تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 1137 اولاول ... 323723773813819820821822823824825826827833873923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

بچه ها به نظر شما برا هندسه پایه نشر دریافت بگیرم یا هندسه1وهندسه2گاج سفید ؟؟؟؟
    سطحمم خوبه و بنظر خودم نمیصرفه دو کتاب گاج برا8تا تست .تازه گاج سوالا المپیاد امریکاهه ! خیلی سوالاش زیاده؟؟؟

لطفا کسایی که دارن نشر دریافت تستاش ماله کنکورا قبله مثلا90 یا؟؟؟؟اگه میشه یه توضیح درباره نشر دریافت یا کسایی که گاج دارن بگن از کدوم راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بگیرم؟که بهترین نتیجه بگیرم.

کمک...................................
    شک نکن نشر دریافت
    گاج سفید سوالاتش به درد کسی که کنکور می ده نمی خوره من هردو شو دارم حالا خود دانی

2. 2 کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام

من می خوام برای یکی از اقوام که الآن کلاس سوم ریاضی فیزیک هست کتاب بخرم که در کنکور موفق بشه.

الآن خیلی کتابها و کلاسهای گوناگون وجود داره. نظر شخصی خودم اینه که با کتاب خوندن و بدون کلاس میشه موفق شد. من خودم حدود 12 سال پیش بدون شرکت در هیچ کلاسی بجز کلاسهای مدرسه دولتی، کنکور شرکت کردم و مهندسی مکانیک دانشگاه دولتی قبول شدم. نمی دونم الآن شرایط فرق کرده یا نه.

دوستانی که سالهای آخر دبیرستان هستند، و خصوصا دوستانی که در 2-3 سال گذشته کنکور دادند و موفق بودند،لطفا به این سوالات پاسخ بدهند:

1- آیا بدون شرکت در کلاس تقویتی و متفرقه میشه در کنکور موفق شد؟ (برای یک نفر با هوش و بنیه علمی متوسط)
    2- چه کتابهای تست و تقویتی، عمومی و اختصاصی رو برای خرید پیشنهاد می کنید؟
    3- اگر توصیه خاصی برای موفقیت در کنکور دارید، دارید مطرح کنید.

با تشکر از شما

دوست عزیز سال سوم فقط تشریحی کار کن وسه نهایی .

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

دوست عزیز سال سوم فقط تشریحی کار کن وسه نهایی .
    تستی کار نکنیم ؟
    مشاور مدرسمون میگه تا عید تستی کار کنین و بعد از عید برای امتحان نهایی بخونین ( من سوم هستم ) توجیهش هم اینه که توی سال چهارم به اندازه ی کافی وقت نداریم

5. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

تستی کار نکنیم ؟
    مشاور مدرسمون میگه تا عید تستی کار کنین و بعد از عید برای امتحان نهایی بخونین ( من سوم هستم ) توجیهش هم اینه که توی سال چهارم به اندازه ی کافی وقت نداریم
    به نظر من که مشاورتون حرف درستی زده.بازم میگم حل تست تاسقف شبی 50 تا مفیده

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

13

البته بهتر هست این سوالات رو در تاپیک اشکالات درسی مطرح کنیم .
    این جمله قرمز اشتباه هست هیچ کتابی نورون واحد رو مجموعه فرض نکرده
    .
    منظور من از یک این است که تمام اجزای نورون از آکسون و دندریت تا...برای خودش یه مجموعه است.دلیلش هم صفحه 30 کتاب زیست 2 که سه نوع نورون را نشان داده و نگفته یک نوع نورون دیگر نیز وجود دارد که فقط شامل جسم سلولی است و آکسون دندریت ندارد.قسمت خاکستری شامل جسم سلولی نورون است ولی بقیه نورون(آکسون و دندریت) کجاست.
    1.داخل ناحیه خاکستری
    2.داخل ناحیه سقید رنگ
    3.کلا بیرون نخاع
    اون قسمت خاکستری محتوی تعداد بسیار ززیادی جسم سلولی هست نه یک جسم سلولی
    البته باتوجه به صفحه 42 زیست 2 اون قسمت خاکستری فقط جسم سلولی نیست بلکه نورون رابط هم داره!

در مورد ساختار مخ هم در کتاب درسی حرفی به میون نیومده فقط در مورد قشر مخ صحبت شده
    درسته که زیاد بحث نشده ولی آقا علیرضا از شما بعیده.بابا شما که زیست رو بالا میزنی خداییش نه خداییش وقتی کتاب چنین شکلی میکشه برات سوال ایجاد نمیشه که این چیه. گفتم خدایییشا!!!
    Last edited by x11416; 28-10-2011 at 15:53.

8. 2 کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    من همان بخش از دست نوشته های خودم که مرتبط به ساختار برش عرضی نخاع هستش برایت میزارم و این میشود جواب سوال 1 شما :
    ساختار برش عرضی نخاع را میشه به راحتی این گونه تخیل نمود که، یک دایره ی هستش که در وسطش یک تصویری از دو بال خفاش وجود دارد و حال در فضای اشغال شده ی این دو بال خفاش دون دون های ریز بسیار وجود دارند که از هریک هزاران رشته در اطراف به شکل مرتبط و غیر مرتبط پراکنده شده است و حال آن دونه هایی که رشته هایشان به یکدیگر مرتبط شده اند «نورون های رابط» و آن دونه هایی که رشته هایشان از آن فضای اشغال شده بال های خفاش خارج شده اند «نورون های حسی + نورون های حرکتی» می باشند که فقط جسم سلولی شان در فضای بال های خفاش قرار گرفته شده اند و آکسون و دندریت آنها تماما فضای اطراف بال های خفاش را احاطه کرده اند. :::::: حال آن فضای بال های خفاش از جنس ماده ی خاکستری می باشد و فضای اطراف بال های خفاش از جنس ماده ی سفید می باشند.

در مورد سوال دوم شما :
    اینکه به شکل روشن و شفاف در کتاب به ساختار مخ اشاره شده باشد نیست ولی از یکسری نکات میشه استنباط زیر برایش داشت:
    هر سیستم بدن از چهار بافت تشکیل شده است : بافت پوششی + بافت پیوندی + بافت ماهیچه ای + بافت عصبی
    حال در همان دو پاراگراف ابتدای بخش محافظت از دستگاه عصبی مرکزی به وضوح به ساختار لایه ی مننژ و اینکه زیرش سلول های مغزی وجود دارد اشاره می کند حال اگر بشود گفت که تمام ساختار مخ بافت عصبی می باشد به راحتی می شود گفت که :
    ساختار مخ ترکیبی از « نورون ها و نوروگلیا » می باشد که در واقع میشود گفت که ساختار بافت عصبی مخ از چهار نوع سلول تشکیل یافته است : «نورون حرکتی + نورون حسی + نورون رابط + سلول پشتیبان و تغذیه کننده و عایق بندی کننده ی نورون ها (با تولید میلین) که بهش نوروگلیا گفته می شود)

::::در مورد سوال سوم هم باید بگم که
    استباط خودم از آنچه که دقیقا در خود کتاب درسی گفته شده است همین هستش که در بافت عصبی دو نوع ماده ی خاکستری و ماده ی سفید وجود دارد که چه در بخش ساختار مخ و چه در بخش ساختار نخاع منظور یکسان می باشد و ماده ی خاکستری نخاع همان ماده ی خاکستری مخ و ماده ی سفید نخاع همان ماده ی سفید مخ می باشد.
    ولی در این کتاب جلد سوم از سری کتاب های 8000 تست گاج (زیست 2 بخش 1) دکتر محمد حسن نصیری
    به وضوح به نکته مذکور اشاره دارد و گفته شده است که ماده ی خاکستری در واقع بخش اصلی نورون هایی می باشد که آکسون و دندریت ها آنها فاقد میلین می باشد و ماده ی سفید همان آکسون ها و دندریت ها ادامه یافته می باشند که حاوی میلین می باشند.
    و این گونه هم می شود از خود کتاب درسی استنباط نمود که : در بخش «نورون های میلین دار» به وضوح گفته شده است که «میلین از جنس غشاء (بیشتر فسفولیپید + پروتئین) » می باشد و در بخش اندامک های غشادار از فصل سلول شناسی هم به وضوح گفته شده است که اکثر اندامک ها درون سلول «بی رنگ» می باشند که حال همین بی رنگ بودن و شفاف بودن زمانی که حالت فشردگی ای مثل ساختار بافت عصبی را پیدا نمایید در آن ساختار آکسون ها و دندریت های میلین دار «سفید رنگ» به نظر خواهند رسید. پس می شود جایی که حاوی ازدحام آکسون ها و دندریت ها میلین دار هستش میشود سفید رنگ (ماده ی سفید) و جایی که حاوی جسم سلولی و نورون رابط و نورون های حسی و حرکتی بدون غلاف میلین می باشند، می شود ماده ی خاکستری
    ما باید بحثامون رو جای دیگه مطرح میکردیم ولی حالا دیگه...

من همان بخش از دست نوشته های خودم که مرتبط به ساختار برش عرضی نخاع هستش برایت میزارم و این میشود جواب سوال 1 شما
    خوب منم کشته مرده همین دست نوشته ها هستم.از اول از همین چیزا میخواستم.من اصلا معتاد این چیزام.میشه اگه از این چیزا داری به ما هم بدی.اگه بدی روز و شب دعات میکنم
    ماده ی خاکستری در واقع بخش اصلی نورون هایی می باشد که آکسون و دندریت ها آنها فاقد میلین می باشد و ماده ی سفید همان آکسون ها و دندریت ها ادامه یافته می باشند که حاوی میلین می باشند.
    پس میشه گفت رنگ خاکستری به خاطر نبود میلین نورون است!
    Last edited by x11416; 28-10-2011 at 16:28.

10. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام

میگم کتابهای سزی هفت خوان خیلی سبز هم کتاب های خوبی بود و ما نمیدونستیم!البته ازمون های تستیش اونحوری که میخواستم نبود ولی در بخش اموزشش خیلی جامع و کامله.فعلا که دوتا خوان چاپ کرده.یکی املا و یکی هم لغت و معنی.خوان بعدیش مال زبان فارسیه که بعیده به کتاب هامون سبطی برسه.البته هنوز تالیف نشده.ولی کلا کتابهای خوبی داره تالیف میکنه این عباس براری.

12. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شماره 71. یعنی مقدمه ای بر سیستم های رادار خطا میده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شک نکن نشر دریافت
    گاج سفید سوالاتش به درد کسی که کنکور می ده نمی خوره من هردو شو دارم حالا خود دانی
    ممنون از کمکت!
    فقط یه چیزی چون که تو هم دریافت داری هم گاج سفید میخواستم بدونم دریافت سوالا کنکوره یا تالیفی ؟از کنکور چه سالی داره تا چه سالی..!؟؟ برتری دریافت به گاج چیه ؟(پی دی اف دریافت رو دیدم) درکل مشخصات دریافت چیه که میگی بهتره!!!؟؟
    البته اگه وقت داشتی و مزاحمت نبودم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از کمکت!
    فقط یه چیزی چون که تو هم دریافت داری هم گاج سفید میخواستم بدونم دریافت سوالا کنکوره یا تالیفی ؟از کنکور چه سالی داره تا چه سالی..!؟؟ برتری دریافت به گاج چیه ؟(پی دی اف دریافت رو دیدم) درکل مشخصات دریافت چیه که میگی بهتره!!!؟؟
    البته اگه وقت داشتی و مزاحمت نبودم.
    به طور کل سوال های کنکور در کتاب های اموزشی مربوط به هندسه کمه مخصوصا هندسه یک
    من گاج سفید رو داشتم که اهدا کردم به دوستان خودم از روی کتاب ابوالقاسمی می خونم کتاب خیلی خوبیه شاید عیبش قدیمی بودنش هست ولی در کل خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •