تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 1045 اولاول ... 323723773813819820821822823824825826827833873923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.ببخشید دیر جواب دادم.اخر هفته ها به اینترنت دسترسی ندارم چون بیرون از شهرم
    -----------------------------------------------------------------------------------
    ID که میده مربوط به نسخه انلاین هست. شما سریالی که دادم رو تونستین وارد کنین:

البته من ندارمش.در سایتهای ایرانی هم نسخه کرک شده اش رو میتونین گیر بیارین

سلام ممنونم از لطف فراوانت از بابت اطلاعات زیادت هم بهت تبریک میگم
    من نسخه کرک شده شو دانلود و نصب کردم از 4 شنبه سیستم روشنه اما فایده نداشت. یه تکه از متن رو نسخه دمو داده نمیشه با اون کاری کرد؟ از دستکاری هدر فایل ورد چیزی میدونید؟

2. این کاربر از alireza1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام ممنونم از لطف فراوانت از بابت اطلاعات زیادت هم بهت تبریک میگم
    من نسخه کرک شده شو دانلود و نصب کردم از 4 شنبه سیستم روشنه اما فایده نداشت. یه تکه از متن رو نسخه دمو داده نمیشه با اون کاری کرد؟ از دستکاری هدر فایل ورد چیزی میدونید؟
    سلام.دوست من ممنون از لطفت.
    راجع به هدر هم تحقیق میکنم اگه چیزی دستگیرم شد حتما خبر میدم.این نرم افزار رو هم خودم میگیرم ببینم میشه با نسخه دمو کاری کرد یا نه

4. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راجع به هدر هم تحقیق میکنم اگه چیزی دستگیرم شد حتما خبر میدم.این نرم افزار رو هم خودم میگیرم ببینم میشه با نسخه دمو کاری کرد یا نه
    از لطف فراوانت ممنونم کمک بزرگی بهم میکنی . در مورد ریجستری هم تحقیق کن ببین میشه موقع باز کردن ورد پسورد نخواد؟

6. این کاربر از alireza1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    میخوام یه فایل pdf رو بریزم تو word ولی حتی با نرم افزار و کُپی نوشته ها (فارسی) درون word بیشتر فونت ها ناشناخته یا به عربی تبدیل میشن
    چیکار باید کرد؟
    ممنون
    Last edited by Iman-Emperatour; 13-01-2013 at 15:33.

8. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    میخوام یه فایل pdf رو بریزم تو word ولی حتی با نرم افزار و کُپی نوشته ها (فارسی) درون word بیشتر فونت ها ناشناخته یا به عربی تبدیل میشن
    چیکار باید کرد؟
    ممنون
    سلام اکروبات ریدر 9.1 نصب کن می شه نوشته ها رو بدون مشکل کپی کرد. اما اگر عدد یا متن انگلیسی و یا فرمول باشه بهم می خوره. فقط می شه با کپی و پیست متن رو تو ورد منتقل کرد. موفق باشی

10. 3 کاربر از alireza1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    چیکار باید کرد؟
    ممنون
    سلام اکروبات ریدر 9.1 نصب کن می شه نوشته ها رو بدون مشکل کپی کرد. اما اگر عدد یا متن انگلیسی و یا فرمول باشه بهم می خوره. فقط می شه با کپی و پیست متن رو تو ورد منتقل کرد. موفق باشی
    سلام .در ادامه حرفهای دوست عزیزم اضافه کنم که برای تبدیل PDF فارسی به Word یا کپی متن از PDF هنوز هم مشکلات زیادی وجود داره که متاسفانه فعلا نرم افزارری موجود نیست که بتونه در این زمینه تمام و کمال پاسخگو باشه.

12. 4 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

12 تبدیل پی دی اف به ورد

سلام .در ادامه حرفهای دوست عزیزم اضافه کنم که برای تبدیل PDF فارسی به Word یا کپی متن از PDF هنوز هم مشکلات زیادی وجود داره که متاسفانه فعلا نرم افزارری موجود نیست که بتونه در این زمینه تمام و کمال پاسخگو باشه.
    سلام یادمه توی یکی از پستهای همین تاپیک یکی از دوستان راه حلی جالب ارائه داده بود از این قرار که :

"یکبار تبدیل به ورد کردید دوباره همون فایل تبدیل ورد شده رو به پی دی اف برگردونید و سپس در نهایت دوباره این فایل پی دی اف دوم را تبدیل به ورد بکنید "

تقریبا بسیاری از ناخوانایی هاش و چپ و راست های ورد تبدیل شده درست میشه.

14. 3 کاربر از naghoosfarhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام . من کماکان امیدوار به کرک کردن فایل ورد پسورد دار هستم

16. 2 کاربر از alireza1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوست عزیز سلام . من کماکان امیدوار به کرک کردن فایل ورد پسورد دار هستم
    سلام.شرمنده باور کنین جستجو زدم ولی جواب درست و حسابی پیدا نکردم.دستکاری در Hash ورد بود که قبلا ادرس دادم.
    متاسفانه سیستم من ادمین نیست.از اساتید انجمن نرم افزاری هم میخوام که به این دوستمون کمک کنند.اگه راهی پیدا کنم هم بصورت پیغام خصوصی به شما و هم در این تاپیک اعلام خواهم کرد.

18. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

13 فایل پسورد دار

سلام
    من چون نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم سوالمو اینجا نوشتم و پیشاپیش عذرخواهی می کنم:
    من یه فایل ورد با پسوند Doc دارم که پسورد داره با همه نرم افزارهای موجود در اینترنت هم امتحان کردم روزها سیستم روشن بوده اما پسوردش پیدا نشده و من نیاز مبرم به شکستن این فایل دارم.
    به ذهنم رسیده با دستکاری هدر فایل ورد شاید بشه پسورد رو از فایل حذف کرد اما راهشو پیدا نکردم
    یا حتی با تنظیم رجیستری شاید بشه کاری کرد که حین باز کردن فایل ورد پسورد نخواد
    من مهندس کامپیوترم اما یه فایل ورد دو هفته است منو از کار و زندگی انداخته لطفا کمکم کنید
    سلام اگر براتون مقدور هست این فایل پسورد دار رو بفرستید
    به ایمیلم یا یک جایی آپلودش کنید من بگیرم
    تا با چند تا نرم افزاری که دارم شاید بتونم براتون بازش کنم
    .

20. 3 کاربر از naghoosfarhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •