همش 2 روزه تغییر کرده ها
من که اونجا بودم خیری ندیدم
شماها گل بخرید برین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همش 2 روزه تغییر کرده ها
من که اونجا بودم خیری ندیدم
شماها گل بخرید برین
سلام بچه ها ببخشید سوال بی ربط میپرسم چون فکر کردم جای دیگری واسه سوالم نباشه .
آدرس آکادمی های فوتبال در رشت رو میخواستم .
مثلا آکادمی فوتبال استقلال و پیروزی و شهرداری و ... که قبلا اعلامیه هاشون رو در رشت دیده بودم اگر کسی آدرسی یا شماره تلفنی ازشون داره ممنون میشم بهم بده .
راستی سرعت 128 شاتل الان چند کیلو بایت در ثانیه ی ؟؟
Last edited by pedram9; 13-12-2010 at 21:24.
بی زحمت نظرسنجی این تاپیک به روز بشه تا مشخص بشه الان وضعیت چطوره
دوستان باز میرسیم به همون جایی که وقتی شاتل تازه اومده بود همه میگفتن بریم بریمهمون موقع من گفتم وایسید ببینید چی میشه ؟! که دیدیم چی شد!حالا هم همینو میگم!من 25 روز شارژ دارم اگه شاتل ادامه بده میام شاتل
در کل شاتل با اینکارش بیشترین خدمتو به ما میکنه یعنی برافروختن آتش رقابت که سودشو مردم میکنن
بچه های خط 4 شاتل بی زحمت این دوتا رو تو Cmd پینک بگیرن(روز):
212.26.144.9
و
188.40.93.157
راستی یه نفر زنگ بزنه شاتل بپرسه که این کارشون دائمیه یا موقتی فکر کنم بشه فهمید چه خبره!
دقيقا حق با شماست! جدا تا وقتي شاتل نبود و رقابتي وجود نداشت واقعا مسخره بود وضعيت سرعت و قيمت ها تو رشت!
من زنگ زدم امروز گفتن بله مشکلي وجود نداره. درباره ي پينگ بايد بگم که از ديروز که سرعت ها رفت بالا پينگ کمي زياد تر شده! رفته بالاي 400. نميدونم چرا!؟ اما مشکلي برا من ايجاد نميکنه چون من اگه بخوام آنلاين بازي کنم کانتر بازي ميکنم که اونم از سرور شاتل استفاده ميکنم پينگش 50 ست. اينارو ولش سرعتو بچسب![]()
پورت من قاطی کرده
کانکت میشم
حجمم 0 شده ، اما بازم کانکت میشم ودانلود میکنم!
اما تو CRM نوشته کانکت نیستی
شارژ هم کردم همینطوریه
اما سرعتم یه مقدار کم شده!
آقای سوسمار! مگه سرعت بالا مشکله که زنگ زدی گفتن مشکل نیست ؟!
من میگم سوال کنید بپرسید چه مدت این سرعت رو نگه میدارن مثلا میگن 5 ماه ،دوماه، دو روز ؟![]()
مشکل برا ما نه که دادش!!! پرسیدم همیشگیه؟ گفت دیروز مشکلی تو این زمینه وجود نداشت و این سرعت تداوم داره
من زنگ زدم اندیشه
گفتن مثل اینکه سرعت رو میخوان بالا ببرن
البته تا اینا بخوان اقدام کنن ...![]()
من نامحدود دارم و فکر نکنم واسه ما توفیقی کنهمن زنگ زدم اندیشه
گفتن مثل اینکه سرعت رو میخوان بالا ببرن
البته تا اینا بخوان اقدام کنن ...![]()
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)