبی داشت؟
و یکیم این که نسخه ای که من خریدم زیر قوطیش نوشته "لاستعمال الخارجی" . آیامال شما هم اینطوره؟ و اصلاً تقلبی هم داره این ادکلن جدید؟
ممنونم
سلام ، اونی کن من تست کردم هم موندگاریش خیلی خوب بود هم پخش بوش. راستش من زیر جعبه رو دقت نکردم که نوشته باشه " لاستعمال الخارجی" .![]()
با اینکه این ادکلن جدیده و احتمال تقلبی داشتنش ضعیفه، ولی نمیدونم چرا احساس میکنم پخش بوی خوبی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)