درود بر شما ...
در پست های قبلی سوالات شما جواب داده شده لطفا صفحات قبل تاپیک را مشاهده کیند.
درود بر شما ...
در پست های قبلی سوالات شما جواب داده شده لطفا صفحات قبل تاپیک را مشاهده کیند.
میگم من الان مودممو وایرلس کردم قبلا معمولی که بود با BWMeter مصرفمو چک میکردم حالا که وای فای هست از کجا میشه دید بقیه با موبایل مثلا که استفاده میکنن چقدر مصرف میشه؟ میخوام دقیق با تو سایت مخابرات چک کنم
امکانپذیر نیست مگر با اکانتینگ یا مودم چنین قابلیتی داشته باشه
در مودم های معمولی امکان وجود ندارد... اما در مودم های پیشرفته این امکان از طریق پنل مانیتورینگ وجود دارد.
اقا خواهشا یه نفر جواب مانا بده.امروز رفتم مخابرات این طح زرینا انصراف دادم.بعد گفتن که برای فعال کردن طرح تابستونه باهاتون تماس میگیرند.من پرسیدم برا فعال کردن هزینه میگریند بهم گفتن اگه خودت بلدی برو رمز و پسوردتا بگیر خودت فعال کن والا باید خودشون بیاند.حالا به نظر شما چیکار کنم.من چیزی از کانفیگ کردن مودم نمیدونم بزار بیاند کانفیگ کنن یا خودم انجام بدک.اخه یک هفتس هی امروز و فردا میکنن.
تست 10 مگ مخابرات ساعت 10 شب با سرور خارجی:
![]()
دوست عزیز این که چیزی نیست چند روز پیش لینک من به مدت سه روز قطع بود الان که وصل شده پورت از 5 مگ به 2 مگ کاهش پیدا کرده اسپید با سرور های داخلی 25Kb است...
سلام طرح جدید شرکت مخبرات را دیدید
تو قسمت سامانه به نشانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید قسمت رزرو
طرح جدید داده بیرون به نام اینترنت با حجم انبوه
10 مگ 12 ماه قیمت 49,248,000 ریال که میشه
49,248,00 تومان من نامحدود داشتم یک ساله داره تمام میشه برجی 74 بود ماهی 300 گیگ دانلود با سرعت 2 مگ داشتم حالا برای 15,552,00 تومان بدم یعنی دو برابر ولی با حجم یک سوم چون این قیمت را برای 12 ماه میده برای هر ماه 100 گیگ نه 300 گیگ
یعنی به زبان ساده بگم همه متوجه بشند اگر قیمت های تا 2 و تا 6 برابر بالا رفته حجم 3 برابر کاهش پیدا کرده سرعت هم 10 مگ نیست همه مشکلات را کامل میدونند
مثلا 2 مگ در برج میشد 300 گیگ حالا اینا دارند 2 مگ را با قسمت 1,296,00 تومان یعنی دو برابر نامحدود میدن و حجم 100 گیگ یک سوم نامحدود که حالا دارم
عکس بیشرین تعرفه مخابرات
10 مگ 300 گیگ دانلود
مشکل اینجاست نامحدود نمیده تمدید هم نمیکنه قرار داد های قبلی را
در اخر باید بگم سرعت 10 مگ اگر هم باشید و پولش براتون مهم نباشه 4 میلیون تومان و بزارید زیر دانلود باید برجی 900 گیگ دانلود بکنید نه 300 گیگ
مخابرات میخواد شما برجی 300 گیگ را دانلود کنید که تو 10 روز اول هر ماه 300 گیگ با سرعت 10 مگ تمام میشه و 20 روز بعد شما حجم ندارید که نمیدونم باید تهیه کنید یا جریان به چه شکل میشه خودشون میدونند
پس شد 10 مگ برجی 900 گیگ باید باشه 300 گیگ داره میده همه سرعت های پایین تر هم راحت حساب کنید حجم تقسیم بر 3 قیمت 2 برابر
Last edited by POP_0098; 05-10-2014 at 00:32.
دوستان سرویس سوپر کریو بهتره یا سیسکو؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم جاش نیست ولی خوب یکم عجله داشتم)
آقای توسلی مخابرات پارسال طرح کمپین پاییزی داشت و فکر کنم نامحدود هم داشت تو اون کمپین.امسال از این خبرا نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)