samgun[/code]این تاپیک چه ربطی داره این تاپیک واسه مشاوره برای خریده مانیتوره !!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
samgun[/code]این تاپیک چه ربطی داره این تاپیک واسه مشاوره برای خریده مانیتوره !!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Jeff hardy M; 06-08-2009 at 12:17.
سلام
من کنسولم اینجوریه..تو بازی سنتر عکس رو گذشتم که یکی بهم گفت که اینجوری کنسول رو نابود میکنم!
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(گویا لینک کار نمیکنه اینجا
لینک عکس بزرگتر
خواستم ببینم که آیا درست میگن و باید جاش رو عوض کنم؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه اگه آره....اگه هر وقت خواستم بازی کنم، از اونجا درش بیارم و بیرون بیارمش و بعد بازی بذارمش سر جاش...این تکونها به کنسول آسیب میرسونه؟(البته وقتی تکون میدم که کنسول خاموشه)
مقدار مصرفم هم..در بیشترین مصرف، حداکثر روزی 2 ساعت ه
سلام دوستان.خسته نباشید.اگه میشه چند تا بازی جدید و اکشن معرفی کنید بجز ندای خوارز و prototype رو که بازی کردم.![]()
خب شما اگه کنسولت رو تو یه فضای کاملا باز بذاری بهتره ! یعنی بذاریش بیرون از میز TV اینجوری باز بهتره ! در مورد اون تکون دادن ها هم اگه کنسول خاموش باشه مشکلی پیش نمیاد ! البته اگه با لطافت همراه باشه نه اینکه شما کنسول رو پرت کنی ! با روزی 2 سات هم مشکلی برای کنسول شما پیش نخواهد اومد .
دوست خوبم لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنین!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته منم سامسونگ سری 6 دارم که تا الان فقط تو evil 5 این مشکل رو باهاش داشتم که یه خط وسط تصویر افتاده..
خیلی ممنونخب شما اگه کنسولت رو تو یه فضای کاملا باز بذاری بهتره ! یعنی بذاریش بیرون از میز TV اینجوری باز بهتره ! در مورد اون تکون دادن ها هم اگه کنسول خاموش باشه مشکلی پیش نمیاد ! البته اگه با لطافت همراه باشه نه اینکه شما کنسول رو پرت کنی ! با روزی 2 سات هم مشکلی برای کنسول شما پیش نخواهد اومد .
پس موقع بازی، میارمش بیرون و نقل و انتقال رو هم با لطافت انجام میدم
البته این 2 روزی که اینکار رو کردم و همون یکی 2 ساعت بازی کردم..صدای کنسول فرقی با حالتی که داخل میز بود نداشت
نه کلا منظور من اینه که کنسول وقتی روشن هستش اصلا تکونش ندین ! خب کنسول چون هوا از همه جاش میزنه بیرون برای همین اطرافش کاملا از باشه بهتره ! ولی بازم در اون حالتی که شما قرار دادین با روزی 2 ساعت مشکلی پیش نمیاد .
من توی evil 5 که خیلی محسوسه خطم ولی توی call of jur... هم کمی دارم!
اقا من نه کارت گرافیک میخوام نه مانیتور من فقط قیمت 2 تا فیش رو پرسیدم چرا این همه تاپیک های چرتو پرت معرفی میکنید !
آقا یکی نیست جواب بنده ی حقیر رو بده.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)