تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 959 اولاول ... 323723773813819820821822823824825826827833873923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

کلیف بلزیسنکی خالق پرآوازه ی مجموعه ی Gears of War در مصاحبه ای دسته های Move پلی استیشن را مسخره کرد و این موضوع هواداران پلی استیشن 3 را حسابی عصبانی کرد.

بلزینسکی در مصاحبه ای با Eurogamer گفت: «Move همینه که هست. وقتی تو غرفه های نمایشگاه Move می بینیم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم که یاد بستنی قیفی درخشان نیفتم! خندم می گیره!» جای دیگری در مصاحبه گفت: «واقعا دیگه نمی خوام یه تیکه ی پلاستیکی دیگه جلوم رو میز بذارم واسه بازی. واسه همین خیلی از کینکت حال می کنم.»

پس از واکنش هزاران فن بوی دوآتشه ی پلی استیشن3 و سونی در سایت N4G به این صحبت ها و بد و بی راه هایی که به کلیفی بی و اعضای خانواده اش حواله کردند، بلزیسنکی در توییتر خودش نوشت: «چالش امروز هم انجام شد: فن بوی های N4G مثل این که سر شوخی ای که من کردم حسابی اونجاشون سوخته! از خوندن کامنت هاشون خسته نمی شم.» در یک توییت دیگر نوشت: «تو ذهن ام دارم یه عالمه فن بوی پلی استیشن رو تصور می کنم که دستشونو گذاشتن اونجاشون دارن از درد می دوون این ور اون ور. کاش یکی عکس اینو بکشه!»

وااااااااااااااااای چه قدر خندیدم

اوه منبع داشت یادم میرف !! ( مردم از خنده ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 12 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

کلیف حسابی ترکونده ها تا سونی باشه نره تقلید کنه از نینتندو , من نمیدونم چرا نیومدن یه چی جالبتر بزنن که همرو جذب کنه ! نینتندو 3 سال پیش همچین چیزی رو روونه بازار کرد و کلی طرفدار جمع کرد ! سونی یه کم فکر نکرد که یه چی جدید و نوآورانه بزنه ؟! ( به خاطره این پست دوستان فن ps3 امشب میریزن رو سرم , اما حقیقت رو گفتم .. در ضمن خودم عاشق ps3 میباشم )

4. 9 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

25 سال پیش یه شخصی اومده یه داستان واسه یه بازی نوشته که هنوز که هنوزه همچنان هستند افرادی کشته مرده ان داشتان ،عاشق شخصیت های ان داستان و طرفدار همیشگی ان داستان هستند که بر روی یک هنری به عنوان گیم پیاده شده است
    قدمت این اثر خودش خیلی چیزهارو معلوم میکنه و شخصیت های داخل ان که دیگه جایی برای بحث نه واسه دروغ سال و قرن و ماه نمیزاره نه نیاز به منبعی که قابل قبول باشه نه مقایسه حتی نیاز به مقایسه هم در ان دیده نمیشه چون خسته هستش خیلی خسته می خواد دور باشه و استراحت کنه می خواد تنها باشه انقدر که نه بازیبازی او را کنترل کند نه کارگردانی برای او برنامه بریزد نه کلنلی که بخواد براش دستور بده .............ختم کلام.

کلیف حسابی ترکونده ها تا سونی باشه نره تقلید کنه از نینتندو , من نمیدونم چرا نیومدن یه چی جالبتر بزنن که همرو جذب کنه ! نینتندو 3 سال پیش همچین چیزی رو روونه بازار کرد و کلی طرفدار جمع کرد ! سونی یه کم فکر نکرد که یه چی جدید و نوآورانه بزنه ؟! ( به خاطره این پست دوستان فن ps3 امشب میریزن رو سرم , اما حقیقت رو گفتم .. در ضمن خودم عاشق ps3 میباشم )

**

فعلا کینکت تا حالا که تو صنعت گیم حرف انچنانی نزده که بخواد خودی نشون بده همین که برای پی سی بیاد به عنوان وب کم عملکردهای زیادی خواهد داشت. (البته صنعت پزشکی هم کارهایی کرده) هر بازی خردیم رقص رقص شد دو ساعت باید کمرو بده اینور بعد بده اونور این الان شده بازی...
    موو فعلا همین که FPS بزرگی همچون کیلزون رو ساپورت میکنه واسه چند سالش بسه کفایت میکنه ذخیره خوبی هستش.

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

25 سال پیش یه شخصی اومده یه داستان واسه یه بازی نوشته که هنوز که هنوزه همچنان هستند افرادی کشته مرده ان داشتان ،عاشق شخصیت های ان داستان و طرفدار همیشگی ان داستان هستند که بر روی یک هنری به عنوان گیم پیاده شده است
    قدمت این اثر خودش خیلی چیزهارو معلوم میکنه و شخصیت های داخل ان که دیگه جایی برای بحث نه واسه دروغ سال و قرن و ماه نمیزاره نه نیاز به منبعی که قابل قبول باشه نه مقایسه حتی نیاز به مقایسه هم در ان دیده نمیشه چون خسته هستش خیلی خسته می خواد دور باشه و استراحت کنه می خواد تنها باشه انقدر که نه بازیبازی او را کنترل کند نه کارگردانی برای او برنامه بریزد نه کلنلی که بخواد براش دستور بده .............ختم کلام.
    منم عاشق ایکس باکسم قرار مدار خواستگاری گذاشتیم باهاش بله رو نمیگفت لامذهب.

**

فعلا کینکت تا حالا که تو صنعت گیم حرف انچنانی نزده که بخواد خودی نشون بده همین که برای پی سی بیاد به عنوان وب کم عملکردهای زیادی خواهد داشت. (البته صنعت پزشکی هم کارهایی کرده) هر بازی خردیم رقص رقص شد دو ساعت باید کمرو بده اینور بعد بده اونور این الان شده بازی...
    موو فعلا همین که FPS بزرگی همچون کیلزون رو ساپورت میکنه واسه چند سالش بسه کفایت میکنه ذخیره خوبی هستش.
    متال گیر تک حامد......من و تو می فهمیم چیه این بازی.......بقیه غریبن با بازی

25

از شما بعیده دوستان........ .

این یارو یه حرفی رو زده و هدفش همین بوده که شما بپرین به همدیگه چون باعث میشه بازار مایکرو و اپیک گرم شه.......... .

ول کنید این بحثای چرتو.......

+

راستی حامد 8 میلیون فروخته و کلی بازی که اومده و میاد و این تاثیر شگرفی که تا حالا روی pc داشته(فقط وبکم و پزشکی؟؟؟)رو نادیده گرفتن نا انصافی نیس؟؟؟؟
    دیگه چون شما با هم بحث دارین این وسط کینکت چیکارس؟؟؟یکی از مو بد گفته و تو هم داری دفاع می کنی..حمله به کینکت چه ربطی داره؟؟

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 07-03-2011 at 22:18.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

منم عاشق ایکس باکسم قرار مدار خواستگاری گذاشتیم باهاش بله رو نمیگفت لامذهب.

**

ایشالا به پای هم پیر بشین حامد جون
    نه حامد من منظوری نداشتم که موو بده یا .... من کلی گفتم که یه جور تقلیده بزرگی از کنترلر ویی کرده ... فکر کن مثلا 3/4 سال پیش سونی این موو رو میداد چه قدر میتونست نسبت به نینتندو بهتر عمل کنه و مهبوبتر بشه...
    +
    cpu چی شد ؟؟

10. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خلاصه ی قضیه اینکه که هرکی فنه یک کنسول باشه از کنسولش طرفداری میکنه...
    خوب همه میدونیم حامد فنه PS3 ه پس باید یک چیزی بگه دیگه! نمیشه که واسته ببینن داره از کنسولش بد میگن...
    این کنسولم قضیه پدر پسریه... یکی میاد از پدره یکی انتقاد درست میکنه اما اون فرد نمیتونه بپذیره چون دوس داره پدرشو...( چه تبصره ای گفتما )
    کنسولم همینه دیگه!
    الان بیان از Rockstar بد بگن منم میپرم وسط 4 تا چیز میگم
    حالا باید قبول کرد که کینکت از موو بهتره.

12. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه شایان جون اینطور نیستش..............
    من فن من نبودم هی دیدم همیشه داره این سونی کوبیده میشه هی داره کوبیده میشه انگار نه انگار فقط یه بازیش لاالله الا الله..
    حتی همیشه یه جا یه سایتی که اومده چند تابرترین های سونی رو گذاشته یا مسخره شده یا خنده دار شده یا اکثریت گفتن که ما این سایت رو قبول نداریم..
    خدایی میگم یکی بیاد یه سایت به شخص من (که فن سونی هستم مثلا ) معرفی کنه من از این به بعد از اونجا برداشت کنم که مورد تایید همه باشه بعدا نگن که قبولو ندارمو تایید نمیکنو از این حرفها...
    دلایلشو هم میدونم .

حالا باید قبول کرد که کینکت از موو بهتره
    قبول دارم ( چون ارادتمند شما دوستان گل هستیم فقط و فقط...) و خدا وکیلی همتون هم هواردار ایکس باکس هستین دیگه من نم یتونم چیزی بگم خیلی جا ها شده هچی نگفتم چون دیدم دوست، رفیق مرام معرفت دیگه بیخیال شدم.

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جا یه ویدئو از Mirrors Edge 2 گذاشته و اشاره کرده که خیلی فوق العاده ست و مثل Crysis 2 از موتور Cry Engine 3 استفاده می کنه و شبیه اون بازیه!
    ظاهرا قضیه کنسل شدن بازی که رد شده ولی نمی دونم این ویدئو تا چه حد واقعیت داره!
    من که حجم ندارم نمی تونم ببینم. اینو برید ببینید چه جوریه:

کد:

پ:ن: ظاهرا اونو با ادیتور Crysis 2 ساخته!
    Last edited by vahidgame; 08-03-2011 at 20:01.

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه جا یه ویدئو از Mirrors Edge 2 گذاشته و اشاره کرده که خیلی فوق العاده ست و مثل Crysis 2 از موتور Cry Engine 3 استفاده می کنه و شبیه اون بازیه!
    ظاهرا قضیه کنسل شدن بازی که رد شده ولی نمی دونم این ویدئو تا چه حد واقعیت داره!
    من که حجم ندارم نمی تونم ببینم. اینو برید ببینید چه جوریه:

کد:
    پ:ن: ظاهرا اونو با ادیتور Crysis 2 ساخته!
    یه دوستدار Mirror's Edge اومده با ادیتور Crysis 2 یه ماد ساخته. نرده ها رو ابی و دیوارای آجری رو سفید کرده و نقاط پرش قرمز ساخته... عاشقه دیگه!

18. 8 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ایول عجب آدم با ذوقی بوده این کارو کرده!
    خیلی خوشم اومد
    چون لینک بالایی شیلتر بود باید با "چیز P ان" دانلود کرد، آپلود کردم برای کسایی که چیز P ان ندارن ( می دونید که قندشکن هم سرعتو میاره پایین... )
    ( ته رمزی بودااااا !!! دی کدرهای سی آی ای باید بیان اینو ترجمه کنن )

کد:

20. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •