سرعتش خوبه ولی 2 تا ایراد بزرگ داره
1- ساعت رایگانش خیلی بد موقع است 4 تا 7 خیلی هم کمه
2-طرح دینامیتش ساعت رایگان نداره
3-ممکنه مثل ariayiboy از سرور خارجی با مشکل برخورد کنم یعنی هیچ تضمینی نیست دیگه![]()
سرعتش خوبه ولی 2 تا ایراد بزرگ داره
1- ساعت رایگانش خیلی بد موقع است 4 تا 7 خیلی هم کمه
2-طرح دینامیتش ساعت رایگان نداره
3-ممکنه مثل ariayiboy از سرور خارجی با مشکل برخورد کنم یعنی هیچ تضمینی نیست دیگه![]()
128 ندارم دوست عزیز 256 هستش در ضمن 100 تک کانکشن نیست فایده ای نداره سرعت لود صفحه ها پایینه
1. ببین درسته ساعات رایگانش کمه اما مهم اینه با چه سرعتی دان کنی! از چند نفر از بچه های اینجا پرسیدم شبی میشه بین 2 تا 3 گیگ گرفت.(به اندازه 7 ساعت سرویس 2مگ اسیاتک). البته اگر اوضاع خوب باشه!!
2.خب دینامیت نگیر. من 128 میخوام بگیرم که قرار شد برام رو 4مگ ببندن. البته احتمال داره سرویس 1مگ که شبانه داره اونم بشه رو 8مگ ببندن.ولی تضمینی نیست!
3. درسته تضمینی نیست ولی همشهرین isbn مشکلی نداره...
حالا تصمیم با خودت! هرچی باشه در این وضعیت از مخابراتت بهتره...
ببین من چه تحملی دارم خداییش با این اینترنت هر کسی نمیتونه کار کنه
باز دلم یه کم به اون وایمکسی که دارم خوشه اونم نبود دیگه نت نمیومدم![]()
عجب شانس سگی داریاااا![]()
گوراز ؟؟؟ گوراز مال کجاس دیگه ؟؟ جهان سومیه؟؟
دقت کردید در سرعت سنج سایت Speedtest تا 100 مگابایت بر ثانیه اضافه شده یعنی کسانیکه 100 مگابایت بر ثانیه سرعت دارن در واقع افرادی هستن که از اینترنت 1 گیگابیت بر ثانیه استفاده می کنن ! و این نشون میده که کم کم این مسئله داره در جهان رایج میشه. البته 1000 سال بعد هم شاید تو ایران بیاد، به احتمال یک اپسیلون!
ویرایش: الان که با تذکر دوستان دوباره نگاه کردم دیدم مگابیته. هر چند که احتمال تجربه همین 100 مگابیت هم همون معادل 1 اپسیلونه.
Last edited by keyvan360; 24-07-2013 at 03:07.
2 عدد تست آتیشی با وایمکس ایرانسل محدود 512
ماهی 4 گیگ از 1 تا 7 شب رایگان
با سوسک:
بدون سوسک:
![]()
بلاخره مال تو هم درست شد
دیگه نمیگی چرا مال شما خوبه مال من نه
والا من این مدت انقدر تست گرفتم که امروز مجبور شدم 4 امین گیگم رو بخرم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)