تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 959 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دی
    نه چرا؟؟؟؟بالطبع ایشون از نظر خیلی ها بهترین بازیساز دنیا هستن.................شما بهترین های دنیا رو کنار هم بذار با هم مقایسه کن.......تنها کسی که توان رقابت با ایشونو داره "میاموتوی" افسانه ای هستش :

1. ساکاگوچی(خالق فاینال فانتزی)
    2. نیامورا(فاینال فانتزی)
    3. میاموتو(خالق سوپر ماریو و زلدا)
    4. گب نویل(هاف لایف و کانتر و پرتال)
    5. ویل رایت(خالق سیمز
    6. جان کارمک(خالق دووم و کویک و پدر اول شخص)

کدوم اینا حریف کوجیما هستن؟؟؟؟فقط وفقط میاموتو...... .

+

بقیه بازیسازای بزرگ هم که در رتبه های پایینتری هستن و قابل مقایسه با غولهای بالایی نیستن مثه:

1. سودا 51
    2. کلیفی بی
    3. دیوید جفی
    4. سید میر
    5. دیوید کیج
    6. اینافونه
    7. یودا
    8. میکامی
    9. کامیا
    10. تیم شفر
    11. مولینو
    12. اد بون
    13. و....... .

+

اگه به خیلی از نظر سنجی های مختلف در مورد best game designer تو گوگل و اینا مراجعه کنید می بینید که همیشه بیشترین رای رو یا میاموتو میاره یا کوجیما...... .

پس مطمینا اولین دورغ آپریله که به حقیقت می پیونده.........

Last edited by halflife g; 06-03-2011 at 21:44.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دی
    کنتور که نداره : دی

به نظر من بزرگتر از کوجیما هم هست...

به نظر افرادی مثه Will Wright خالق دنیای سیمز یا Shinji Mikami که کلا هر وقت اسمش رو میشنوم یاد زامبی میوفتم... باید بهش گفت خالق زامبی در بازی های کامپیوتری و کسی بازی های ترسناک رو دوباره معنا کرد اگه جایگاه بالاتری نداشته باشن به هیچ وجه پائین تر نیستن.

یا میاموتو سازنده سوپر مایرو هم در جایگاه بالاتری هستش ایشون.
    فقط سوپر ماریو؟
    Shigeru Miyamoto هم اصلا هیچی نگم بهتره...
    مرد افسانه ای Nintendo و کسی پشت سر اکثر فارنشیز های بزرگ Nintendo بوده
    ماریو , زلدا و Donkey Kong ( این بازی اینقدر موفق بوده که نتیجش 7 تا رکورد تو گینس هست !!!!! ) و چنتا سری بزرگ دیگه.
    کسی که میشه اونو پدر بازیهای مدرن نام برد ازش
    من اصلا موندم چطوری اینو با کوجیما مقایسه کردی... درسته کوجیما سبک اکشن مخفی کاری رو روی کار آورد ولی Miyamoto کارهایی کرده که فکر نکنم حالا حالا ها کسی بتونه تکرارش کنه یا اصلا تکرار نشدنیه!

من فقط یه گیمر معمولی هستم و اصلا در حدی نیستم که بخوام بگم اینا چکاره هستن ولی اینکه بگیم کوجیما بزرگترین بازی ساز هست بیشتر یه حرف از رو جو زدگیه به نظر من..

اگه به خیلی از نظر سنجی های مختلف در مورد best game designer تو گوگل و اینا مراجعه کنید می بینید که همیشه بیشترین رای رو یا میاموتو میاره یا کوجیما...... .
    این یکی از اون مواردیه که درش اصلا به نظر سنجی اعتقاد ندارم ...
    در ضمن تو لیست بهترین بازی ساز های تاریخ از نگاه IGN کوجیما رتبه 6م هست
    Last edited by Masoud King; 06-03-2011 at 22:13.

4. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نه چرا؟؟؟؟بالطبع ایشون از نظر خیلی ها بهترین بازیساز دنیا هستن.................شما بهترین های دنیا رو کنار هم بذار با هم مقایسه کن.......تنها کسی که توان رقابت با ایشونو داره "میاموتوی" افسانه ای هستش :

1. ساکاگوچی(خالق فاینال فانتزی)
    2. نیامورا(فاینال فانتزی)
    3. میاموتو(خالق سوپر ماریو و زلدا)
    4. گب نویل(هاف لایف و کانتر و پرتال)
    5. ویل رایت(خالق سیمز
    6. جان کارمک(خالق دووم و کویک و پدر اول شخص)

کدوم اینا حریف کوجیما هستن؟؟؟؟فقط وفقط میاموتو...... .

+

بقیه بازیسازای بزرگ هم که در رتبه های پایینتری هستن و قابل مقایسه با غولهای بالایی نیستن مثه:

1. سودا 51
    2. کلیفی بی
    3. دیوید جفی
    4. سید میر
    5. دیوید کیج
    6. اینافونه
    7. یودا
    8. میکامی
    9. کامیا
    10. تیم شفر
    11. مولینو
    12. اد بون
    13. و....... .

+

پس مطمینا اولین دورغ آپریله که به حقیقت می پیونده.........
    حاجی بی خیال
    اولا اینکه راب پاردو رو فراموش کردی که این خیلی مهمه!
    دوما این که کلا از اساس داری اشتباه می کنی
    کوجیما بهترین کارگردان بازی دنیا نیست و نخواهد بود چرا که: "ایشون تو عمرش فقط یه عنوان بزرگ ساخته و هی کشش داده!"
    راب پاردو سه بازی افسانه ای در تاریخ بازی ها رو خلق کرده که یه آدمی مثل کوجیما تو رویاش هم نمی بینه که بتونه همچین بازی هایی بسازه
    بعد هم شما تیم شفر رو نگاه کن. به این میگن کارگردان. هر بازی ساخته پر از نوآوری، تنوع و چیزایی که تا حالا تو عمرت ندیدی
    نه ادامه دادن یه عنوان برای 20 سال

6. 7 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کنتور که نداره : دی
    فقط سوپر ماریو؟
    Shigeru Miyamoto هم اصلا هیچی نگم بهتره...
    مرد افسانه ای Nintendo و کسی پشت سر اکثر فارنشیز های بزرگ Nintendo بوده
    ماریو , زلدا و Donkey Kong ( این بازی اینقدر موفق بوده که نتیجش 7 تا رکورد تو گینس هست !!!!! ) و چنتا سری بزرگ دیگه.
    کسی که میشه اونو پدر بازیهای مدرن نام برد ازش
    من اصلا موندم چطوری اینو با کوجیما مقایسه کردی... درسته کوجیما سبک اکشن مخفی کاری رو روی کار آورد ولی Miyamoto کارهایی کرده که فکر نکنم حالا حالا ها کسی بتونه تکرارش کنه یا اصلا تکرار نشدنیه!
    خودم که گفتم بعدا....زلدا رو هم اضافه کردم....دانکی کانگ ولی یادم نبود که تو گفتی..... .

من فقط یه گیمر معمولی هستم و اصلا در حدی نیستم که بخوام بگم اینا چکاره هستن ولی اینکه بگیم کوجیما بزرگترین بازی ساز هست بیشتر یه حرف از رو جو زدگیه به نظر من..
    این یکی از اون مواردیه که درش اصلا به نظر سنجی اعتقاد ندارم ...
    دیگه مسعود بالاخره باید به یه چیزی عقیده داشت......نظر سنجی ها اهمیت خاصی دارن و نمیشه ازشون به راحتی
    گذشت........ .

اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دنیای فعلی کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه...... .

حاجی بی خیال
    اولا اینکه راب پاردو رو فراموش کردی که این خیلی مهمه!
    دوما این که کلا از اساس داری اشتباه می کنی
    کوجیما بهترین کارگردان بازی دنیا نیست و نخواهد بود چرا که: "ایشون تو عمرش فقط یه عنوان بزرگ ساخته و هی کشش داده!"
    راب پاردو سه بازی افسانه ای در تاریخ بازی ها رو خلق کرده که یه آدمی مثل کوجیما تو رویاش هم نمی بینه که بتونه همچین بازی هایی بسازه
    بعد هم شما تیم شفر رو نگاه کن. به این میگن کارگردان. هر بازی ساخته پر از نوآوری، تنوع و چیزایی که تا حالا تو عمرت ندیدی
    نه ادامه دادن یه عنوان برای 20 سال
    اره راس میگی...پاردو که عشق تویه خالق استار کرافت و wow.......ولی بازم من کوجیما رو بالاتر میدونم...یا حداقل هم تراز.
    +
    واسه کوجیما zone of enders رو هم حساب کن......

+
    تیم شفر؟؟؟قشنگه ولی ........ولی داره دیگه..نمیشه بره جمع بهترینهای دنیا هیچ جا هم نمیتونی ببینی تو لیست که مثلا جزو 3 تای برتر باشه(به پرستیژ بازیهاش نمیخوره)

==================================================

در کل نظر همه دوستان محترم هستش ولی به نظر خود من بازیهایی که ایشون فعلا می سازن در ماکسیمم حد کیفیتی خودشون هستن و از این لحاظ من بهترین بازیساز حال حاضر میدونم............تنها کسی هم که گفتم یارای رقابت باهاشو داره میاموتو هستش و بس(البته اگه سیر کل بیوگرافی کاریشونو در نظر بگیریم میاموتو بهتره.ولی من واسه بازیسازی مدرن و نسل جدید حتما کوجیما رو ترجیح میدم..... .

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 06-03-2011 at 22:40.

8. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دینا کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه......
    اینکه بگیم مثلا این حتما نفر اول یا این حتما نفر دوم به نوعی نظر شخصیه ولی اینکه دیگه دینا کیا رو می پسندن که نمیشه نظر شخصی یه جورایی میشه سلیقه عمومی و همین مهمه...... .
    چرا انتخاب بازی سال یکی نظر ادیتورهاست و یکی نظر گیمرها؟ اینا با هم خیلی فرق میکنه
    پس مراد اسم اون نظر سنجی ها در مورد بازی سازا رو باید گذاشت محبوب ترین نه بهترین

در کل نظرت اصلا به نظر بنده نزدیک نیست : دی

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این رئیس شرکت بایوویر کیه؟ اون بهترینه

11. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چرا انتخاب بازی سال یکی نظر ادیتورهاست و یکی نظر گیمرها؟ اینا با هم خیلی فرق میکنه
    پس مراد اسم اون نظر سنجی ها در مورد بازی سازا رو باید گذاشت محبوب ترین نه بهترین

در کل نظرت اصلا به نظر بنده نزدیک نیست : دی
    ببین تو انتخاب بهترین بازی سال یا فیلم سال اون هییت داوری نظرش تقریبا درسته چون فیلمای اون سال مد نظر.....ولی وقتی میگیم بهترین بازی دوران یا بهترین فیلم تاریخ اونوقت دیگه نظر قطعی نمیشه داد چرا؟؟؟چون همیشه یه فیلم از 40 سال پیش یا یه بازی از 10 سال پیش میشه اول و داورا به بقیه بازیها چیزی نمیدن...... .

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟؟؟بذا یه مثال بزنم:

ساکاگوچی در اوایل پرونده کاریش شاهکار بی نظیر فاینال فانتزی رو داره ولی الان بازیهاش خیلی به متوسط افت کرده....... ولی همیشه از نظر منتقدا یه جایی تو لیست بهترین های بازیسازی داره....مبینی این داره نون اون n سال قبلشو میخوره نه الان.......این شد یه معیار غلط.... .
    اگه می پرسیدن بهترین های تاریخ آره ساکاگوچی جایی داشت ولی جایی تو بهترین های چند سال اخیر نداره..... .(این موردو من همیشه تو انتخاب بهترین موزیسین یا dj یا فیلم یا هزار چیز دیگه دیدم)

+

همین تیم شفری که علی گفت بازی اخرش چی بود؟؟؟اصلا در حدی نبود که بگیم بازیساز خفنی بوده.....بله در گذشته خیلی خوب کار می کرد ولی حالا چی؟؟؟؟یا همین بازی دانلودی اخیرش؟؟

+

اونوقت باید هر وقت گفتن بهترین اول شخص همه بگن doom یا ولفنشتین و بازی دیگه ای نگن چون این سبکو اختراع کردن(مثه میاموتو که یه جورایی پدر معنوی سبک مدرن) ولی منتقدا میگن هیلو یا هاف لایف یا کویک و...... .

اگرم دقت کنی من گفتم:
    بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه......
    .
    نه اینکه از سال 19xx تا حالا بهترین بازیساز کی بوده....کوجیما از موقعی که شروع کرده متال گیر یا بازهای دیگشو بسازه همواره در اوج بوده ولی همین میاموتو خیلی افت کرده(خودم همه بازیهای اخیرش رو بازی کردم ) یا همین بالایی ها که گفتم......... .

در نتیجه به نظر من در این مقطع زمانی و چند سال اخیر(نه از زمان پیدایش آتاری و....)کوجیما بهترین بازیساز بوده و بهترین بازیهارو ارایه داده........ .

+

نظرات باید متفاوت باشه دیگه...اگه نظرامون مثه هم بود که هر دو مون میشدیم مراد

این رئیس شرکت بایوویر کیه؟ اون بهترینه
    این استودیو ها رو نفر اشاره ندارن ولی همینام کارگردان و طراح دارن

مثلا همین باوور که تو گفتی یا ناتی داگ(سازنده انچارتد یا کراش) یا بانجی..... .اگر واسه اینا هم مغز متفکری معرفی میشد مطمینا میشد روشون تا حدی بحث کرد

.

.
    Last edited by halflife g; 06-03-2011 at 23:21.

13. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم بهترین فقط خالق بازیه wow و sc هست تو دنیای گیم
    البته من قصد وارد شدن به بحث موشکافانتون: دی رو ندارم ولی غدمت و میزان علاقه مندی گیمرها و اینا رو که میبینم فقط نام خالق این بازیها میاد جلو چشمم

راستی خالق بازی angry bird پدر سوخته لامسب کیه ملتو خل و چل کرده این روزا!

15. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اصلا همه تون درست میگید
    این خالق wow و sc رو که دیگه خیلی فوق العاده ست
    bioware هم با توجه اینکه مراد گفت چون فرد خاصی براش نیست نمی تونه باشه ولی اگه یه فرد خاصی وجود داشت صد در صد می تونست باشه فقط کافیه به لیست بازی های اون یه نگاهی بندازید! :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    یه خبر هم بعد از این بحث ها بگیم که اتفاقا بی ارتباط به اونا هم نیست!

ویل رایت در حال ساخت یک بازی جدید

ویل رایت خالق سری بازی های SimCity اعلام کرد که در حال ساخت یک بازی جدید است که بسیار غیر متعارف است و مسیر کاملا جدیدی دارد. این عنوان اولین بازی این سازنده بزرگ، پس از عرضه بازی Spore در سال 2008 خواهد بود. او این خبر را در همایش GDC اعلام کرد و گفت که قصد دارد بازی جدیدش را روی پلتفرم های مختلف عرضه کند. هنوز اطلاعات بیشتری از این بازی در دست نیست.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: اینم بازیساز خوبیه. با این طرز نگاهش داره میگه اونم می تونه بهترین بازی ساز باشه!!
    Last edited by vahidgame; 07-03-2011 at 04:04.

17. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

راب پاردو وارکرفت رو هم ساخته نه فقط wow
    دیگه خودتون فکرشو بکنین که دو تا بازی ساخته هنوز که هنوزه پای ثابت مسابقات جهانیه
    wow هم که موفق ترین بازی دنیاست و یه ماشین پول سازیه و دیگه همه می دونن چیه کلا!
    تازه پاردو یکی از سازندگان دیابلو هم هست
    Last edited by ali_ranger22; 07-03-2011 at 15:06.

19. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •