امروز میخواستم نامحدود بگیرم از آسیاتک زنگ زدم پشتیبانی تفاوت سرویسا رو بپرسم گفت که برنزی سرعتش پایینه هر کی گرفته ناراضی بوده و ما هم پاسخگو نیستیم.گفتم طلایی چی گفت اون باز به نسبت بهتره.
پشیمون شدم.فردا درخواست جمع آوری میدم برم یه شرکت دیگه.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
امروز میخواستم نامحدود بگیرم از آسیاتک زنگ زدم پشتیبانی تفاوت سرویسا رو بپرسم گفت که برنزی سرعتش پایینه هر کی گرفته ناراضی بوده و ما هم پاسخگو نیستیم.گفتم طلایی چی گفت اون باز به نسبت بهتره.
پشیمون شدم.فردا درخواست جمع آوری میدم برم یه شرکت دیگه.
دوستان با تعرفه های جدید اسیاتک من بازم دودل شدم...
نامحدود های طلایی یکی از دوستام گرفته ...
میگه که مثلا 12 گیگ هدیه یا 18 گیگ هدیه که جلوش نوشته این طوره که شما تا 12 گیگ که مصرف کردی سرعت روی 400-500 هست و بعدش که از این حد گذشت سرعت واقعی میشه !!! ولـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی :
با این تفاوت که برنزی و نقرهای همون سرعت اصلی هست ( یعنی اگر 256 گرفته باشی سرعتت همون 30-32 هست ) ولی اگر طلایی بگیری سرعتت یه پله بالاتر میدن... ( یعنی اگر 256 طلایی بگیری بعد از 18 گیگ سرعتت به جای 33 میشه 60 )
حالا من خودم موندم این
بگیرم که تا 12 گیگ راحت باشم و بعدش سرعت بشه 33 که بازم خوبه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این بگیرم :
که کلا سرعتش روی 60 هست و قیمتی مثل محابرات داره....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا برم از همون مخابرات بگیرم...
دوستانی که مخابرات بیست نت دارید شبانه رایگان چقدر دانلود کردید شبی ؟
البته باید برای شبانه 6 ماهه گرفت تا رایگان بشه
مخابرات باز شد پر تایم اوت .
دوستان میخوام برم از اسیاتک بگیرم... کجا باید برم ؟
خیابان آبیاری، کوچه 24، پلاک 71
0711-1844
دوستان
من سرویس 2 مگ آسیا تک دارم (قدیمی) که تقریبا از زمان افزایش ساعات دانلود رایگان شبانه به 1 تا 9 ، سرعت شبانه ام دقیقاً نصف شده ! (حدوداً 20 روزه ) چندبار تماس با پشتیبانی (1844) تماس گرفتم ولی جواب قانع کننده ای ندادند !
در ساعات رایگان با یک سرویس 128 که شبانه اش نصف قیمت بود تست کردم . در یک سیستم با یک مودم و یک خط هر دو سرویس را تست کردم ،
سرعت سرویس 128 حتی از 300 KB/s هم بیشتر میشد ولی سرعت سرویس 2048 خودم زیر 130 بود !!!!! از ین مسئله فیلم هم گرفتم !!
آیا سایر همشهریان عزیز همین مشکل پیدا کرده اند ؟
كلا هر كي ميخواد اسياتك بگيره سعي كنيد منصرفش كنيد. كيفيتش افتضاحه. احتمالا مشترياشون زياد شده كه ايطور شدن.
با یکی دو تا کاربر مشکل حل نمیشه... شرکتی که تبلیغش رفت پشت قبض تلفن و پشت خط 70 دیگه فاتحش خوندس![]()
دوستان میگم از ساعت 12 ظهر تا 6 عصر سرعتتون پایین نمیاد؟
واسه من که افتضاح فقط سایت هایی که روی هاست های ایرانی قرار دارن باز میشه
سرعت جوری بود که روح آدمو فرسایش میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)