خب دیروز گفت دیگه! می خوان هم مشاورای خودشون و هم روانشناس و هم مسئولان سازمان سنجش و کارشناس تغذیه و ورزشکارها و بازیگرهایی که کنکور دادن و... رو بیارن.
نشینی همش رو ببینی!![]()
خب دیروز گفت دیگه! می خوان هم مشاورای خودشون و هم روانشناس و هم مسئولان سازمان سنجش و کارشناس تغذیه و ورزشکارها و بازیگرهایی که کنکور دادن و... رو بیارن.
نشینی همش رو ببینی!![]()
اووو
چه قدرجالب!!
دو روز مونده به کنکور بشینم ببینیم فوتبالیستا چجوری کنکور دادن!؟
اگه اینجوری که شما گفته باشی من خودم نمی بینم خانواده رو مامور میکنم ببینن خلاصش رو به من بگن
اینجوری وقت کمتری تلف میشه![]()
سلام ، من برای جواب دادن به سوالات اختصاصی از خودکار استفاده میکنم (تو دفترچه سوالات)، چون خیلی راحت تره و سریع تره ، فقط به نظر شما سر جلسه گیر نمیدن که چرا از خودکار استفاده میکنم ؟ این اطلاعیه هم که سازمان سنجش داده نوشته از مداد استفاده کنید ، ولی ننوشته نمیتونین از خودکار استفاده کنید!
یه حسی بم میگه این سوال 13 صفحه 226 فیزیک پیش تو کنکور میاد
این سوال من هم هست...
کسی میدونه که آیا اجازه داریم از خودکار استفاده کنیم یا نه؟
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از یکی از بچه ها گرفتم ، نوبت عصر بود نمیدونم حالا سوالاش با شما فرق داشت یا نه. شیمیش مفهومیاش که خیلی آسون بود ، مساله رو حل نکردم هنوز. فیزیکش رو یک نگاه سطحی داشتم خوب بود. دیفش سخت بود. سوال 101 ریاضی ، نوبت عصر ، همونی که 2تا منحنی داده بود و گفته بود اون یکی بالاتر هست ، توی دفترچه یک اشتباه کوچیک کرده ، دقت کنی بجای اینکهتعیین علامت کنه ، اومده
تعیین علامت کرده
حالا من اشتباه میکنم یا اینا ؟
دوستانی که کنکور های خارج رو زدن یه سوال دارم میخوام نظرشونو در رابطه با این کنکورا بدونم
به نظر شما کدوم سخت تره؟داخل یا خارج؟
بنظرم کاملا هم سطحن (مال تجربی که اینطوری بود
راستی بچه ها ماجرای اعلام رتبه های برتر کنکور 89 قبل از کنکور چیه؟عکساشونو زدن من عکس بخشیشونو میذارم شما برین ادامه گزارش رو بخونین . فکر کنم کار کار قلم چیه
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shabeashegha; 22-06-2010 at 17:56.
تو روزنامه جام جم بود این معرفی نفرات برتر.سال های قبل هم در رزونامه می زود اون طور که یادم هست.
البته نگفته رتبه های برتر٬ گفته ما پیش بینی می کنیم جزو نفرات برتر باشند و شما خودتون مقایسه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)