تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 905 اولاول ... 323723773813819820821822823824825826827833873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

شیشه تمیز نیست
    یک قاشق مایع ظرفشوئی قاطی کنین با یک لیوان آب . با یک پارچه ی شسته شده و خشک,تمام سطح شیشه رو با آب لیوان بشورید . از یک سمت به سمتِ دیگه بشورید تا جائی فراموش نشه (پارچه باید کاملاً تمیز و شسته شده با مایع ظرفشوئی باشه تا چرب نباشه )
    پارچه رو نباید اونقدر خیس کنین تا آب ازش بچکه
    بعد از شستشو با آب لیوان باید شیشه رو با یک پارچه خشک و تمیز و یا دستمال کاغذی کاملا خشک کنید
    شاید لازم باشه این کار رو 2 بار تکرار کنید
    اگر بعدش این کار رو هم انجام بدین دیگه کاملاً شفاف میشه
    دو قاشق سرکه مخلوط کنین با یک لیوان آب و با دست یا آبپاش دستی بپاشین روی یک برگ کاغذ کاهی تا نمدار و نرم بشه

تمام شیشه رو باهاش پاک کنین . اگر کاغذ زبادی خشکه , با دست یا آبپاش کمی آب و سرکه بپاشین روی شیشه و با کاغذ پاک کنین
    با پارچه نخی هم میشه این کار رو انجام داد اما باید با مایع ظرفشوئی و آب گرم حسابی شسته شده باشه تا اصلا چرب نباشه
    اما من کاملا تمیزش کردم ؛ برق می زد ؛ آثاری از چربی نبود
    اما دو روز که موند جلوی آفتاب بازم چربی گرفت.

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگز شیشه ماشین از داخل چربی میگیره، احتمال از واکس یا اسپری داشبورد استفاده می کنید یا قبلا استفاده کردید. یکبار از اینا زده بشه تا ماه ها این دردسر رو داره و توی آفتاب بمونه روی شیشه چربی میگیره

3. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

داداش خیالت تخت هیچیش نمیشه
    سلام
    بنده سنسور نو خریدم زیمنس ترکیه به قیمت 40 تومن و با سنسور معیوب تعویض کردم محکم پیچش کردم شکر خدا درست شد کلا مشکلمم رفع شده.

5. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    کیلومتر پراید مدل ۸۶ الان چند مدته شلاقی میزنه سنسور هم کامل دوبار کامل عوض کردم تا یه هفته خوبه بعدش دوباره همونجور میشه از چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام
    ماشین من پراید مدل 91 هستش
    وقتی باهاش میرم تو جاده بعد که میام میبینم چند قطره ای روغن (تیره رنگ) نزدیک لاستیک سمت شاگرد ازش میچکه بعدش بند میاد در حد فقط چند قطره میچکه یعنی یکی دو روز روغن ریزی داره و بعد بند میاد
    تا زمانی که داخل شهر باشم روعن ریزی نداره همینکه میرم تو جاده یه صد کیلومتری باهاش رانندگی میکنم و بر میگردم دوباره میبینم روغن میده پیش هرکی بردم یکی میگه از جعبه فرمونشه، یکی میگه از کارترشه، یکی میگه از هیدرولیکشه حالا بردمش کارواش تا بعد ببرم باز نشون بدم از کجا روغن میاد چون دیروز دوباره رفتم تو جاده و باز روغن ریزی پیدا کرده

مشکلش چیه به نظرتون؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    ماشین من پراید مدل 91 هستش
    وقتی باهاش میرم تو جاده بعد که میام میبینم چند قطره ای روغن (تیره رنگ) نزدیک لاستیک سمت شاگرد ازش میچکه بعدش بند میاد در حد فقط چند قطره میچکه یعنی یکی دو روز روغن ریزی داره و بعد بند میاد
    تا زمانی که داخل شهر باشم روعن ریزی نداره همینکه میرم تو جاده یه صد کیلومتری باهاش رانندگی میکنم و بر میگردم دوباره میبینم روغن میده پیش هرکی بردم یکی میگه از جعبه فرمونشه، یکی میگه از کارترشه، یکی میگه از هیدرولیکشه حالا بردمش کارواش تا بعد ببرم باز نشون بدم از کجا روغن میاد چون دیروز دوباره رفتم تو جاده و باز روغن ریزی پیدا کرده

مشکلش چیه به نظرتون؟
    سلام

الان که بردین کارواش احتمالا مشخص میشه و مکانیک دیگه میتونه تشخیص بده

اما بطور کلی از خود روغنی که ریخته هم میشه فهمید ... روغن هیدرولیک رنگی هست، روزنامه چیزی بذارید اونجا که روغن میریزه بعد مقایسه اش کنید با روغنی که توی منبع هیدرولیک هست، اگه یکی باشن که روغن هیدرولیکه ... روغن گیربوکس بوی خاصی داره، که روغن موتور نداره، یه بار که روغن گیربوکس رو بو کنید دیگه میتونید تشخیص بدید که روغن گیربوکس هست یا روغن موتور

چند نکته هم هست، یکی اینکه ممکنه روغن نباشه و مثلا اب باشه، اول اینو مطمین شین ... دیگه اینکه روغن ممکنه دقیقا همون جا که نشتی داره نریزه و از روی قطعات و ... حرکت کنه و جای دیگه بریزه بنابراین ممکنه نشتی جایی دیگه باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

اینکه فقط وقتی تو جاده میرم روغن ریزی داره دلیل خاصی داره؟
    میگم داخل شهر اصلا روغن نمیریزه فقط وقتی میرم جاده شروع میکنه به روغن ریزی
    احتمال داره بستی یا پیچی شل شده باشه که فقط وقتی به ماشین فشار میاد روغن ازش میزنه بیرون؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اینکه فقط وقتی تو جاده میرم روغن ریزی داره دلیل خاصی داره؟
    میگم داخل شهر اصلا روغن نمیریزه فقط وقتی میرم جاده شروع میکنه به روغن ریزی
    احتمال داره بستی یا پیچی شل شده باشه که فقط وقتی به ماشین فشار میاد روغن ازش میزنه بیرون؟
    تو جاده به این خاطره که دمای تجهیزات در اثر کار میره بالا و روغن روان تر میشه و میتونه بریزه
    شما اگه چرخ همون سمت رو در بیاری میتونی ببینی که کجاها آغشته به روغن شده. اگر دید نشد معلومه که از داخل کاپوت هست و ممکنه از کاسه نمد بلبرینگها یا از دور محور میللنگ یا بادامک نشت کرده باشه. بهر صورت قطعا بدنه جایی که نشتی روغن میده روغنی میشه و میشه دید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

بعضی از رو داشبوردی های نمدی باعث چربی شیشه میشن اگر جنسش از نمونه چرم باشه که صد درصد چرب میشه

12. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگز شیشه ماشین از داخل چربی میگیره، احتمال از واکس یا اسپری داشبورد استفاده می کنید یا قبلا استفاده کردید. یکبار از اینا زده بشه تا ماه ها این دردسر رو داره و توی آفتاب بمونه روی شیشه چربی میگیره
    به احتمال زیاد از همین واکس باید باشه ؛ چون پارسال این طوری نمی شد ؛
    با تاید و مایع ظرفشویی و آب گرم رویه داشبورد رو بشورم ؟مشکلی ایجاد نمی کنه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •