تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 1135 اولاول ... 324724774814820821822823824825826827828834874924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز نگاه دقیقتری به کمپرسور کولر انداختم و روی برچسب را با دقت مطالعه کردم.
    مقدار گاز و روغن مورد نیاز برای کولر روی برچسب نوشته شده بود.

هرچند اعداد قابل خواندن بود اما بواسطه خراشهای مختلف و کمرنگ شدن ، تصمیم گرفتم تا با جستجوی مدل کمپرسور،برچسب را هم در نت پیدا کنم.

این مدل کمپرسور به نوع رادیالی معروف هست که در نوا و کاپریس های دهه 80 نصب شده.

با کمی جستجو در نت، تصویر برچسب روی این مدل کمپرسور را پیدا کردم

همانطور که دیده میشه،مقدار روغن مورد نیاز ، 0.17 کیلوگرم ( 170 گرم ) که برابر 6 اونس هست نوشته شده.
    و مقدار گاز R12 نیز 1.70 کیلوگرم ( 1700 گرم یا همان 1 کیلو و 700 گرم ) برابر با 3.75 پوند تعیین شده.

شاید به ظاهر مقدار 1 کیلو و 700 گرم گاز خیلی باشه، اما با توجه به بزرگی حجم کندانسور، اواپراتور، ----- ، لوله ها و کمپرسور کولر در خودروهای آمریکایی دهه 70 ، نسبت به خودروهای جدید امروزی، مسلما این مقدار گاز برای این نوع کولرها عادی هست.

با جستجوی بیشتر دیدم که تقریبا بقیه سیستمهای کولر آمریکایی هم همین مقدار یا نزدیک به این اعداد وزن گاز مورد نیاز آنها هست که نشان میده تقریبا همه خودروهای این رده ،از قطعات تقریبا مشابهی استفاده کردن.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پمپ بنزین را باز کرده و شستشو دادم حدودا به اندازه یک قاشق چایخوری جرم ریز و درشت ازش بیرون آمد ! و تعجب آورتر از این از داخل قطعات شیطانک هم تقریبا به اون اندازه ازش جرم بیرون آمد روی بدنه پمپ قسمت آلومینیومی دو تا مجرا هستش که به قسمت داخلی قطعات شیطانک راه داره هر دوشون گرفته بود بازش کردم ،تصورم اینکه برای روغنکاری قطعات شیطانک باشه نظر اساتید در مورد این مجرا ها چیه ؟

هنگام بستن پمپ نیازه که قطعات شیطانک را پر از روغن بکنم؟
    Last edited by kcnc; 16-08-2015 at 10:01.

4. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من متاسفانه متوجه نشدم که منظور شما دقیقا چه کاری هست؟
    پمپ بنزین را از روی ماشین باز کردید یا پرس پمپ باز شده تا داخل پمپ شستشو بشه؟
    اون سوراخها برای مکش و تبادل هوا بین دریچه های دیافراگم هست که در صورت خراب شدن دیافراگم معمولا روغن ریزی پیدا میکنه.
    نیازی به روغنکاری نیست چون حین کارکردن موتور روغن به سمت شیطانک پاشیده میشه.

دوستان گرامی سعی کنید حتما از مراحل مختلف عکس بگیرید تا درک و توضیح مطالب ساده تر باشه و البته یک آرشیو هم از کارهای انجام شده برای مراجعات بعدی داشته باشید.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون جناب camaro lt
    پمپ بنزین را از روی ماشین باز کردم، با دو روش پمپ شستشو داده شد روش اول با سرنگ بنزین داخلش میرختم و تکانش میدادم و بعد پمپ را سر و ته میکردم و جرم ها بیرون میزدن روش دوم بعد از ریختن بنزین به داخل پمپ شیطانک را فشار میدادم که بنزین همراه جرم ها بیرون میزدن.

8. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 11 )
    نمودار زیر نشان دهنده چیزی است که من فکر می کنم برای گیربکسی که قصد استفاده از آن را دارم، مناسب باشد، البته تصور می کنم رنگ سیمکشی و ترمینالهای مربوط به آن، با چیزی که در داخل گیربکس من وجود دارد متفاوت باشد.
    این تفاوت می تواند به دلیل تعمیراتی باشد که قبلا روی گیربکس مورد استفاده من انجام شده،و یا تفاوتی که در کتابچه های راهنمای مربوط به مدلهای مختلف گیربکس وجود دارد، اما در هر صورت جزئیات در دسترس است، بویژه طرح ساده و کوچکی از سیمکشی که در گوشه سمت راست بالای این نقشه کشیده شده و فهرستی از اتصالات به سیمهای A,B,D داخل گیربکس نشان داده شده.

توجه داشته باشید که ترمینال C در هر مدل گیربکسی مورد استفاده قرار نمی گیرد همانطور که در گیربکس من نیز وجود ندارد و تنها محل آن در سوکت کنار گیربکس نصب شده.
    این مسئله ( عدم وجود ترمینال C) میتوانست به نوعی نکته مثبت باشد که تنها با یک سیمکشی ساده برای یک چراغ نشان دهنده درگیر بودن قفل مبدل گشتاور بر روی داشبرد، به شما نشان دهد که قفل مبدل واقعا درگیر است، تا اینکه با حدس و گمان تصور کنید که آیا درگیر شده است یا خیر؟

تصویر زیر گیربکس و مدارات برق و ولتاژ آنها

اگر قصد ندارید که از هیچکدام از آن سوئیچها استفاده کنید ( سوئیچهای فشار روغن) بنابراین میتوانید آنها را به حال خود رها کنید و یا یک کورکن سایز 1/8 اینچ را بجای هر یک از آنها نصب کنید.
    دو نمونه کورکن که برای مسدود کردن لوله های حاوی سیالات استفاده می شود.

هر چهار مجرایی که محل نصب سوئیچهای فشاری هستند، باید دارای سوئیچ باشند و یا اینکه بوسیله کورکن مناسب مسدود شده باشند تا گیربکس بتواند کار بکند، بنابراین باید این مورد را چه زمانی که گیربکس پیاده شده و یا روی خودرو نصب گردیده، چک کنید.

من کارتل روغن گیربکس را باز کردم تا تمام سوئیچهای فشاری را، بجز سوئیچ فشاری نصب شده بر روی کلاچ 4 ، باز کرده و بجای آن کورکن با سایز 1/8 اینچ نصب کردم.

سوئیچهای باز شده به نظر می رسید که سالم باشند و هنوز قابل استفاده بودند و به همین خاطر برای استفاده در پروژه های احتمالی آینده آنها را نگه داشتم.
    بعلاوه برداشتن سوئیچ اخطار کلاچ مبدل گشتاور کار را برای نصب مهره برای سلونوئید آسانتر می کند که بتوانم سیستم آنرا از حالت تک سیم و بدنه منفی به حالت دو سیم ( یک سیم مثبت و یکی سیم منفی ) تبدیل کنم.
    در اینجا سیستم سیمکشی که شرکت TCI تولید می کند را به عنوان مرجع نشان داده ام.
    توجه داشته باشید که در اینجا کورکن های انتهای سه مجرایی که استفاده نمی شود نشان داده شده است ( منظور اینکه بجای سوئیچهای فشار ، کورکن ها را باید در نظر بگیرید)
    برچسب زدن در این مواقع تا حدودی گیج کننده است، اما حاوی اطلاعات مهمی است به همین خاطر استفاده از این راهنما به عنوان مرجع مفید خواهد بود.

در اینجا اولین فرم تغییراتی که بر روی سیمکشی گیربکس ، که کار کرد آن مطابق کیتهای شرکت سازنده کیتهای TCI بوده و به همان نحو تغییرانجام دادم، دیده می شود. علاوه بر آن این روش یک چراغ نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور را نیز شامل می شود. همچنین قابلیت درگیر کردن قفل مبدل گشتاور را در هر دنده ای دارد.

همانند بسیاری از کیتهای دیگر،در این سیستم نیز همه چیز با قطع و وصل برق منفی بدنه انجام می شود، اگرچه سوئیچ کنترل ،انجام قطع و وصل جریان را بطور کامل زمانی که در حالت خاموش باشد تضمین می کند.

من مایل هستم که این فرم کنترل را در کیت داشته باشم،هرچند که واقعا ضروری و مورد نیاز نیست، و البته وجود آن از بعضی جهات برای جلوگیری از بروز ایراداتی به هنگام مشکلات الکتریکی در داخل گیربکس مفید خواهد بود.
    اگر اضافه کردن این ایده هوشمندانه برای شما چندان مهم نیست،میتوانید بجای آن یک سوئیچ کشابی سه پایه که در وضعیت وسط خاموش باشد، نصب کنید و سیم برق را مستقیما از سلونوئید به چراغ نشانگر همانند فرمی که نشان داده شده است متصل کنید.

از آنجا که استفاده از سوئیچ سه پایه با وضعیت وسط خاموش، بسیار راحتتر از سوئیچ شش پایه وسط خاموش است،میتواند گزینه مناسب و بهتری برای استفاده باشد.

تصویر مدار سیمکشی

. اگر خودروی شما مجهز به مدلهای قدیمی کروز کنترل ساخت GM هست، که برق ابتدا به فشنگی چراغ ترمز رفته و سپس از آنجا به کروز کنترل می رسد، کروز کنترل می تواند همچنان بکار گرفته شود، اگر شما به سادگی برق آن را به سوئیچی که در شکل نشان داده شده متصل کنید.

اگر کروز کنترل شما از نمونه های جدید باشد،بنابراین نیاز به نصب یک سوئیچ دوم برای برق قفل مبدل گشتاور هست و یا به جای آن یک رله مناسب تا وضعیت اتصال و قطع برق را به درستی انجام داده و در رانندگی اختلال ایجاد نکند.

.چراغ LED نشانگر وضعیت قفل مبدل گشتاور در صورت تمایل میتواند دارای یک مقاومت متغییر باشد که مقدار روشنایی آن را تغییر دهد. حتی میتوانید با ترفندی مقدار روشنایی آن را نسبت به وضعیت بقیه چراغهای داشبرد تغییر داده و کمتر کنید، که البته انجام این کار کمی پیچیده و در عین حال نچندان سخت است و من تنها به عنوان یک ایده آن را به شما پیشنهاد می کنم.

. سوئیچ خلاء ( وکیوم ) در سیستم اتوماتیک قفل کلاچ مبدل گشتاور که در این سیمکشی تعبیه شده تضمین میکند که قفل مبدل گشتاور در وضعیت نبود مکش هوا ( وکیوم) و یا کم بودن مقدار آن، عمل نکند.
    از آنجا که این بخش به منبع وکیوم مرتبط است،در وضعیتی که موتور در حالت سلو قرار دارد ، سوئیچ باز بوده و زمانی که موتور تحت فشار شدید و دور بالا باشد، و شما تمایلی برای درگیر شدن قفل مبدل گشتاور نداشته باشید،می تواند عمل کند.
    در نمونه های سوئیچهای ساخت کارخانه اصلی که دیده ام، یک سوپاپ محدود کننده / تاخیر دهنده مقدار وکیوم قبل از سوئیچ اصلی وجود دارد و این تاخیر برای کنترل وضعیت قفل شدن کمک میکند تا زمانی که چند ثانیه زمان برای عمل کردن سوئیچ اصلی بدست آید.

تا زمانی که درجه بندی سوئیچ و زمان تاخیر در سوپاپ بطور منطقی با وضعیت موتور خودرو همسان شده باشد، نتیجه اش باید درگیر شدن قفل مبدل گشتاور در وضعیتی باشد که موتور به حالت ثابت و پایدار مورد استفاده قرار میگیرد. ( منظور اینکه وقتی اتومبیل در اتوبان و جاده های خارج شهر با سرعت ثابت و یکنواخت حرکت میکند، این سیستم عمل کرده و قفل مبدل گشتاور عمل میکند و در بقیه موارد مانند شتابگیری و توقف سریع و ترافیک شهری که همراه با بالا و پایین رفتن دور موتور است، این سوپاپ تاخیر وکیوم مانع از برقرار شدن مدار الکتریکی لازم برای درگیر شدن قفل مبدل گشتاور می گردد).

در کیتهای تولید شده توسط شرکت TCI برای این موضوع یک سوئیچ وکیوم قابل تنظیم وجود دارد تا به دلخواه خود بهترین تنظیم مناسب را انجام دهید.
    . سوئیچ ترمز ( فشنگی ترمز که برق چراغهای ترمز عقب را وصل می کند) نیز یک مدار قابل اطمینان برای از قفل خارج کردن قفل مبدل گشتاور در زمان ترمز گرفتن است.

این مسئله در وضعیت ترمزهای شدید و ناگهانی بسیار مهم است که شما تصمیم دارید در موقعیتهای بغرنج و خطرناک، با ترمز ناگهانی توقف کنید و تایرها در این حالت به صورت قفل شده درمی آیند، و همینطور در زمان توقف خودرو در چراغ قرمز این اطمینان وجود دارد که قفل مبدل گشتاور درگیر نبوده و فشاری به آن وارد نمی شود.

ادامه دارد

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظرم بهتره یک پمپ بنزین نو خریداری کنید و بعد از قرار دادن یک فیلتر بنزین فلزی بزرگ قبل از ورودی بنزین به پمپ بنزین نو نصب کنید.در صورت از کار افتادن پمپ بنزین در جایی نامناسب باید هزینه های بیشتری برای یدک کشی و .... پرداخت کنید که به نظر من نو کردن بعضی لوازم حیاتی ماشین خیلی به صرفه تر هست.
    یکی از دلایل از کار افتادن پمپ بنزین مکانیکی الودگی و رسوبات و جرم داخل انهاست و بهترین راهکار برای جلوگیری از این قضیه هم قرار دادن فیلتر قبل از پمپ بنزین خواهد بود.
    .......................
    علی اقا تا جایی که من متوجه شدم گیربکس 700 استفاده شده در این پروژه برقی بوده و در ساعت این گیربکس شیرهای روغن برقی(مگنتی) فعال بودند.درسته؟مثل گیربکس al4 که کنترل دنده ها و تعویض انها به کمک شیرهای برقی انجام میشود؟
    چون تا جایی که یادم هست گیربکس مذکور سیم سبقت معمولی داشت و عملکرد کاملا مکانیکی داشت!اما بعد از باز کردن کارتل گیربکس صحبت از شیرهای برقی شد که کمی من رو گیج کرد.

Last edited by MJ1970; 16-08-2015 at 21:39.

12. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینطوری که نویسنده مقاله در اول کار گفته بود ، گیربکس مدل TH700R4/4L60 بدون نیاز به کامپیوتر کنترل کننده توانایی کار کردن داره.

من فکر میکنم بهتر بود اینجوری عنوان می کرد که این مدل گیربکس با انجام تغییراتی در سیمکشی مدار برق ، توانایی کار کردن و استفاده از اوردرایو را هم داره ، که البته فکر میکنم به دلیل نداشتن تبحر در نویسندگی و رعایت مراحل مختلف انجام تغییرات روی گیربکس، بطوری مناسبی شرح داده نشده ( که من سعی کردم تا حدودی با پس و پیش کردن مراحل یک ریتم نسبتا دقیقتر به این پروژه بدم )

بطور مثال هیچ توضیح خاصی و حتی تصویر در مورد توربینهای دارای قفل مبدل گشتاور ننوشته بود و صرفا اشاره بسیار مختصری به این مدل توربین داشت و من حتی در مقالات فنی فارسی و وبلاگها هم هیچ توضیح دقیق و مناسبی در مورد این مدل توربینها ندیدم و فقط در بعضی از وبلاگها فقط اشاره بسیار جزئی شده بود که توربینهای دارای قفل مبدل هم وجود دارد،اما اینکه چطور کار می کنند یا ساختمان اونها چطوری است، و از چه اجزائی تشکیل شده، هیچ توضیحی داده نشده بود، بنابراین ناچار شدم با جستجو و جمع آوری مطالب گوناگون در این مورد و تصاویر واضح، شرح مناسبی از این قطعه و نحوه کار کردن و قطعات مختلف اون را در سلسله مطالب بیارم.

