اما من کاملا تمیزش کردم ؛ برق می زد ؛ آثاری از چربی نبود
اما دو روز که موند جلوی آفتاب بازم چربی گرفت.
اما من کاملا تمیزش کردم ؛ برق می زد ؛ آثاری از چربی نبود
اما دو روز که موند جلوی آفتاب بازم چربی گرفت.
اگز شیشه ماشین از داخل چربی میگیره، احتمال از واکس یا اسپری داشبورد استفاده می کنید یا قبلا استفاده کردید. یکبار از اینا زده بشه تا ماه ها این دردسر رو داره و توی آفتاب بمونه روی شیشه چربی میگیره
سلام
بنده سنسور نو خریدم زیمنس ترکیه به قیمت 40 تومن و با سنسور معیوب تعویض کردم محکم پیچش کردم شکر خدا درست شد کلا مشکلمم رفع شده.![]()
سلام
کیلومتر پراید مدل ۸۶ الان چند مدته شلاقی میزنه سنسور هم کامل دوبار کامل عوض کردم تا یه هفته خوبه بعدش دوباره همونجور میشه از چیه ؟
سلام
ماشین من پراید مدل 91 هستش
وقتی باهاش میرم تو جاده بعد که میام میبینم چند قطره ای روغن (تیره رنگ) نزدیک لاستیک سمت شاگرد ازش میچکه بعدش بند میاد در حد فقط چند قطره میچکه یعنی یکی دو روز روغن ریزی داره و بعد بند میاد
تا زمانی که داخل شهر باشم روعن ریزی نداره همینکه میرم تو جاده یه صد کیلومتری باهاش رانندگی میکنم و بر میگردم دوباره میبینم روغن میده پیش هرکی بردم یکی میگه از جعبه فرمونشه، یکی میگه از کارترشه، یکی میگه از هیدرولیکشهحالا بردمش کارواش تا بعد ببرم باز نشون بدم از کجا روغن میاد چون دیروز دوباره رفتم تو جاده و باز روغن ریزی پیدا کرده
مشکلش چیه به نظرتون؟
سلام
الان که بردین کارواش احتمالا مشخص میشه و مکانیک دیگه میتونه تشخیص بده
اما بطور کلی از خود روغنی که ریخته هم میشه فهمید ... روغن هیدرولیک رنگی هست، روزنامه چیزی بذارید اونجا که روغن میریزه بعد مقایسه اش کنید با روغنی که توی منبع هیدرولیک هست، اگه یکی باشن که روغن هیدرولیکه ... روغن گیربوکس بوی خاصی داره، که روغن موتور نداره، یه بار که روغن گیربوکس رو بو کنید دیگه میتونید تشخیص بدید که روغن گیربوکس هست یا روغن موتور
چند نکته هم هست، یکی اینکه ممکنه روغن نباشه و مثلا اب باشه، اول اینو مطمین شین ... دیگه اینکه روغن ممکنه دقیقا همون جا که نشتی داره نریزه و از روی قطعات و ... حرکت کنه و جای دیگه بریزه بنابراین ممکنه نشتی جایی دیگه باشه
اینکه فقط وقتی تو جاده میرم روغن ریزی داره دلیل خاصی داره؟
میگم داخل شهر اصلا روغن نمیریزه فقط وقتی میرم جاده شروع میکنه به روغن ریزی
احتمال داره بستی یا پیچی شل شده باشه که فقط وقتی به ماشین فشار میاد روغن ازش میزنه بیرون؟
تو جاده به این خاطره که دمای تجهیزات در اثر کار میره بالا و روغن روان تر میشه و میتونه بریزه
شما اگه چرخ همون سمت رو در بیاری میتونی ببینی که کجاها آغشته به روغن شده. اگر دید نشد معلومه که از داخل کاپوت هست و ممکنه از کاسه نمد بلبرینگها یا از دور محور میللنگ یا بادامک نشت کرده باشه. بهر صورت قطعا بدنه جایی که نشتی روغن میده روغنی میشه و میشه دید.
بعضی از رو داشبوردی های نمدی باعث چربی شیشه میشن اگر جنسش از نمونه چرم باشه که صد درصد چرب میشه
به احتمال زیاد از همین واکس باید باشه ؛ چون پارسال این طوری نمی شد ؛
با تاید و مایع ظرفشویی و آب گرم رویه داشبورد رو بشورم ؟مشکلی ایجاد نمی کنه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)