چطوری باید یه بازیکن رو فروخت؟
من گری نویل رو تو لیست فروش گذاشتم چند تیم هم خواهانش هستن.
اما وقتی Release رو میزنم پول ازم کم میشه!
مگه نباید یک چیزی گیر خودم بیاد
چطوری باید یه بازیکن رو فروخت؟
من گری نویل رو تو لیست فروش گذاشتم چند تیم هم خواهانش هستن.
اما وقتی Release رو میزنم پول ازم کم میشه!
مگه نباید یک چیزی گیر خودم بیاد
اقا بازی من صدای گزارشگر نداره
قسمت گزارشگری رو هم فعال کردم ولی گزارش نمیکنه
هیچی
نه شماره نه اسم بازیکنارو
فقط صدای تماشاگرا تو بازی هست
چکار کنم
تنها مشکل من با این بازی اینه که وقتی منچستر رو برمیدارم و با بارسلونا بازی میکنم داور به هیچ عنوان برام پنالتی نمیگیره بازیکنای بارسا بازیکنای منو میزنن میترکونن ولی داور انگار نه انگار
یه مشکل دیگه که داور اصلا اوانتاژ نمیده موقعیت تک به تک منو خطا میکنن و داور خطا میگیره در صورتی که بازیکنم داره میره توپ رو بگیره
تو این بازی عشق است فقط شوت کردن من که با شوتاشون حال میکنم همچین میزنم که دروازهبان با توپ میره تو دروازه
تو بازی هم بازم هیچ بازیکنی از پویول نمیتونه رد بشه هرچقدر هم که قدرتای یه بازیکن رو زیاد کنی نمیتونی از پویول رد بشی
تو این بازی هم فقط رونی و رونالدو که عجب شوتایی میزنن
فقط کافیه سه با دکمه شوت رو بزنی و تا نصفه ببری بعد میبینی که قدرت و سرعت توپ چقدر زیاد میشه
حالشو ببرین
این ایرادای الکی که بعضی دوستان میگیرن معلومه که فیفا بازن و کونامی باز
به نظر من قوي ترين تيم امسال چلسي
crack v 1.2 رو کسی واسه دانلود میزاره آخه اونی که توی صفحه قبل بود رو دانلود کردم ولی هم آپدیتش هم کرکش رو anti virus به عنوان تروجان میشناستش
حالا update v1.2 رو از جای دیگه گرفتم مشکلی نداره ولی Crack v1.2 رو ندارم
برای پیس 2009 هم این مشکل وجود داشت که با عوض کردن ویندوز مشکل حل می شد
شما با این کارت بازیکن و اخراج می کنی Release برای اخراج کردن
شما باید گزینه negotiation بزنی
کرکش رو از گیم کپی بگیر... منم از اونجا گرفتم
من از جویس تعجب می کنم فرت فرت کیت سرور میده بیرون الان 2 روز هست که پچ 1.02 و کرکش اومده هنوز کیت سرور نداده برای کرک 1.02. عجیبه خدا کنه جویس مثل پارسال رفیق نیمه راه نشه و تا آخرین پچ کیت سرور بسازه
GDB support for Kit Server 2010 coming soon
Juce has finished support for 1.2.0.0 exe (comes from 1.02 patch). But he is still not done with extra kits for kserv module. Maybe he will just release what he has now - it works ok with GDB and all, but no 3rd/4th kits support yet (only 1st/2nd), and no way to choose goalkeeper kit. So we are close to have support for GDB folders soon
تا چند روز دیگه کیت سرور gdb دار هم توسط juce ریلیز میشه.
ای بابا چرا همه اینجا از بازی بد میگن یعنی این همه پیشرفت های خوب تو بازی به وجود بیادو اونوقت ما فقط دنبال مشکلات بازی باشیم!!! من که از بازی خیلی خشم اومده به نظر من که مشکلات داوری اونقدرها هم دردسر ساز نیست که بخوایم بهش انقدر گیر بدیم , مشکل سرعت بازی هم که الحمدلله با فایل speed.dll که juce داده بیرون حل شده به نظر من تنها مشکل بازی هوش مصنوعی دروازبانهاست که اگه آمار مربوط به دروازبان ها رو بالا ببریم کمی بهتر میشه اما درکل هوش مصنوعیشون خیلی پایینهبه هرحال من که pes رو روی PC از pes2 شروع کردم, pes 2010 بعد از pes6 بهترین بود برام. از همون اولین بازیی که انجام دادم از بازی خشم اومد. به هرحال این بازیه نه فوتبال واقعی و اگه انتظار هوش مصنوعیی در حد هوش انسان رو از کونامی انتظار داشته باشیم زیاد منطقی نیست. و در آخر ما pc بازها باید از کونامی ممنون باشیم که بازی رو واسه pc نکست میزنه وگرنه الان هممون باید در حسرت یک بازیه فوتبال میموندیم!!! مرسی کونامی, مرسی سیباس
![]()
کی میشه آنلاین بازی کرد ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)