تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 823 از 2376 اولاول ... 32372377381381982082182282382482582682783387392313231823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,221 به 8,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گل پرسپولیس با «بكش زیرش» به دست آمد

قلعه نویى: قطبى نمى تواند درباره من صحبت كند

ایران ورزشى- امیر قلعه نویى برخلاف افشین قطبى حسابى ناراحت است و این مسأله را به وضوح مى توان در چهره او متوجه شد. این عصبانیت زمانى به اوج رسید كه سعد كمیل سوت پایان بازى را زد و امیرخان با بیژن كوشكى درگیر مى شود!
    قلعه نویى در اتاق كنفرانس بعد از بازى در مورد بازى اینگونه مى گوید: «تبریك مى گویم، بازى جوانمردانه اى بود. قرار بود ۳۰ دقیقه اول بازى را پرس كنیم و این جز برنامه ما بود. متأسفانه پنالتى صد در صد ما را نگرفتند، یك آفساید تك به تك را به اشتباه براى ما گرفتند. از آن طرف آرش ۴-3 موقعیت صد در صد را تبدیل به گل نكرد، از قبل مى دانستم كه دفاع میانى پرسپولیس كند است و روى این مسأله كار كرده بودیم، به همین دلیل بود كه برهانى را در این پست مستقر كردیم. 5-4 بار با دروازه آنها تك به تك شدیم، در نیمه دوم خیلى زود به گل رسیدیم، پرسپولیسى ها روى خلاقیت بازیكنان شان تأكید داشتند، كوشكى را مأمور مهار على كریمى كردیم اما در همین حال بود كه مى توانستیم برنده بازى باشیم. پرسپولیس از لحاظ تاكتیكى همان طور بازى كرد كه ما مى خواستیم. از دست كوشكى ناراحتم چون یار مستقیمى كه قرار بود مهارش كند گل زد، وگرنه آن توپ، توپى نبود كه گل شود. پرسپولیسى ها از این تساوى جشن گرفتند و این نشان مى دهد كه استقلال یك سر و گردن بالاتر بود. بعد از تعویض هایى كه انجام دادیم پرسپولیس فقط مالك توپ بود و فرصت گل نداشت، این ما بودیم كه دنبال گل زدن بودیم. در مورد تعویض جبارى باید بگویم كه اجبارى بود و مى خواستم تا جانواریو را بیرون بكشم، در مورد زمین خوردن بازیكنان هم مى گویم كه ما قصد اتلاف وقت نداشتیم. در مورد اینكه چه كسى بازى كند من تصمیم مى گیرم، در روز ۴ ساعت با بازیكنان هستم و خیلى بهتر از خودشان آنها را مى شناسم. من به هیچ عنوان از نتیجه راضى نیستم و به خاطر همین یكى دو نفر را در رختكن تنبیه كردم.
    قلعه نویى درباره وقت كشى بازیكنان استقلال گفت: من نمى دانم بازى ۱۵ دقیقه وقت اضافى داشت یا چهار دقیقه. تصور مى كنم این سؤالات مغرضانه است. از این چهار دقیقه، دو دقیقه آن هم براى مصدومیت واعظى دروازه بان پرسپولیس گذشت.
    وى همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگارى پیرامون استفاده نكردن از بازیكنان با تجربه استقلال چون فرهاد مجیدى و تعویض سیاوش اكبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینكه چه كسى به میدان مى رود، سؤال كنید. شما تنها حق دارید درباره حركت كلى تیم سؤال كنید. من یك هفته با این بازیكنان بوده ام و مى دانم كه باید از كدام بازیكن استفاده كنم. سؤالات شما كارشناسانه نیست و من كه روزى چهار ساعت بازیكنان را مى بینم، بهتر مى دانم كه باید چه نفراتى به میدان بروند.
    سرمربى استقلال ادامه داد: به هیچ عنوان از نتیجه بازى راضى نیستم. زمانى كه رقیب اصلى ما مساوى مى كند و جشن مى گیرد، طبیعى است كه ما باید ناراحت باشیم. باید روند بازى و موقعیت هایى كه از دست رفته است را بشمارید تا قدرت تیم استقلال مشخص شود.
    قلعه نویى ادامه داد: ما در این بازى چهار موقعیت بالاى ۸۰ درصد را از دست دادیم. ضمن آنكه یك پنالتى به نفع ما گرفته نشد و داور در صحنه اعلام آفساید نیز اشتباه كرد. ما باید جریان بازى را كنترل مى كردیم و یك سوم دفاعى فضاى تیم حریف را براى آرش برهانى باز مى كردیم كه پرسپولیس هیچ گاه متوجه این موضوع نشد.
    قلعه نویى ادامه داد: گلى كه تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روى یك پاس ۷۰ مترى و در واقع یك توپ بكش زیرش بود كه بیژن كوشكى یار مستقیم خود را نگرفت اما در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تك به تك شدیم. قلعه نویى درباره قضاوت بازى نیز گفت: تصور مى كنم در دقیقه ۶۰ بازى زمانى كه تماشاگران پرسپولیس شروع به اعتراض و پرتاب صندلى كردند، روند سوت هاى داور بازى تغییر كرد و به ضرر تیم استقلال چرخید. در هر صورت ما باید با این شرایط كنار مى آمدیم.
    قلعه نویى درباره تعداد موقعیت هاى دو تیم نیز گفت: من كامپیوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم این سؤال را جواب دهم اما آنها یك موقعیت بیشتر نداشتند در حالى كه استقلال دو موقعیت گل صد درصد داشت.
    خبرنگارى با انتقاد از ادبیات امیر قلعه نویى نسبت به تیم حریف گفت، قطبى بازى تیم شما را تحسین كرد كه قلعه نویى پاسخ داد: افشین قطبى كسى نیست كه بتواند درباره من صحبت كند.
    او سپس به یكى از خبرنگاران كه سؤالاتى را مطرح مى كرد، گفت: یا یك سؤال بپرس یا ساكت باش.
    در شرایطى كه اطرافیان امیر قلعه نویى در كنفرانس مطبوعاتى بارها نظم این نشست را در انتقاد به سؤالاتى كه از سرمربى استقلال پرسیده مى شد، برهم مى زدند در نهایت درگیرى لفظى میان خبرنگاران بالا گرفت و قلعه نویى نیز محل كنفرانس مطبوعاتى را ترك كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عصبانیت قلعه نویى از كوشكى

ایران ورزشى- استقلال نشان داد كه اگر بخواهد در دفاع و استفاده از ضد حملات متمركز باشد مى تواند نتیجه بگیرد. گره خط دفاع استقلال تمام راه ها را مقابل مهاجمان پرسپولیس سد كرد. پرسپولیس از هر راهى وارد شد نتوانست تا دقایق پایانى خود را به آن سوى خط دروازه استقلال برساند. شاید تنها راه رسیدن به گل همان صحنه اى بود كه با سانتر منصورى و ضربات سر پیاپى كریم باقرى و على كریمى به دست آمد. روى این گل بیژن كوشكى بیشترین تقصیر را داشت. كوشكى مامور مهار على كریمى بود اما على كریمى روى سر او توپ را با سر به دروازه استقلال دوخت. همین مساله باعث شد تا پس از بازى امیر قلعه نویى به شدت از دست او عصبانى باشد و در رختكن با او به شدت برخورد كند. قلعه نویى از بیك زاده هم زیاد راضى به نظر نمى رسد و اعتقاد دارد كه جو بازى او را گرفته بود اما بیشتر داد و فریادها بر سر كوشكى است. به احتمال زیاد كوشكى تا چند هفته آینده به خاطر این صحنه مورد غضب و قهر امیر قلعه نویى قرار بگیرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علی کریمی بازیکن اخلاق هفته نهم شد / محمد و حیدری بازیکنان اخلاق دربی

از سوی سازمان لیگ برتر علی کریمی به عنوان بازیکن اخلاق هفته نهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور انتخاب شد.به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ برتر برترین های اخلاق دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران در مسابقه دربی پایتخت که روز جمعه 12/7/87 برگزار شد را به شرح زیر اعلام کرد:
    * خسرو حیدری ( استقلال تهران)
    * علیرضا محمد ( پرسپولیس)
    همچنین علی کریمی هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس هم به عنوان بازیکن اخلاق هفته نهم لیگ برتر انتخاب شد.
    دربی شصت و پنجم با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بچه ها نمیشه درخواست کرد اس اس پیراهنو عوض کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

استقلال 2 - مقاومت 1

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

عماد ثبت کن
    اس اس 3-1 مقاومت

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال 3 بر 0 مي بره مقاومت رو.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان...
    تهران بودم با این وجود نتونستم به ورزشگاه برم! یعنی امکانش نبود مصدوم شده بودم! و البته امکان یک روز کامل الاف شدن را نداشتم!

این هم از دربی...
    جفت تیمها هم راضی بودند این وسط فقط سره من و شمای طرفدار بی کلاه موند!
    یک هفته استرس و فشار و اخر هیچی به هیچی!
    از این دربی های این دو تیم شدیدا خسته شدم از یک هفته قبلش ادم از خوراک میفته اما اخرش یک مساوی خشک و خالی به دست میاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام
    بچه ها خدا وكىلى همىن الان ىه سر به تاچىك لنگىا بزنىد فقط بخندىن!!!
    ناموس سوژه خنده هستن ابناواسه تساوى جشن گرفتن توهم زدن که برنده شدن !!!
    فرداست که مصطفوى ونگ بزنه پنالتىه مارو نگرفتن!
    ما هىچى نمىگىم اونا خودشونو جر دادن

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اين كميته انضباطي هم شورشو در آورده

حسين كاظمي بازيكن تيم استقلال تهران تا اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم شد. در حالي كه صبح امروز كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال حسين كاظمي و آرش برهاني بازيكنان تيم استقلال و عليرضا نيكبخت واحدي بازيكن تيم پرسپوليس تهران را به دليل مسائل پيش آمده در جريان بازي اين دو تيم در داربي تهران به كميته‌ي انضباطي احضار كرده بود در نشست عصر امروز كميته‌ي انضباطي به دليل حركات ناشايست صورت گرفته از سوي حسين كاظمي، اين بازيكن تا اطلاع ثانوي از حضور در بازي‌هاي تيم استقلال تهران محروم شد. ضمن آنكه "كاظمي" بايد براي توضيح در زمينه اتفاقات در كميته‌ي انضباطي نيز حاضر شود.

اونوقت پرسپوليس كه طرفدارانش صندلي ها رو جويدن و 2 نفر هم قصد حمله به طالبلو رو داشتن هيچي !!!!
    اين عدالته ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •