مثل اینکه به گفته ی خیلی MINE بوی CREED AVENTUS میده
موندم اینو بگیرم یا پلی بوی ؟
برای بعد از ظهر میخوام و اسفند ماه
مثل اینکه به گفته ی خیلی MINE بوی CREED AVENTUS میده
موندم اینو بگیرم یا پلی بوی ؟
برای بعد از ظهر میخوام و اسفند ماه
علی جان 50 میل کمه دادا! ولی خوب ، قیمتو پخ کنم برام مرسی.
Mine Pour Homme by Marc Joseph ,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیس چی به چیه !تو سایت اصلیشم این ادکلنو پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هر چی که بود ، از نظر من کار با کیفیتیه!![]()
مطمئنه ؟ از این تقلبی ها نباشه ! ساخت کجاست ؟ رو کاغد تست گرفتی ببینی موندگاری چه جوریه ؟
آره آره! مال فرانسه هست. راستش طراحی شیشه و نوع بسته بندی نمی خورد کار بی پدر مادری باشه!جزئیاتو دیگه باید از دوستای گلمون که تو کار ادکلنن بپرسیم.. چون تازه هم اومده احتمالا تقلبی نداره!
راستش رو دستم تست کردم ، پخش بوش خیلی خوب بود ، ولی دستمو چند بار بعدش شستم موندگاریو دقیق نمی تونم بگم بهت ( بر حسب ساعت .. ) ؛ ولی بازم خیلی خوب بود.
پ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
Last edited by hadinba; 27-01-2013 at 23:17.
آره راکی یکی از گزینه هامهپ.ن : به نظر من نسبت به راکی مونتن ( چون یکی از گزینه هات بود میگم ) خیلی سرتره! از لحاظ رایحه خیلی شیک تره به نظرم. همین طور تو پخش بو و موندگاری سرتره!
اوکی اگه این جوری باشه که خوبه
حالا ببینم اصلا گیرم میاد یا نه
اسمش ماین پور هوم هست دیگه ؟
آرهآره حتما" تست کن ، نتیجه رو هم اعلام کن!
![]()
درود
تهرانی؟ کجا 110 قیمت میداد؟
شهرستانم من!
امروز پیش بینی هوای تهرانو برای 10-15 روز آینده نگاه میکردم.... هیچ خبری از سرما نبود، برف و اینا که واقعن هیچی...بعد از اونم دیگه رسمن بهار اومده و بازم گرمای هوا
این یعنی خداحافظ عطرای زمستونی...خداحافظ بوهای شیرین...بوهای تاریک....بوهای مردونه
دوستان عطر ملایم و خنک که توش بوی چای + یکمی ادویه باشه سراغ دارید؟
Last edited by ZINOSHTAN; 28-01-2013 at 00:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)