روز اول آموزشی ما کجا شما کجا !
برو داداش عشق کن هتلیه واسه خودش ، بهتون خوب رسیدن روز اول
روز اول آموزشی ما پر از توهین بود ... دقیقه به دقیقه اش رو یادمه !
روز اول آموزشی ما کجا شما کجا !
برو داداش عشق کن هتلیه واسه خودش ، بهتون خوب رسیدن روز اول
روز اول آموزشی ما پر از توهین بود ... دقیقه به دقیقه اش رو یادمه !
آقا من الان پیش دانشگاهیم درسم که تموم شد تو تیر دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم ؟ تولدم هم تو تیر هست
تهران میندازنم ؟ (آموزشیو نمیگم)
سلام دوستان
ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
سوالام حالا:
1-آدرس 01 تهران کجایه؟
2-به نظرتون ممکنه منم دوره کد بخورم با این که رشته کامپیوترم؟
3-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
4-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم.
شما دفعه اولته میری ؟
01 افسریست
بعید می دونم تا 20تیر اونجا باشید ! چرت گفته فک کنم ! چون 1تیر دوباره نیرو جدید میگیرن و شما باید تا 31 خرداد اونجارو خالی کنید !!و تا 20 اردیبهشت بهمون مرخصی داد که جزء خدمت حساب میشه ولی جزء آموزشی نه، و باید تا 20 تیر از اونور بمونیم تو این آفتاب
آخه اونایی که اونجا بودن هم همین اتفاق واسشون افتاده بود
انگار چون نیرو کم میگیرن اینجوری میکنن یا یه همچین چیزی
به هر حال تا خود 20 تیر که نگه نمیدارن ولی حداقل تا یک هفته قبلش باید اونجا باشیم
چون سربازای اونجا هم هنوز نبرده بودن اردو
سلام منم دیگه آخرای خدمتمم. کمتر از یک ماه مونده. یک خرداد ترخیص میشم. خدمت هم با تمام سختیا و گرفتاریاش یه روزی تموم میشه و فقط خاطراتش بجا میمونه.![]()
01 سمت افسریه هست ، جنوب شرق تهران
رشته کامپیوتر ندیدیم تا حالا کد بخوره ، اولین رشته ای که تو ارتش شدیدا نیاز دارن و معمولا 99% شهر خودشون میفتن کامپیوتر هست ( برو شکر کن )
به نظر من آدم به پایین تر از سرهنگ تمام تو ارتش رو نندازه بهتره ، کاری نمیتونه بکنه
سلام به همگی
یگان خدمتی کسی خراسان شمالی افتاده ؟
از شانس من افتادیم اونجا (به خاطر مسافت عرض می کنم ) یه هفته مرخصی ÷ایان دوره داشتیم
فردا باید راهی شم تا بتونم سر موقع برسم
گفتن برید ستاد فرماندهی اونجا تقسیم بشین
کسی اطلاعاتی داره ؟
مارو که روز اول لباس نداشتیم با لباس شخصی تو خاک و خل سینه خیز کشوندنحالا فحشو توهین اینا که بماند.
تازه این روزای خوبش بود. اصل بدبختی گذروندن 18 ماه خدمت تو ز ن د ا ن بود. خلاصه خدا اینجوری خدمت کردنو نصیب هیچ جوونی نکنه
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)