اینطوری که توضیح داده شده و در عکسها هم مشخص هست، سلونوئید بکار رفته در این گیربکس فقط یکی هست که در سمت چپ نقشه مدار برق ( تصویر نقاشی شده زیر گیربکس) و همینطور شماتیک سیمکشی برق نشان داده شد و مابقی سوئیچهای فشاری هستند که بواسطه کم و زیاد شدن فشار روغن، باعث قطع و وصل جریان برق خواهند شد و کار کرد اونها دقیقا مشابه فشنگی روغن موتور هست که باعث روشن یا خاموش شدن چراغ روغن در پانل میشه.

چون این مدل گیربکس از نسل قدیم هست بنابراین فقط یک سنولوئید ( شیر برقی ) در اون استفاده شده که البته بخاطر عدم استفاده از کامپیوتر کنترل کننده منطقی است و همانطوری که مدتها قبل پیش خودم حدس میزدم ممکنه بشه با استفاده از سوئیچهای مختلف به نوعی کارکرد کامپیوتر را توسط دستی انجام داد.

با توجه به سابقه ای که از گیربکسهای 700 نصب شده روی شورلت کاپریس کلاسیک دهه 80 دارم ، و متوجه شدم که با از کار افتادن کامپیوتر ، وضعیت کار کرد این گیربکس هم بهم میخوره، بنابراین میشه اینطور نتیجه گرفت که با انجام یک تغییرات خاص روی برق و بخشهای مربوط به مدار سوئیچها در این نوع گیربکسها، امکان استفاده بدون کامپیوتر کنترل کننده هم هست.

با توجه به اینکه اطلاعات کافی در مورد این نوع گیربکسها و نحوه دقیق کار کرد اونها با جزئیات کامل و نقشه مدار برق این مدلها به فارسی وجود نداره، فعلا میشه گفت تنها مرجع قابل دسترسی همین مقاله مربوط به پروژه است که باید ببینیم در ادامه و ترجمه بقیه مطالب، به چه جوابهای اساسی می توانیم برسیم؟ بخصوص که به بخشهای مهم و اصلی گیربکس ، یعنی مدارات الکتریکی و سوئیچها و حسگرها و... رسیدیم.

خط تولید کوروت 2014

داشبرد کامل شده

14. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بعد از کلی سر و کله زدن با پمپ بنزین و شستشوی اون گفتم روی این کلی کار شده والان تمیز هستش ببندمش و یدونه نو بگیرم به عنوان زاپاس داشته باشم قبل از بستنش یه بار دیگه بنزین ریختم هرچقدر شیطانک را فشار دادم بنزین را پمپاژ نکرد....! ! جالب این که رو ماشین کار میکرد وقتی هم پیادش کرده بودم بنزین داخلش میرختم پمپاژ میکرد اما الان اطلا کار نمیکنه.

جناب MJ1970 در پستهای قبلیتون دیدم پمپ بنزین مارک airtex خریدید ازش راضی هستید و اون دوتا سوراخ روی بدنه را داره ؟ و خاطرتون هستش چند گرفته بودید؟ با تشکر
    توی نت دیدم یکی پمپ را اوراق کرده عکس گرفته و توضیحات جالبی در موردش داده.
    لینکش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kcnc; 18-08-2015 at 11:26.

16. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نصب فن زانتیا مدل پیچی بر روی شورلت نوا

موتور فن زانتیا از نوع پیچی به دستم رسید و دقیقا از نظر محل پایه های نگهدارنده با فن 405 یکی ، و فقط از نظر مقدار ارتفاع نسبت به فن 405 کمتر هست.

دو مدل پروانه پیچی توی بازار بود که یکی از نظر کیفیت خیلی بد ساخته شده بود و تاب داشت و مشخصا کیفیت پلاستیک پایین بود ، و دومی با کیفیت و مقداری سنگینتر با بالانس بسیار عالی.

سمت چپ نمونه بی کیفیت، سمت راست درجه یک

پروانه باکیفیت دارای بالانس هست

فن زانتیا بجای فن 405 نصب شد

شکل خاص پروانه زانتیا به نوعی باعث عملکرد بهتر هوادهی میشه چون بواسطه داشتن حالت قوسی در پره های پروانه و فرم جلو آمده پره ها در سمت مرکز پروانه، به نوعی وضعیت اثر برنولی را بوجود میاره که در بال هواپیما و کاربراتور استفاده زیادی میشه و تاثیر اون در بیشتر شدن سرعت حرکت سیال ( در اینجا هوا) شده و کارایی پروانه و دبی اون با توان ثابت بیشتر میشه.

برای تعیین مقدار تفاوت دبی هوا بین این دو مدل فن، تصمیم گرفتم یک وسیله ساده برای سنجش مقدار هوای مکیده شده بین این دوتا نمونه بسازم.

یک باریکه مقوا به عنوان عقربه ، روی یک مقوای دیگه چسباندم که به نوعی حکم "بادسنج" را پیدا میکرد تا با مقدار انحراف این عقربه مقوایی توان فن مشخص بشه.

با چند بار آزمایش فنها در وضعیت خاموش بودن موتور اتومبیل ( که صرفا خاموش نوشته شده) و موتور روشن ( که روشن نوشته شده) این مقیاسها بدست آمد که خیلی جالبه.

من اندازه های بدست آمده را روی یک برگ جداگانه نوشتم تا مقدار تفاوت دقیقتر معلوم بشه.

اولین آزمایش روی فن 405 بود ( قبل از باز کردن) که مقدار خم شدن عقربه را در وضعیت خاموش بودن موتور ماشین مشخص کردم.
    با روشن کردن موتور و بیشتر شدن توان برق و بالا رفتن تعداد دور گردش موتور فن، و البته کمک مکش هوا توسط پروانه ماشین، مقدار دوم برای فن 405 بدست آمد که بیشتر از حالت خاموش هست.

در مورد فن زانتیا ( Z ) این آزمایش ابتدا در لبه پروانه، یعنی خارجی ترین بخش پروانه و نزدیک به محیط اون انجام شد چون فرم خاص طراحی پره های زانتیا با 405 ( که مستطیل ساده بود) فرق داشت.

در حالت خاموش بودن ماشین، و در نزدیک لبه فن زانتیا، مقدار دبی هوا خیلی بیشتر از فن 405 در حالت روشن بود که مشخصا یکی از دلایل اون طراحی مناسب پروانه است، البته در مورد توان بالاتر موتور فن زانتیا هم قبلا شنیده بودم اما من فرق چندانی از نظر سرعت گردش بین این دوتا موتور فن ندیدم ( شاید مقدار چندان محسوس نباشه) بخصوص که از نظر فیزیکی ، موتور فن زانتیا حجمی کمتر از موتور فن 405 داره.

فن 206 که سمت چپ سوار بود را هم در این آزمایش چک کردم و در وضعیت روشن بودن ماشین، توان اون از فن زانتیا ( در حالت خاموش بودن ماشین ) بیشتر هست،اما جالبه که فن زانتیا در وضعیت خاموش بودن ماشین و در بخش نزدیک به مرکز پروانه که عملا سرعت گردش کمتری نسبت به لبه و محیط پروانه داره، دارای دبی بیشتری نسبت به فن روشن 206 داره!
    در اینجا هم مشخصا معلوم میشه که فرم طراحی پروانه هایی با این شکل که سعی در استفاده از اثر برنولی دارن خیلی تاثیر زیادی داشته ( 206 روشن ،Z مرکز خاموش)

در نهایت در وضعیت روشن بودن ماشین، مقدار دبی هوا در سمت مرکز پروانه زانتیا از همه بیشتر هست که دقیقا بازهم تاثیر اثر برنولی را نشان میده.
    نهایت اینکه در عمل باید ببینم چقدر روی خنک کردن رادیاتور تاثیر گذاشته.

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بعد از چند بار استارت زدن پی در پی پمپ بنزین شروع به پمپاژ کرد و ماشین روشن شد! احتمالا یکی از سوپاپ هایش گیر کرده بود در هر صورت به فکر خرید پمپ بنزین نو هستم.

20. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •