تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 1081 اولاول ... 323723773813819820821822823824825826827833873923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

کسپر 2011 من یه مشکلی داره که با دوباره نصب کردنش مشکل حل نشد . وقتی یه سری برنامه ها مثل اینترنت اکسپلورر 8 یا اسکتچ آپ یا مثلا بازی lost planet2 رو باز میکنم دائم از میخواد که گزینه make trusted رو بزنم . چکار کنم که این گزینه دیگه برای این برنامه ها باز نشه . برای اینترنت اکسپلوررم دوباره ازش سوال میکنه که حتی وقتی allow now رو هم میزنم بازم دفعه بعد میادش .
    نوشته بودم . هرکدومو میزنم فرق نمیکنه
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 01-11-2010 at 15:02.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

کسپر 2011 من یه مشکلی داره که با دوباره نصب کردنش مشکل حل نشد . وقتی یه سری برنامه ها مثل اینترنت اکسپلورر 8 یا اسکتچ آپ یا مثلا بازی lost planet2 رو باز میکنم دائم از میخواد که گزینه make trusted رو بزنم . چکار کنم که این گزینه دیگه برای این برنامه ها باز نشه . برای اینترنت اکسپلوررم دوباره ازش سوال میکنه که حتی وقتی allow now رو هم میزنم بازم دفعه بعد میادش .
    درود

مسیر زیر:

ستینگ رو باز کنید ، app control رو بزنید. سمت چپ روی app کلیک کنید لیست ارئه شده برنامه مورد نظر رو پیدا کرده ، سپس روش کلیک راست کنید و گزینه move to trusted رو بزنید.

موفق باشید

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه ممکن آدرس پستی که آپ دیت کسپر ۱۱ رو میشه برداشت و برای نصب بعدی استفاده کرد بدید ممنون میشم
    با تشکر

روش کار:
    وارد مای کامپیوتر شوید از منوی folder options وارد سربرگ view شوید و تیک گزینه show hidden files رو بزنید.
    سپس وارد درایو C (ویندوز) شوید و این مسیر رو ادامه دهید.

برای xp

c:\ Documents & settings \ all users \ application data \ kaspersky lab \ avp \ data \ updater \ Temporary Files \ temporaryFolders

برای ویندو7 ,و ویستا

c:\ program data \Kaspersky Lab\AVP\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder

خب در داخل این پوشه 3 فایل وجود داره که به اسمه auto patches و index و bases هست. فولدری که این 3 تارو در برمیگیره فولدر آپدیت شما هست. به همین راحتی. میتونید ازش کپی بگیرید.

حالا روش آپدیت کردن با این فایل کپی شده چجوریه؟

شما میتونید اسم پوشه کپی شده temporaryFolders رو به update به طور مثال تغییر بدین( هیچ اجباری نیست)

فایل آپدیت را ( temporaryFolders ) به طور مثال در فلش مموری ریخته

1_ به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings ‌و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.

2_ بر روی Add‌کلیک کرده و temporaryFolders که در فلش مموری است را انتخاب کرده و OK را می زنید.

3-گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.

4_ دوباره OK را بزنید.

5_به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید.تا برنامه به روز شود.

نکته: در هنگام Add کردن فایل آپدیت یعنی temporaryFolders باید طوری انجام بدین که 3 فایل داخلش رو در بر بگیره.auto patches و index و bases

موفق باشید.

5. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من می خواستم بپرسم کاره این application fil*tering چیه چون بعضی مواقع به من پیغام میده وآرک کاسپر رو توی حالت رزیوم میبره میشه دراین باره یک توضیح دهید .

باتشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من می خواستم بپرسم کاره این application fil*tering چیه چون بعضی مواقع به من پیغام میده وآرک کاسپر رو توی حالت رزیوم میبره میشه دراین باره یک توضیح دهید .

باتشکر

درود

جزو دسته فایروال کسپرسکی محسوب میشه یعنی HIPS کسپرسکی. این آپشن برای تعریف قوانین برنامه ها در سیستم شماست.

HIPS کسپرسکی به طور پیش فرض روی هیستوریک هست و مناسب کاربران عادی. وقتی شما روی یک فایل اجرایی کلیک میکنید HIPS کسپرسکی در حال فکر کردن در مورد اون برنامه هست تا با هیستوریک ( هوش مصنوعی ) برای اون فایل قوانینی بذاره.

موفق باشید

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتی دیگه تنظیمات ریستور کردید و جواب نداده بهتره یک بار مرورگر فایرفاکس رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.

میتونید از بوک مارک ها و ... هم بک اپ بگیرید. اما موقع ریمو کردن ، گزینه ریمو کامل رو انخاب کنید.

احتمالا با نصب مجدد مرورگر حل میشه چون نظارت کسپرسکی روی فایرفاکس کمتر میشه اما اگر نشد سعی کنید دیگه از این ورژن قدیمی دل بکنید و ورژن جدید رو نصب کنید.

موفق باشید.
    باشه مرسی یه ورژن جدید نصب میکنم
    الان فهمیدم وقتی مثلا یه عکس توی mailam باز نمیشه و میزنم view image تصویر زیر برام میاد
    و وقتی کسپر رو میبندم حل میشه

بازم مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از جواب سوالی کهدر بالا دادم .
    من با کسپر مشکلی دارم و آن اینکه وقتی نصبش میکنم ( در ویندوز۷ ) وی پی ان .. به اینترنت وصل میشه ولی عملا هیچ صفحه ای باز نمیشه حتی وقتی کسپر رو puse میکنم و یا فایروالشو قطع میکنم این مشکل بر طرف نمیشه ولی وقتی کسپر رو unistall میکنم مشکلم بر طرف میشه ...
    ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

باشه مرسی یه ورژن جدید نصب میکنم
    الان فهمیدم وقتی مثلا یه عکس توی mailam باز نمیشه و میزنم view image تصویر زیر برام میاد
    و وقتی کسپر رو میبندم حل میشه
    بازم مرسی.
    احتمال داره سرور آپلود های این عکس ها توسط کسپرسکی بلوک شده باشه ،البته با نصب مجدد این مشکل شما رفع نمیشه. اما مشکل قبلی غیرطبیعی هست که عرض کردم اول نصب مجدد مرورگر نشد نصب ورژن جدید.

موفق و پیروز باشید.

سلام
    با تشکر از جواب سوالی کهدر بالا دادم .
    من با کسپر مشکلی دارم و آن اینکه وقتی نصبش میکنم ( در ویندوز۷ ) وی پی ان .. به اینترنت وصل میشه ولی عملا هیچ صفحه ای باز نمیشه حتی وقتی کسپر رو puse میکنم و یا فایروالشو قطع میکنم این مشکل بر طرف نمیشه ولی وقتی کسپر رو unistall میکنم مشکلم بر طرف میشه ...
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    بحث در مورد وی پی ان در انجمن خلاف مقررات هست.

موفق باشید.

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BSD19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    من از نود 32استفاده میکردم با این که کامل پاکش کردم و سیستم رو هم ریست کردم اما باز موقع نصب کسپر

باز هم میخواد که نود 32رو پاک کنم دلیلش چیه ممنون میشم راه حلش روبگید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام
    من از نود 32استفاده میکردم با این که کامل پاکش کردم و سیستم رو هم ریست کردم اما باز موقع نصب کسپر

باز هم میخواد که نود 32رو پاک کنم دلیلش چیه ممنون میشم راه حلش روبگید
    این مسیر رو پاک کنید. با زدن تیک شو هیدن از فولدر اپشن:

C:\Program Files\ESET
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
    C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET

Windows Vista and Windows 7

C:\Program Files\ESET
    C:\Program Data\ESET

سپس این این فایل رو دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اجرا نکنید.

سیستم رو از سیف مد بالابیارید. توی سیف مد این برنامه رو اجرا کنید. هر جا سوال کرد Y و N شما Y را بزنید. هرجا سوال دیگه ای غیر از این کرد شما عدد 1 را بزنید و تایید کنید.

در اخر اگر پیام موفقیت امیز بودن رو گرفتید سیستم رو حالت نرمال بالابیارید و مشکلتون حل شدست.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •