سلام ممنونم از لطف فراوانت از بابت اطلاعات زیادت هم بهت تبریک میگم
من نسخه کرک شده شو دانلود و نصب کردم از 4 شنبه سیستم روشنه اما فایده نداشت. یه تکه از متن رو نسخه دمو داده نمیشه با اون کاری کرد؟ از دستکاری هدر فایل ورد چیزی میدونید؟
سلام ممنونم از لطف فراوانت از بابت اطلاعات زیادت هم بهت تبریک میگم
من نسخه کرک شده شو دانلود و نصب کردم از 4 شنبه سیستم روشنه اما فایده نداشت. یه تکه از متن رو نسخه دمو داده نمیشه با اون کاری کرد؟ از دستکاری هدر فایل ورد چیزی میدونید؟
سلام.دوست من ممنون از لطفت.
راجع به هدر هم تحقیق میکنم اگه چیزی دستگیرم شد حتما خبر میدم.این نرم افزار رو هم خودم میگیرم ببینم میشه با نسخه دمو کاری کرد یا نه
از لطف فراوانت ممنونم کمک بزرگی بهم میکنی . در مورد ریجستری هم تحقیق کن ببین میشه موقع باز کردن ورد پسورد نخواد؟
سلام
میخوام یه فایل pdf رو بریزم تو word ولی حتی با نرم افزار و کُپی نوشته ها (فارسی) درون word بیشتر فونت ها ناشناخته یا به عربی تبدیل میشن
چیکار باید کرد؟
ممنون
Last edited by Iman-Emperatour; 13-01-2013 at 15:33.
سلام اکروبات ریدر 9.1 نصب کن می شه نوشته ها رو بدون مشکل کپی کرد. اما اگر عدد یا متن انگلیسی و یا فرمول باشه بهم می خوره. فقط می شه با کپی و پیست متن رو تو ورد منتقل کرد. موفق باشی
سلام .در ادامه حرفهای دوست عزیزم اضافه کنم که برای تبدیل PDF فارسی به Word یا کپی متن از PDF هنوز هم مشکلات زیادی وجود داره که متاسفانه فعلا نرم افزارری موجود نیست که بتونه در این زمینه تمام و کمال پاسخگو باشه.
سلام یادمه توی یکی از پستهای همین تاپیک یکی از دوستان راه حلی جالب ارائه داده بود از این قرار که :
"یکبار تبدیل به ورد کردید دوباره همون فایل تبدیل ورد شده رو به پی دی اف برگردونید و سپس در نهایت دوباره این فایل پی دی اف دوم را تبدیل به ورد بکنید "
تقریبا بسیاری از ناخوانایی هاش و چپ و راست های ورد تبدیل شده درست میشه.
دوست عزیز سلام . من کماکان امیدوار به کرک کردن فایل ورد پسورد دار هستم
سلام.شرمنده باور کنین جستجو زدم ولی جواب درست و حسابی پیدا نکردم.دستکاری در Hash ورد بود که قبلا ادرس دادم.
متاسفانه سیستم من ادمین نیست.از اساتید انجمن نرم افزاری هم میخوام که به این دوستمون کمک کنند.اگه راهی پیدا کنم هم بصورت پیغام خصوصی به شما و هم در این تاپیک اعلام خواهم کرد.
سلام اگر براتون مقدور هست این فایل پسورد دار رو بفرستید
به ایمیلم یا یک جایی آپلودش کنید من بگیرم
تا با چند تا نرم افزاری که دارم شاید بتونم براتون بازش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)