تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 4105 اولاول ... 32472477481482082182282382482582682782883487492413241824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

روز اول آموزشی ما کجا شما کجا !
    برو داداش عشق کن هتلیه واسه خودش ، بهتون خوب رسیدن روز اول
    روز اول آموزشی ما پر از توهین بود ... دقیقه به دقیقه اش رو یادمه !

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من الان پیش دانشگاهیم درسم که تموم شد تو تیر دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم ؟ تولدم هم تو تیر هست
    تهران میندازنم ؟ (آموزشیو نمیگم)

4. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
    سوالام حالا:
    1-آدرس 01 تهران کجایه؟
    2-به نظرتون ممکنه منم دوره کد بخورم با این که رشته کامپیوترم؟
    3-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
    4-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم.

6. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

10

سلام دوستان
    ممنون می شم به سوالاتم جواب بدین.راستش من قبلا سال 88 یه 4 ماهی خدمت کردم.دانشگاه بعد قبول شدمو و بعد برگشتم.الانم از 1/2/91 شروع خدمتمه.مارو فرستادن مرکز آموزش 04 ارتش بیرجند.بیرجد هم گفته برین 01 تهران اونا باید تقسیم کنند که آیا دوره کد می خوری یا نه! (لیسانس کامپیوترم الان).
    سوالام حالا:
    1-آدرس 01 تهران کجایه؟
    3-اینجا شهرمون تو ارتش یه آشنای سروان دارم به نظرتون می تونه برام کاری بکه که زنگ بزنه 01 بعد باهاشون بحرفه بعد منو بفرستن شهر خودمون؟
    4-لباسا و پتهامو با خودم ببرم تهران یا خودشون همه چی اونجا می دن؟راستش داداشم تو سپاه بود با بار دوم مجبور شد لباساشو دوباره ببره و بهش لباش ندادن!ولی بچه های تجدید دوره سربازی این سری هیچی با خودشو بر نداشته بودن و فقط من با لباس و وسایل بودم.
    شما دفعه اولته میری ؟
    01 افسریست

8. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و تا 20 اردیبهشت بهمون مرخصی داد که جزء خدمت حساب میشه ولی جزء آموزشی نه، و باید تا 20 تیر از اونور بمونیم تو این آفتاب
    بعید می دونم تا 20تیر اونجا باشید ! چرت گفته فک کنم ! چون 1تیر دوباره نیرو جدید میگیرن و شما باید تا 31 خرداد اونجارو خالی کنید !!

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بعید می دونم تا 20تیر اونجا باشید ! چرت گفته فک کنم ! چون 1تیر دوباره نیرو جدید میگیرن و شما باید تا 31 خرداد اونجارو خالی کنید !!
    آخه اونایی که اونجا بودن هم همین اتفاق واسشون افتاده بود
    انگار چون نیرو کم میگیرن اینجوری میکنن یا یه همچین چیزی
    به هر حال تا خود 20 تیر که نگه نمیدارن ولی حداقل تا یک هفته قبلش باید اونجا باشیم
    چون سربازای اونجا هم هنوز نبرده بودن اردو

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام منم دیگه آخرای خدمتمم. کمتر از یک ماه مونده. یک خرداد ترخیص میشم. خدمت هم با تمام سختیا و گرفتاریاش یه روزی تموم میشه و فقط خاطراتش بجا میمونه.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالام حالا:
    1-آدرس 01 تهران کجایه؟
    01 سمت افسریه هست ، جنوب شرق تهران
    رشته کامپیوتر ندیدیم تا حالا کد بخوره ، اولین رشته ای که تو ارتش شدیدا نیاز دارن و معمولا 99% شهر خودشون میفتن کامپیوتر هست ( برو شکر کن )
    به نظر من آدم به پایین تر از سرهنگ تمام تو ارتش رو نندازه بهتره ، کاری نمیتونه بکنه

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام به همگی
    یگان خدمتی کسی خراسان شمالی افتاده ؟
    از شانس من افتادیم اونجا (به خاطر مسافت عرض می کنم ) یه هفته مرخصی ÷ایان دوره داشتیم
    فردا باید راهی شم تا بتونم سر موقع برسم
    گفتن برید ستاد فرماندهی اونجا تقسیم بشین
    کسی اطلاعاتی داره ؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

روز اول آموزشی ما کجا شما کجا !
    برو داداش عشق کن هتلیه واسه خودش ، بهتون خوب رسیدن روز اول
    روز اول آموزشی ما پر از توهین بود ... دقیقه به دقیقه اش رو یادمه !
    مارو که روز اول لباس نداشتیم با لباس شخصی تو خاک و خل سینه خیز کشوندن حالا فحشو توهین اینا که بماند. تازه این روزای خوبش بود. اصل بدبختی گذروندن 18 ماه خدمت تو ز ن د ا ن بود. خلاصه خدا اینجوری خدمت کردنو نصیب هیچ جوونی نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •