تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 1849 اولاول ... 32372377381381982082182282382482582682783387392313231823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درسته های وب قطعی داره
    اما از خیلی شرکت ها بهتره و همچنین قیمت هاش خیلی مناسبه
    اگه به دانلود شبانه نیاز نداشته باشی میتونی با پرداخت ماهانه 9 هزار تومن و سرعت 8 مگ +1 گیگ ترافیک از بهترین سرعت استفاده کنی
    بیشتر کاربرا رو فشفه های های وب مانور میدن
    با پرداخت 19هزار تومن میتونی از سرویس شبانه استفاده کنی اونم فقطتو 3 ساعت 3 گیگ دانلود کنی که سیستمت خیلی ککمتر روشن میمونه و خیلی امکانات دیگه

2. 2 کاربر از aliiran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظر من مهمترین مزیت های وب فشفشفه هاش هست که کاربرای پر مصرف واقعن براشون به صرفست.مثلا همین برابر خودم های وب گرفته چون هیچوقت دانلود شبانه نداره ولی تو روز مصفرش زیاده و روزی 1.5 تا 2 گیگ مصرف میکنه.و های وب براش خیلی به صرفست

4. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من مهمترین مزیت های وب فشفشفه هاش هست که کاربرای پر مصرف واقعن براشون به صرفست.مثلا همین برابر خودم های وب گرفته چون هیچوقت دانلود شبانه نداره ولی تو روز مصفرش زیاده و روزی 1.5 تا 2 گیگ مصرف میکنه.و های وب براش خیلی به صرفست
    از چه سرویسی استفاده میکنن و حجم چقدر و چند ماه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فکر کنم های وب مست کرده.
    الان فبسبوک و یوتیوب فیلتر نیست

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

درسته های وب قطعی داره
    اما از خیلی شرکت ها بهتره و همچنین قیمت هاش خیلی مناسبه
    اگه به دانلود شبانه نیاز نداشته باشی میتونی با پرداخت ماهانه 9 هزار تومن و سرعت 8 مگ +1 گیگ ترافیک از بهترین سرعت استفاده کنی
    بیشتر کاربرا رو فشفه های های وب مانور میدن
    با پرداخت 19هزار تومن میتونی از سرویس شبانه استفاده کنی اونم فقطتو 3 ساعت 3 گیگ دانلود کنی که سیستمت خیلی ککمتر روشن میمونه و خیلی امکانات دیگه
    های وب با ارائه فشفشه تو سرعت روزانه هم مشکل پیدا کرده چه برسه به شبانه ، مزخرف ترین شرکت در حال حاضر=های وب

8. 2 کاربر از bestinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

های وب با ارائه فشفشه تو سرعت روزانه هم مشکل پیدا کرده چه برسه به شبانه ، مزخرف ترین شرکت در حال حاضر=های وب
    دقیقا باهات موافقم. من و شما برامون سرعت تک کانکشن مهمه چون برای استریم و اپدیت و.... بیشتر استفاده می کنیم وگرنه برای کسانی که با idm و 32 تا کانکشن و فشفشه فقط قصد دانلود دارن خوبه. من اینترنت خوب و نتی میدونم که تک کانکشن خوبی داشته باشه نه اینکه بخاطر کمبود پهنای باند بین 10 نفر شِیر میشه.

اون دوستی هم که میگه چرا نمیری جای دیگه من مرکزم فعلا پورت خالی نداره مرکزی هستش که خیلی پوشش داره تو تهران و شلوغه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم. من و شما برامون سرعت تک کانکشن مهمه چون برای استریم و اپدیت و.... بیشتر استفاده می کنیم وگرنه برای کسانی که با idm و 32 تا کانکشن و فشفشه فقط قصد دانلود دارن خوبه. من اینترنت خوب و نتی میدونم که تک کانکشن خوبی داشته باشه نه اینکه بخاطر کمبود پهنای باند بین 10 نفر شِیر میشه.

اون دوستی هم که میگه چرا نمیری جای دیگه من مرکزم فعلا پورت خالی نداره مرکزی هستش که خیلی پوشش داره تو تهران و شلوغه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    دقیقا" همینه ، اینترنتی که تایم اوت داشته باشه حتی رو ip داخلی به نظر من مفتم نمی ارزه مثل های وب ، تایم اوت روی سرور داخلی یک مفهوم داره و اونم کمبود پهنای باند هستش،این کمبود پهنای باند هم تو روز فقط یک دلیل داره و اونم فشفشه هستش،و عامل هم دانلود با چند کانکشن با idm هستش،مگه های وب چقدر پهنای باند داره ، 200 نفر بخوان 8 مگ با فشفشه دانلود کنن،سرعت روزانه داغون می شه ، شما نگاه کن این تست و من صبح گرفتم،اما از ساعت 12 ظهر به بعد زیر 2 مگ هستش،منم این ماه های وب و شارژ نمی کنم تا زمانی که فشفشه داره ، قراره یا عصر انتقال یا آسیاتک بگیرم ، واسه من دانلود شبانه مهم نیستش،می خوام در طول روز اینترنت خوب داشته باشم.

تست صبح :

تست ساعت 12 ظهر به بعد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با توجه به چیزایی که دیدم به نظر میرسه به کسایی دادن که استفاده بالاتری داشتن
    چند وقته مشترکشی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

قطعی های من خیلی زیاد شده . زنگ هم میزنم میگه 50 نفر در صف انتظار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان شما هم الان قطعی داره زیاد پینگ 200-400 همش هم تایم اوته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •