سلام خوبی.
من میخوام ملیت بازیکنا رو درست کنم (بازیکنای لیگ برترو برداشتن ملیت هلند وپاکستان و..دادن)
از چه برنامه ای استفاده کنم؟
اگه ممکنه و چنین برنامه ای وجود داره لطفا برام بزارین.
سلام خوبی.
من میخوام ملیت بازیکنا رو درست کنم (بازیکنای لیگ برترو برداشتن ملیت هلند وپاکستان و..دادن)
از چه برنامه ای استفاده کنم؟
اگه ممکنه و چنین برنامه ای وجود داره لطفا برام بزارین.
سلام به همه دوستان
مشکل don 't ساکر من حل شد فقط با یک آپدیت بایوس مادربرد کامپیوترم دیگه مشکلی ندارم . احتمالاً cpu با مادربرد مچ نمیشد.
از دوست عزیز MORTAZA.2FUN هم تشکر میکنم برای پیگیری موضوع![]()
من یه مشکل دارم موقعی که گل می زنم از بازی خارج میشه ؟
چه کار کنم
ببخشیدمن داشتم دنبال همین آدرس cv04 برای 1.40 می گشتم تا به پستم اضافه کنم که اینترنتم قطع شد.به هر حال دوباره مرتضی جان شرمندم کرد.ممنونم عزیزم...
مرتضی جان این فایل پسوردش چیه بی زحمت؟
سلام دوستان.
من برنامه PRO-EVO EDITING STUDIO fULL VERSION مي خوام.سرچ كردم همش بتا بود.كسي لينك داره لطفا كمك كنه...
سلام دوست عزیز
میشه بگید ایا ارور میده یا نه ؟
و ورزن بازی شما چی هست ؟
خواهش می کنم اما .....
cv04 نیست بلکه cv0f هست(ناراحت نشین مزاح کردم )
Last edited by MORTAZA.2FUN; 31-05-2009 at 13:36.
آقا من یه مشکلی با سانتر کردن دارم.
فرض کنید من موازی خط طولی حرکت می کنم.(از گوشه ها) بعد می رسم به محوطه جریمه.توی محوطه 2 تا بازیکن خودی هستن.مثلا یکی روی نقطه پنالتی...اون یکی در طرف دورتر...یعنی با فاصله بیشتر از من.
حالا من هر وقت سانتر می کنم توپ رو می فرسته برای اونی که رو نقطه پنالتی هست(نفر نزدیکتر).سانترش هم کم جونه.
چجوری میشه توپ رو برای نفر دوم فرستاد؟و ضرب توپ رو زیاد کرد؟
بله برای منم همینطوریه
سانت رو بلند نمیفرسته کوتاه میفرسته
منم میخوام بدونم چطوری بلند بفرستیم؟
با نسخه 6 همه چی رو راحت میشه انجام داد ولی این 9 مشکلات خودش رو داره![]()
سلام دوست عزیز
به عنوان مثال اگه شما از سمت راست دارین وارد می شین برای اینکه درست به محوطه ی جریمه سانتر بشه و بازیکنی که اونجا ست هد بزنه شما باید چون در سمت راست هستید و از اونجا وارد شدید باید جهت چپ و بالا رو با هم بگیرید و بالعکس .
ولی اما اگه بخواهید ضرب توپ رو بالا بره و یا به بازیکن دور تر سانتر کنید باید جهت مخالف حرکت خوتون رو فقط بگیرید تا به اون بازیکن بیفته و برای ضرب توپ چند ثانیه بیشتر دکمه سانتر رو نگه دارید که تا و سط پر بشه اگه بیشتر از این هم خواستید باید کمی بیشتر از نصف سانتر کنید .
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم فعلا فول ورزن نیومده و ورزن قبلی ماله سری 1.0.0.0 بود و به تازگی فعلا سری 1.2.0.0 بتا هستش برای امتحان پس دادن .
این هم لینکش :
اگه دقت کرده باشید حدود 5 پست پیش به همراه ینک مستقبم براتون گذاشته بودم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
يه نكته اينكه به زمان نگه داشتن دكمه هم بستگي داره.مثلا اگه دكمه (دايره) رو زيادتر نگهداريد بلندتر ميفرسته.خودم امتحان كردم.
اشتباه لپي بود...cv04 نیست بلکه cv0f هست(ناراحت نشین مزاح کردم )
ممنونم.اون رو دانلود كرده بودم.اون هم بتاست.ورزن 1.0.0.0 رو هم از همين سايت گرفتم.ولي اون هم فول نبود.ورزن 1.0.0.0 فول داره؟
Last edited by mohammad_87; 31-05-2009 at 14:44.
مرسی..امتحان می کنم.
برای ضرب توپ اگه به کناره محوطه جریمه برسی دیگه اونی که میاد پر میشه رو نداره.اونوقت چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)