تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 1049 اولاول ... 324724774814820821822823824825826827828834874924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان دنبال سینمای خانواده ظریف میگردم . کارم طراحی داخلیه برای همین این محصول تا حد ممکن نباید خودش را به دکور و چیدمان تحمیل کنه و به طور خلاصه بگم که باید در کلیت کار دیده نشه !
    گاها در سایت های نقد خارجی به sound bar ها بر میخورم که قیمت مناسبی دارند نمیدونم اینجا هست یا نه ؟
    بودجم تا 1.5 ه میتونه بالاتر هم بره البته دوستان اگه پیشنهاد های دیگه هم هست دریغ نکنید چون در مبحث صوتی تصویری تجربه دارم ار بحث های فنی استقبال میکنم
    soundbar ها طراحی های زیبایی دارند.از برند یاماها-جی وی سی و اگر اشتباه نکنم سونی و پاناسونیک هم قرار به وارد کردن داشتن.اما این نکته رو در نظر بگیرید اگر از صدا بخواید لذت ببرید soundbar برای هر مکانی مناسب نیست و شرایط خاص خودش رو برای داشتن یک صدای دلنشین داره.
    بهرحال اگر تصمیم قطعی به خرید دارید من برند یاماها پیشنهاد میدم.تو خرید این برند هیچ شکی نیست.اگر تهران تشریف دارید میتونید به نمایندگیش برید و مدل هارو از نزدیک ببینید.

داره خودمونی میشه lego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

soundbar ها طراحی های زیبایی دارند.از برند یاماها-جی وی سی و اگر اشتباه نکنم سونی و پاناسونیک هم قرار به وارد کردن داشتن.اما این نکته رو در نظر بگیرید اگر از صدا بخواید لذت ببرید soundbar برای هر مکانی مناسب نیست و شرایط خاص خودش رو برای داشتن یک صدای دلنشین داره.
    بهرحال اگر تصمیم قطعی به خرید دارید من برند یاماها پیشنهاد میدم.تو خرید این برند هیچ شکی نیست.اگر تهران تشریف دارید میتونید به نمایندگیش برید و مدل هارو از نزدیک ببینید.
    ممنون
    ادرس نمایندگی لطفا ؟ اخرین قیمتش اگه یادت هست ؟
    میدونم مشکلاتش چیه ! راستی denon dht 1312 هم گزینه خوبیه بلندگو های اندازه مناسبی داره . الان قیمتش چنده ؟
    مثل denon مدلی مدنظر داری که پیدا هم بشه ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون
    ادرس نمایندگی لطفا ؟ اخرین قیمتش اگه یادت هست ؟
    میدونم مشکلاتش چیه ! راستی denon dht 1312 هم گزینه خوبیه بلندگو های اندازه مناسبی داره . الان قیمتش چنده ؟
    مثل denon مدلی مدنظر داری که پیدا هم بشه ؟
    تقاطع جمهوری و میرزا کوچه خان-مغازه ادیو داوود
    قیمتاش یادمه از حدود 800 شروع میشد به بالا.البته این قیمت مال زمانیه که دلار زیر 2000 بود.
    denon 1312xp باید حدود 2تومنی قیمت داشته باشه.متاسفاه قیمت دقیق ندارم.پکیج مثل دنون باز هم پیدا میشه.
    می تونید از این سایت هم استقاده کنید و از نظر قیمتی هم استعلام بگیرید.آدم درستی هستند.
    یه ست بلندگوی سینمایی یاماها هم دارند که جمع و جوره.صدای خوبی هم داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من واسه اتاقم كه ٢٠ متريه يه دستگاه پخش كننده dvdو دو بلندگو (سينماي خانگي )پايوير ميخام...تا ٨٠٠ چيزي ميشه گير اوورد؟تلويون ال اي دي من lg هستش..مشكلي نيست؟

داره خودمونی میشه alitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    دنبال یه بلوری پلیر که 3D هم پخش کنه میگردم.
    اسپیکرای خودمم Edifier S550 هست.
    حتماً خروجی برای این اسپیکر داشته باشد.
    بودجه هم تا 1 تومن. بیشتر هم شد اشکال نداره به شرطی که واقعاً بدرد بخوره و به کار من بیاد.
    با تشکر

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دنبال یه بلوری پلیر که 3D هم پخش کنه میگردم.
    اسپیکرای خودمم Edifier S550 هست.
    حتماً خروجی برای این اسپیکر داشته باشد.
    بودجه هم تا 1 تومن. بیشتر هم شد اشکال نداره به شرطی که واقعاً بدرد بخوره و به کار من بیاد.
    با تشکر
    بلوري پلرهاي كه خروجي 5.1 انالوگ داشته باشن گرون هستند و بالاي دو ميتوني پيدا كني.
    بعدشم صداي بلوري ميخواي انالوگ به بلندگو كامپيوتر وصل كني چه ارزشي داره و صدا با دي وي دي چه فرقي داره.

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

یکی از رفقا هفته پیش یه سینماخانگی سونی مدل DAV-DZ910W (تولید 2011) به قیمت 800 تومن از بانه خریده .......... من که از جلو نگا کردم به نظرم یا دست دوم بود یا اینکه تقلبی! چون رو کارتنش زده بود 2013 در صورتیکه من تو سایت سونی نگاه کردم برای 2011 بود.

با فرض اینکه این مدلی که خریده دست دوم اورجینالش باشه آیا 800 تومن میارزه یا اینکه رفته تو پاچش !؟؟

با 800 تومن چی میگرفت بهتر بود؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی از رفقا هفته پیش یه سینماخانگی سونی مدل DAV-DZ910W (تولید 2011) به قیمت 800 تومن از بانه خریده .......... من که از جلو نگا کردم به نظرم یا دست دوم بود یا اینکه تقلبی! چون رو کارتنش زده بود 2013 در صورتیکه من تو سایت سونی نگاه کردم برای 2011 بود.

با فرض اینکه این مدلی که خریده دست دوم اورجینالش باشه آیا 800 تومن میارزه یا اینکه رفته تو پاچش !؟؟

با 800 تومن چی میگرفت بهتر بود؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تقلبي بودن كه در يك نظر ميشه فهميد. در هر صورت با قيمت هاي الكي بالاي سوني اگر اك خريده باشد خوب خريدي.

داره خودمونی میشه alitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بلوري پلرهاي كه خروجي 5.1 انالوگ داشته باشن گرون هستند و بالاي دو ميتوني پيدا كني.
    بعدشم صداي بلوري ميخواي انالوگ به بلندگو كامپيوتر وصل كني چه ارزشي داره و صدا با دي وي دي چه فرقي داره.
    یعنی دستگاهی وجود نداره که خروجی برای این اسپیکر داشته باشه؟؟؟
    این سینمای خانواده های Pioneer هیچکدومشون وجود نداره که بدون اسپیکر باشه و بشه اینارو بهش وصل کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی دستگاهی وجود نداره که خروجی برای این اسپیکر داشته باشه؟؟؟
    این سینمای خانواده های Pioneer هیچکدومشون وجود نداره که بدون اسپیکر باشه و بشه اینارو بهش وصل کرد؟
    وجود داره اما خيلي گرون هستند. مدل هاي بالاي دنون و مرنس هستند. پايونير مدلي كه خروجي 5.1 انالوگ داشته باشه نداره.

اسپيكر شما ورودي اپتيكال نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •