تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 1746 اولاول ... 3247247748148208218228238248258268278288348749241324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی های شما
    kayle رو دارم اما بیشتر باهاش دوست دارم برم تو کار top ، زیاد به ساپورت باهاش فکر نکرده بودم.
    blitz و shen رو ندارم، معمولا بن می شند آخه
    fiddle و zyra رو نشنیده بودم برای ساپورت ،ببینم راه دستم هستند یا نه.
    پس اول می رم تو کار leona

2. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بنظر من thresh بخر هم هیرو خوبی adc با suup هم می تونی با هاش بازی کرد آدم بعد از چند دست بازی سریع خسته نمیشه
    نظر با خودت اگه من به جای تو بودم می خواستم یک suup بخرم thresh می خریدم
    Last edited by XxScorpionxX; 02-09-2013 at 21:27.

4. 2 کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

لول
    برای مسابقات WCG امسال ایران چمپ های زیر به دلیل حجاب بدشون بن شدن :
    Ahri, Akali, Ashe, Caitlyn, Cassiopia, Elise, Evelyn, Irelia, Janna, Karma, Katarina, Leblanc, Miss Fortune, Morgana, Nidalee, Orianna, Riven, Shyvana, Sivir, Sona, Soraka, Syndra, Vi, and Zyra.
    بقیه چمپ های مونث هم فقط اسکین هاییشون که مخالف اسلام نیست آزادن ! : دی
    آبرومون رفت ، MMOBOMB هم این خبر رو تو سایتش گذاشت و الآن کل دنیا دارن ما رو مسخره میکنن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا که همه رو زدن بن کردن چمپ دیگه ای هم مونده که بن نشوده باشه؟!
    راستی من این champ های Support رو دارم الآن ، می خوام باز هم بخرم ، فقط موندم چی بگیرم برای بعدی
    الآن اینا رو دارم:
    nami,taric,janna,alistar,soraka,nunu,lux,teemo
    بعد با sona بازی کردم و ازش خوشم می آد ، شنیدم lulu و thresh و leona هم عالی هستند ، karma هم ظاهرا خوبه (فقط nurf شده) ، به نظر شما کدوم رو بگیرم؟
    موقعی که free بود با lulu و thresh بازی کردم زیاد خوشم نیومد (شاید چون هنوز بهشون عادت نکردم).
    اگر champ دیگه ای هم به ذهنتون می رسه بگید.
    Leona و Lulu و Nidalee رو هم من پیشناهاد میکنم,Leona اولین supp من هست منم پیشناهاد میدم اینو بگیری چون تمام مجیکاش به جز 2ش طرفو stun میکنه,یعنی 3 تا stun و چی بهتر از این

6. 3 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

نظرم عوض شد بنظر من nunu از همه suuport ها قوی تر اخه ادم 6300 IP میده برای یک suuport
    مگه این که دیگه IP اضافی اورده باشه

8. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بستگی داره!
    ساپورت ها از نظر من 3 دسته میشن
    1-CC
    2-Utility,Heal
    3- Dmg
    ساپورت های CC مثل Blitz و Leona و Zyra بیشتر روی Disable کردن دشمن تمرکز دارن
    ساپورت های Utility مثل Soraka و Zilean و Kaye بیشتر چمپیون خودی رو قوی میکنن
    ساپورت های Dmg هم مثل Lux و Nid به چمپیون حریف Dmg میزنند تا ADC خودی بهتر Farm کنه

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    عیبی نداره که, مثلن شما لذت بازی با Thresh رو نمیتونی با Nunu بچشی! چمپوین های گرون تر عمومن سخت ترن و خب از طرفی بهتر هم جواب میدن!

10. 7 کاربر از xSoushiantx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بستگی داره!
    ساپورت ها از نظر من 3 دسته میشن
    1-CC
    2-Utility,Heal
    3- Dmg
    ساپورت های CC مثل Blitz و Leona و Zyra بیشتر روی Disable کردن دشمن تمرکز دارن
    ساپورت های Utility مثل Soraka و Zilean و Kaye بیشتر چمپیون خودی رو قوی میکنن
    ساپورت های Dmg هم مثل Lux و Nid به چمپیون حریف Dmg میزنند تا ADC خودی بهتر Farm کنه
    واقعا یه توضیح کامل و عالی بود...
    اونایی که معمولا ساپورت میرن ، مثل خودم(!) (اونم زوری ، چون کسی ساپورت برنمیداره!) حتما استفاده کنن از این راهنمایی...

12. 4 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

نه من منظورم از نظر به صرفه تر بودن بود بعدش هم اگه کسی که با nunu بلد باشه می تونه تمام team جمع بکنه یک R بزن Penta kill می تو نی بگیری اگه team حریف گاگول باشن ولی Thresh اگه خوب هم بازی بکنی بشتر از یک نفر نمی تونی با Q بگیریفوق فوقش به دونفر می تونی DMG زیاد بزنی
    البته من منظورم اینه که اگه suuport باهاش بازی بشه ADC Thresh حرف نداره من اون طوری قبولش دارم
    nunu یادت رفت
    Last edited by XxScorpionxX; 03-09-2013 at 00:21.

14. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

نه من منظورم از نظر به صرفه تر بودن بود بعدش هم اگه کسی که با nunu بلد باشه می تونه تمام team جمع بکنه یک R بزن Penta kill می تو نی بگیری اگه team حریف گاگول باشن ولی Thresh اگه خوب هم بازی بکنی بشتر از یک نفر نمی تونی با Q بگیریفوق فوقش به دونفر می تونی DMG زیاد بزنی
    البته من منظورم اینه که اگه suuport باهاش بازی بشه ADC Thresh حرف نداره من اون طوری قبولش دارم
    nunu یادت رفت
    دوست عزیز دیگه گذشت اون زمانی که با nunu میرفتی وست همه پنتا میگرفتی الان لول یه بازی حرفه ای شده بعدشم nunu اگه ساپ بازی کنه چطوری با R میتونه پنتا بگیره به نظر من بهترین ساپ همون thresh هست چون هم stun داره هم slow داره هم shield داره و counter cost هم داره خیلی هم قابلیتاش از nunu بیشتر و بهتره هست اما janna بیشترین وین ریت رو بین همه ی ساپورتا داره پس نشون دهنده بهتر بودنشه
    Last edited by GL & HF; 03-09-2013 at 00:34.

16. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

دوست عزیز دیگه گذشت اون زمانی که با nunu میرفتی وست همه پنتا میگرفتی الان لول یه بازی حرفه ای شده بعدشم nunu اگه ساپ بازی کنه چطوری با R میتونه پنتا بگیره به نظر من بهترین ساپ همون thresh هست چون هم stun داره هم slow داره هم shield داره و counter cost هم داره خیلی هم قابلیتاش از nunu بیشتر و بهتره هست اما janna بیشترین وین ریت رو بین همه ی ساپورتا داره پس نشون دهنده بهتر بودنشه
    سلام
    من هم در مورد janna شنیدم که بهترین هست ، به چند نفر گفتم ردش کردند ، اما خوب قابلیت های خوبی داره ، q ش که مشابه r نامی هست فقط رنجش کمتره و سخت تره ، w ش هم که اسلو می کنه،e ش هم که مثل e نامی هست فقط روی تاور هم اثر می کنه ، R ش اما خیلی به دلم نچسبید ، چون استفاده ازش = تمرکز تیم حریف روی تو! یک مقدار R ش به نظر من کم فایده است.
    زیاد هیلر خوبی نیست بیشتر روی Q ش تمرکز داره.
    نظرتون راجع به گالیو چیه راستی؟
    Last edited by lordthunder; 03-09-2013 at 06:03.

18. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اصلا معلومه چطور ساپورتی می خوای بیشتریا می گنThrresh با janna خوبه بستگی به تیم هریف داره که چه adc بگیرن leaona هم برای team fight خوبه
    من گفتم اگه بلد باشی بعدش من خودم اصلا با nunu ساپورت نمیرم میرم jungal بیشتر موقع ها
    الان هم thresh free شده gailo هم شده برو test بکن بیبن خوبی بلدی ساپورت بکنی تیم یا نهش؟
    Last edited by XxScorpionxX; 03-09-2013 at 08:48.

20. 2 کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •