یه پخش خوب بخر 300 تومن + یک جفت کامپوننت خوب عقب وصل کن که آمپ هم میخواد (200+250) جمعا میشه 750
مارک و مدلش رو هم دوستان در پستهای بعدی میگن چی بخری
یه پخش خوب بخر 300 تومن + یک جفت کامپوننت خوب عقب وصل کن که آمپ هم میخواد (200+250) جمعا میشه 750
مارک و مدلش رو هم دوستان در پستهای بعدی میگن چی بخری
یعنی هدیونیتها اون 50 واتی که مینویسه در اصل RMS نیستش و توان RMS اون حدود 18 وات هست ؟
سلام
پیشنهاد من رو پخش 6049 کنوود هست من برای هرکی بستم راضی بوده
مهدی جان شما فقظ لوازم رو گفتین این لوازم برای نصب اجرت میخاد کابل ار سی میخاد کابل برق میخاد فری امپ میخاد طاقچه میخاد همه اینارو حیاب کنی میشه 850000 تومن
سلام
بودجتون رو افزایش دهید.
1-پخش یا همون که محمد گفت،یا 7016 کن وود.حدود 300
2-آمپ 4 کانال JVC AR 8004 حدود 400 تومن
3- اسپیکر بیضی برند آدیو سیستم CO609Plus 275000
4- کامپوننت آدیو سیستم سری 195000 MX 165 Plus
5- هزینه اکسسوریز و اجرت نصب حدود 100 تومن.
زیر یک میلیون به نظر من نمیشه گفت سیستم.این حد اقل چیزی هست که میتونید باهاش موزیک گوش بدید.در غیر اینصورت طرف سیستم نرو که پولت رو دور می ریزی.
بله قهرمانی جان.اون 50 وات MAximum هستش.
راستی مشکل به کجا رسبد؟تماس گرفتی؟آدرس رو براتون بزارم یا گرفتی؟
ممنون
قیمت این پخش چقدره ؟
سلام حمید جان . نه والا .هنوز اصلا فرصت نکردم کاریش کنم.فرصت تهران اومدن هم اصلا ندارم. نمیدونم چکار کنم.این نمایندگی تهران تلفنی نمیتونه راهنمایی کنه ؟ این 7205 کنوود هم واسه ما شد دردسر. نصابهای کرج هم که یا پول مفت میگرند یا سر در نمیارن.اگر این 7205 خراب باشه تعویض میکنند یا باید برم نمایندگی واسه تعمیر؟از شانس بد از فروشنده هم یادم رفت فاکتور بگیرم گارانتی روی خود جعبه هم تا برج 12 زده شده.
این پخش بارش تموم شده و شرکت نداره. قیمت قبلیش هم 212 تومن بوده. گفتن تا اواخر هفته بار جدیدشون میاد تو بازار ولی دیگه مسلما این قیمتها نیست.
![]()
پس با این حساب باید تیکه تیکه بخرمش. یه لول قیمتی پایین تر از چیزی که شما گفتید (800اینطورا) نمیشه چیزی گرفت؟ (مثلا 50 از هرکدوم آیتم ها کم کنیم)
اون پخش 6350 که من گفتم فرقش با این دو مدل کنوود چیه؟ و چرا اونو انتخاب نکنم؟
اسپیکرهای بیضی رو تا چند وقت میشه فول رنج استفاده کرد که آسیب نبینه؟ (که بعد کامپوننت اضافه کنم)
کامچوننت ها کلا رو تاقچه نصب میشن؟ (بیشتر تیوتر منظورمه چون نمیخوام جلو تو دید نصب بشه، نمیشه جای اسپیکر جلو گذاشت؟)
اول میخوام پخش + اسپیکر نصب کنم بعد آمپ بعد هم کامپوننت، موافقین؟
ممنون
سلام حمید جان
ارادت بسیار
دیدم چند وقتیه دارین به بچه ها امپای jvc پیشنهاد میدین من چند مدلشو تست کردم و 2 مدلشو برا پسر خالم بستم(نه این سری جدیدا)کیفیتش واقعا بد بود...دقیقا حیف پول بود!
میخواستم بپرسم شما این مدلارو تست کردین..؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)