سلام
چرا ميتونيد با هزينه كمتر هم تهيه كنيد ولي به نظر من ديگه نبايد حد اقا در حد استاندارد ازش انتضاز داشته باشي.بهتره همانطور كه فرمودي كم كم و خورد خورد نسبت به جمع كردن سيستم اقدام كنيد.
پخشهاي پايونير غير دو مدل سري بالاش و خصوصا جديدها كيفيت خوبي نداره. مخصوصا اينكه چيني هم شدن كن وود 7016 امتحانش رو پس داده فقط مثل پايونير يوزر فرندلي نيست.
اگر به اسپيكر فشار نياري رو فركانسهاي پائين مشكلي تو فول رنج استفاده كردن ممكنه بوجود نياد ولي خب خيلي بهتره كه از HPF استفاده بشه.اگه ديدي داره زماني كه BASS ميزنه پاخ پاخ يا قاپ قاپ ميكنه داره فركانس زير 80 رو ميره و بايد ولوم رو كم كني تا حدي كه اون صدا شنيده نشه.
كامپوننتها اينطور كه معمول شده ،اغلب تو استيج جلو نصب ميشه و براي عقب از 9*6 استفاده ميكنن.ميتوني تيوتير رو هم روي در نصب كني. بهترين محل نصب تيوتر كامپوننتها نزديكترين محل به ووفرشون هست.يا براش كيك پنل درست كني.
موافقم ولي اگر اسپيكرهاتون قوي باشه صداي خوبي از پخش نميگيريد و ممكنه نسبت به صدائي كه ميشنويد باعث دلسردي و .....بشيد.
سلام امير خان گل. ممنونم
امير جان من سري 8004 نسبت به قيمت (البته من هرچي براي بچه ها گرفتم كمتر از قيمت بازار بوده)و اينكه الان چيزه بهتري تو بازار نيست توصيه ميكنم.انصافا اين يه مدل كه بد نبوده.اگر دوستاني كه دارن راضي نيستن بيان بگن.
امير جان ميتونم خواهش كنم كمي از كيفيتي كه ميفرمائيد توضيح بدي؟اين بد بودن رو شما در چي احساس كردي؟
اگر آمپ هاي اديو سيستم موجود بودن كه من به هيچ عنوان برند ديگه اي رو توصيه نميكردم.واقعا عالي هستن.تازه كره اي هم هست.بهره مندي از تكنولوژي SMD،كلاس AB نه D و...
پايونير كلاس FD هم خوبه ولي قيمتشون بالاس
كن وود هم كه آمپ قوي خوب در 4 كانال نداره غير از دو مدل كه باز اونا هم چون كميابه قيمتش بالاس.