تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 824 از 2365 اولاول ... 32472477481482082182282382482582682782883487492413241824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,231 به 8,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این حساب باید تیکه تیکه بخرمش. یه لول قیمتی پایین تر از چیزی که شما گفتید (800اینطورا) نمیشه چیزی گرفت؟ (مثلا 50 از هرکدوم آیتم ها کم کنیم)
    اون پخش 6350 که من گفتم فرقش با این دو مدل کنوود چیه؟ و چرا اونو انتخاب نکنم؟
    اسپیکرهای بیضی رو تا چند وقت میشه فول رنج استفاده کرد که آسیب نبینه؟ (که بعد کامپوننت اضافه کنم)
    کامچوننت ها کلا رو تاقچه نصب میشن؟ (بیشتر تیوتر منظورمه چون نمیخوام جلو تو دید نصب بشه، نمیشه جای اسپیکر جلو گذاشت؟)
    اول میخوام پخش + اسپیکر نصب کنم بعد آمپ بعد هم کامپوننت، موافقین؟
    ممنون
    سلام
    چرا ميتونيد با هزينه كمتر هم تهيه كنيد ولي به نظر من ديگه نبايد حد اقا در حد استاندارد ازش انتضاز داشته باشي.بهتره همانطور كه فرمودي كم كم و خورد خورد نسبت به جمع كردن سيستم اقدام كنيد.
    پخشهاي پايونير غير دو مدل سري بالاش و خصوصا جديدها كيفيت خوبي نداره. مخصوصا اينكه چيني هم شدن كن وود 7016 امتحانش رو پس داده فقط مثل پايونير يوزر فرندلي نيست.
    اگر به اسپيكر فشار نياري رو فركانسهاي پائين مشكلي تو فول رنج استفاده كردن ممكنه بوجود نياد ولي خب خيلي بهتره كه از HPF استفاده بشه.اگه ديدي داره زماني كه BASS ميزنه پاخ پاخ يا قاپ قاپ ميكنه داره فركانس زير 80 رو ميره و بايد ولوم رو كم كني تا حدي كه اون صدا شنيده نشه.
    كامپوننتها اينطور كه معمول شده ،اغلب تو استيج جلو نصب ميشه و براي عقب از 9*6 استفاده ميكنن.ميتوني تيوتير رو هم روي در نصب كني. بهترين محل نصب تيوتر كامپوننتها نزديكترين محل به ووفرشون هست.يا براش كيك پنل درست كني.
    موافقم ولي اگر اسپيكرهاتون قوي باشه صداي خوبي از پخش نميگيريد و ممكنه نسبت به صدائي كه ميشنويد باعث دلسردي و .....بشيد.
    سلام حمید جان
    ارادت بسیار
    دیدم چند وقتیه دارین به بچه ها امپای jvc پیشنهاد میدین من چند مدلشو تست کردم و 2 مدلشو برا پسر خالم بستم(نه این سری جدیدا)کیفیتش واقعا بد بود...دقیقا حیف پول بود!
    میخواستم بپرسم شما این مدلارو تست کردین..؟؟
    سلام امير خان گل. ممنونم
    امير جان من سري 8004 نسبت به قيمت (البته من هرچي براي بچه ها گرفتم كمتر از قيمت بازار بوده)و اينكه الان چيزه بهتري تو بازار نيست توصيه ميكنم.انصافا اين يه مدل كه بد نبوده.اگر دوستاني كه دارن راضي نيستن بيان بگن.
    امير جان ميتونم خواهش كنم كمي از كيفيتي كه ميفرمائيد توضيح بدي؟اين بد بودن رو شما در چي احساس كردي؟
    اگر آمپ هاي اديو سيستم موجود بودن كه من به هيچ عنوان برند ديگه اي رو توصيه نميكردم.واقعا عالي هستن.تازه كره اي هم هست.بهره مندي از تكنولوژي SMD،كلاس AB نه D و...
    پايونير كلاس FD هم خوبه ولي قيمتشون بالاس
    كن وود هم كه آمپ قوي خوب در 4 كانال نداره غير از دو مدل كه باز اونا هم چون كميابه قيمتش بالاس.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;7157337]كامپوننتها اينطور كه معمول شده ،اغلب تو استيج جلو نصب ميشه و براي عقب از 9*6 استفاده ميكنن.ميتوني تيوتير رو هم روي در نصب كني. بهترين محل نصب تيوتر كامپوننتها نزديكترين محل به ووفرشون هست.يا براش كيك پنل درست كني.

[./QUOTE]
    این قسمت کامپوننت ها رو متوجه نشدم. اون ووفر ها جلو نصب میشه؟ کیک پینل چیه؟
    به جای این اسپیکر های فابریک جلو (تو اون قابش) چیزی نمیشه گذاشت؟
    ممنون

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام امير خان گل. ممنونم
    امير جان من سري 8004 نسبت به قيمت (البته من هرچي براي بچه ها گرفتم كمتر از قيمت بازار بوده)و اينكه الان چيزه بهتري تو بازار نيست توصيه ميكنم.انصافا اين يه مدل كه بد نبوده.اگر دوستاني كه دارن راضي نيستن بيان بگن.
    امير جان ميتونم خواهش كنم كمي از كيفيتي كه ميفرمائيد توضيح بدي؟اين بد بودن رو شما در چي احساس كردي؟
    اگر آمپ هاي اديو سيستم موجود بودن كه من به هيچ عنوان برند ديگه اي رو توصيه نميكردم.واقعا عالي هستن.تازه كره اي هم هست.بهره مندي از تكنولوژي SMD،كلاس AB نه D و...
    پايونير كلاس FD هم خوبه ولي قيمتشون بالاس
    كن وود هم كه آمپ قوي خوب در 4 كانال نداره غير از دو مدل كه باز اونا هم چون كميابه قيمتش بالاس.
    والا یه 2 کانال و یه 4 کانال برا پسر خالم بستم دو کانالو گفت ببندم برا سابش و 4 کانال باند
    718 هم داشت
    من صدای 718 با x41 شنیدم نمیگم خوب بود چون کلا 718 دوس ندارم اما واقعا خیلی بهتر از jvc بود
    تفکیک صدا اصلا خوب نبود اون امپه 4 تا 60 وات و 4 تا 90 تا میداد از ولوم 40 به بالا (پخشم 7150 داشت ) صدا کاملا گیج گم و میشد و فقط هو هو میفهمیدی..
    هم رده کنوودی که همین واتا رو میداد به نظرم بهتر بود اینم بگم این امپ مال حالا نبود
    این jvc که شما معرفی کردین ظاهرا جدیده(نمیدونم) و نمیدونم چطوریه برا همینم پرسیدم که ایا واقعا کیفیت خوبی داره و سرش به تنش میارزه یا نه...؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام حمید جان
    یه سئوال فنی داشتم.
    من اسپیکرام 1073 و آمپم 5400 پایونیره.
    اگه hpf ظبط off باشه واسه باندا تو دراز مدت مشکلی پیش می یاد یا 1073 زورش به فرکانسای پایین میرسه؟گینو زیاد نکردم.loudness رو mid هست، basebooster رو 1. و فرکانای پایین EQ روی +1. معمولا هم volume +35 بیشتر نمی کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Ninto;7157493]
    كامپوننتها اينطور كه معمول شده ،اغلب تو استيج جلو نصب ميشه و براي عقب از 9*6 استفاده ميكنن.ميتوني تيوتير رو هم روي در نصب كني. بهترين محل نصب تيوتر كامپوننتها نزديكترين محل به ووفرشون هست.يا براش كيك پنل درست كني.

[./QUOTE]
    این قسمت کامپوننت ها رو متوجه نشدم. اون ووفر ها جلو نصب میشه؟ کیک پینل چیه؟
    به جای این اسپیکر های فابریک جلو (تو اون قابش) چیزی نمیشه گذاشت؟
    ممنون
    كجاش رو متوجه نشدي؟ببين كامپوننت شامل يه جفت ووفر +يك جفت تيوتير + يك جفت كراس اوور هستش.ووفرها رو روي در اگر جاداشته باشه مثل 206،ال 90 ميشه بست.كيك پنل يه باكس با حجم كوچك مثلا 5-6 ليتره كه اين ووفرها رو داخل اون ميزارن ونتيجه يك ميد باس فوق العاده دقيقتر و با كيفيتر و كنترل شده هستش
    جاي فابريك چخ ماشيني؟من فراموش كارم ببخشيد؟
    البته نديد ميگم نه چون اغلب اسپيكرهاي كارخونه اي ماكزيمم 13 اينچ هستن.
    والا یه 2 کانال و یه 4 کانال برا پسر خالم بستم دو کانالو گفت ببندم برا سابش و 4 کانال باند
    718 هم داشت
    من صدای 718 با x41 شنیدم نمیگم خوب بود چون کلا 718 دوس ندارم اما واقعا خیلی بهتر از jvc بود
    تفکیک صدا اصلا خوب نبود اون امپه 4 تا 60 وات و 4 تا 90 تا میداد از ولوم 40 به بالا (پخشم 7150 داشت ) صدا کاملا گیج گم و میشد و فقط هو هو میفهمیدی..
    هم رده کنوودی که همین واتا رو میداد به نظرم بهتر بود اینم بگم این امپ مال حالا نبود
    این jvc که شما معرفی کردین ظاهرا جدیده(نمیدونم) و نمیدونم چطوریه برا همینم پرسیدم که ایا واقعا کیفیت خوبی داره و سرش به تنش میارزه یا نه...؟
    نه امير اينها جديدن. تازه شما توان كافي نميدادي به 718 ها.90 هم كمه براش.ببين 6975 قديميا و 718 تا 120-130 وات بايد بدي بهشون.

سلام حمید جان
    یه سئوال فنی داشتم.
    من اسپیکرام 1073 و آمپم 5400 پایونیره.
    اگه hpf ظبط off باشه واسه باندا تو دراز مدت مشکلی پیش می یاد یا 1073 زورش به فرکانسای پایین میرسه؟گینو زیاد نکردم.loudness رو mid هست، basebooster رو 1. و فرکانای پایین EQ روی +1. معمولا هم volume +35 بیشتر نمی کنم.
    نه ولي اگه ديدي قاپ قاپ ميكنه فشار رو كم كن.باس بوست هم كامل ببند.جز ديستورت كار ديگه اي نميكنه.
    پخشت اگه SLA داره اونو بزار تو كمترين حدش.يا 3- بعد ولوم رو بالا ببر ،تاثيرش رو بيا بگو برامون.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پخشم 4250sd هست.
    گذاشتم رو -4 تا volume 60 دیستورت نداشت اما کل ماشین می لرزید....
    به چی باید توجه می کردم؟؟
    ولی عجب کواکیه این 1073 ....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخشم 4250sd هست.
    گذاشتم رو -4 تا volume 60 دیستورت نداشت اما کل ماشین می لرزید....
    به چی باید توجه می کردم؟؟
    ولی عجب کواکیه این 1073 ....
    سلام
    به همين نكته كه گفتي"تا volume 60 دیستورت نداشت"
    تا حالا كسي به اين فكر كرده بود كه بايد اين آپشن رو تو پخشهاي پايونير به نوعي ازش استفاده نكرد؟
    به جرات ميتونم بگم هيچ نصابي تو ايران اين كار رو نميكنه. خيلي حواسشون جمع باشه SLA رو ميزارن رو 0.من اين مطلب رو تو فرومهاي خارجي خوندم.
    ديدي چه صداي صافي بهت داد؟حالا با گين آمپ ور برو و بهترين ولتاژ رو ست كن.ببين 1073 چخ ميكنه برات.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم چون نمی دونستم چیه تو فرومای خارجی راجبش تحقیق کردم.
    مخفف source level adjustment هست.
    کارش تنظیم شدت output هست.البته هر چی کمتر باشه دیستورت کمتر میشه.ماله وقتیه که سورسهای مختلف یه پخش(aux-cd-usb-radio) صداشون از نظر بلندی فرق داره و مجبور بشی با عوض کردن سورست ولوم رو هم عوض کنی .با SLA میتونی یه تنظیم پیش فرض بزاری.
    SLA واسه بلند کردنو بوم بوم بیشتر نیست.0 بهترین حالتشه معمولا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    با توجه به راهنمایی دوستان بنده می خوام احتمالا پخش کنود 6049 بگیریم
    برای این پخش فعلا بدون آمپلی (در آینده سیستم حتما آپگرید خواهد شد) نیاز به یک جفت کواکسیال دارم
    راستش خودم یک جفت jvc دارم که نیاز به تعمیر داره ولی اصلا راجع بهش اطلاعاتی ندارم
    از یک تعمیرکار پرسیدم و گفت این باندها کلا آمپلی بهشون نمیخوره ولی قابل به تعمیره (هزینه تعمیر 40 هزار)
    حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا ارزش داره تعمیر کنم و از همینا استفاده کنم یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    با توجه به راهنمایی دوستان بنده می خوام احتمالا پخش کنود 6049 بگیریم
    برای این پخش فعلا بدون آمپلی (در آینده سیستم حتما آپگرید خواهد شد) نیاز به یک جفت کواکسیال دارم
    راستش خودم یک جفت jvc دارم که نیاز به تعمیر داره ولی اصلا راجع بهش اطلاعاتی ندارم
    از یک تعمیرکار پرسیدم و گفت این باندها کلا آمپلی بهشون نمیخوره ولی قابل به تعمیره (هزینه تعمیر 40 هزار)
    حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا ارزش داره تعمیر کنم و از همینا استفاده کنم یا نه؟

سلام به نظرمن من ارزش هزینه کردن نداره اصلابا توجه به اینکه این اسپیکر اصلا آمپ نمیشه بهش وصل کرد.

منم چون نمی دونستم چیه تو فرومای خارجی راجبش تحقیق کردم.
    مخفف source level adjustment هست.
    کارش تنظیم شدت output هست.البته هر چی کمتر باشه دیستورت کمتر میشه.ماله وقتیه که سورسهای مختلف یه پخش(aux-cd-usb-radio) صداشون از نظر بلندی فرق داره و مجبور بشی با عوض کردن سورست ولوم رو هم عوض کنی .با SLA میتونی یه تنظیم پیش فرض بزاری.
    SLA واسه بلند کردنو بوم بوم بیشتر نیست.0 بهترین حالتشه معمولا
    تایید میشه ولی درسته دیستورت داره اما یکم به لودی صدا هم کمک میکنه هرچند دیستورت پدرشو در میاره

13. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •