سرویس های غیر حجمی شاتل مثلا 4 مگ هست 110 گیگ. چقدرش داخلیه چقدرش بین الملل؟
سرویس های غیر حجمی شاتل مثلا 4 مگ هست 110 گیگ. چقدرش داخلیه چقدرش بین الملل؟
سلام خدمت دوستان
من هم ارت سه بودم هم ارت یک هم ارت پنج
الان سرویس 8 مگ نامحدود رو گرفتم 54.000 ت پینگ مثل قبل هستش پروفایل روی 9 مگ بسته شده
برای دوستانی که به خاطر سرویس شبانه میخوان بیان شاتل اصلا این سرویس رو پیشنهاد نمیدم تا یکم دانلود کنی سریع شر میکنن پروفایلت رو
به هیچ عنوان نباید پشت سرهم دانلود کنی
برای همین من اصلا شبانه خریداری نکردم
سرویس با اینکه روی 9 مگ بسته شده ولی به نظرم سرعت باز کردن سایت ها کم شده
دانلود درسته ولی باز کردن سایت ها خیر کمی کند تر هست با توجه به اینکه سرویس ارت 1 بودم
مشکل dns در سرویس میبینم ظهر که dns روی روسیه ست شده بود الانم هرچی dns تغییر میدم توی مودم خوکار به dns شاتل تغییر پیدا میکنه
الان تو سرویسها جدید میشه مثلا به فرض نصف ترافیک بین الملل ماهانه رو تو یه روز دانلود کنی؟ سرعتت مثل آرت کم نمیشه؟
تست نکردم نمیدونم ولی شاتل بدترین شر کننده در بین تمام سرویس دهنده هاست
سلام. من قبلا که تو قسمت تغییر سرویس میرفتم کلی گزینه داشت ولی الان زده " با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید. "باید چه کار کنم؟ به خاطر همین شبانه مزخرف کلا میخواستم بیخیالش بشم و حالا که کلا سرویس ها عوض شد .
باید حجم سرویس فعلیتون تموم بشه تا اجازه تغییر سرویس بده
در صورت نیاز به تغییر سرویس با 1525 تماس بگیرید.
سلام. ببخشید یک توضیح میدید که این شاتل لند چیه که همه اینجا دارن خودشون رو میکشن براش؟همون فیلم و ... تو شاتل لند مگه برای مشترکین خود شاتل رایگان نمیشه؟ دیگه خرید بسته چیه دیگه؟
دوست من شرکت شاتل همان شرکت محدود نت سابق هست که همه می شناسند این شرکت اینترنت کم سرعت به کابرانش عرضه می کنه یعنی کم سرعت ترین و محدود ترین اینترنت جهان
سرور شاتل لند یعنی محدود لند این سرویس برای اینترانت ملی ساخته شده است و امیدواریم زودتر نایود بشود که سبب بی کیفیتی اینترنت در ایران شده است.![]()
چطور باید درخواست تخلیه بزنیم ؟
شماره تلفنشون فقط گویا هست
من که امکان نداره دیگه تمدید کنم اخرین سری ارت 1 بودم اینستا و وب گردی و بازی راحت انجام میدادم
الان سرعت 8 مگ گرفتم اینستا به سختی لود میشه وب گردی 10 بار باید رفرش کنم تا سایت بالا بیاد
پکت لاستم که اجازه بازی نمیده
اما جالبیش اینه سرعت دانلود اولش مکس داره ولی سرعت روی 1مگ هست اگر تا اخر ماه اینجور باشه 100% تخلیه میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)