همین که پول یه سرویسی میدی عین همون و بهت میفروشن خوبه
مثل مخابرات دزد نیست ۱۶ مگ میخری ۱۰ میدن میگن خط نمیکشه بعد ۸ میخری میشه ۶
- - - Updated - - -
![]()
همین که پول یه سرویسی میدی عین همون و بهت میفروشن خوبه
مثل مخابرات دزد نیست ۱۶ مگ میخری ۱۰ میدن میگن خط نمیکشه بعد ۸ میخری میشه ۶
- - - Updated - - -
![]()
سلام
دوستان من بسته شبانه دارم . امروز احساس میکنم ایرانسلم محدود کرده سرعت رو ؟ .. برای هر لینکی سرعت میاد حدود 400 کیلوبایت
برای شما اینطور نشده ؟
اپدیت :
درست شد . حدودا یکساعتی اختلال بود و رفع شد
Last edited by ronin63; 29-01-2022 at 05:06.
اینجا کسی اینترنت ثابت با گوشی تلفنی که باند ثابت ایرانسلو ساپورت میکنه استفاده کرده؟ اکثر ایفون ها و شیائومی ها ساپورت دارن. من هم یدونه از این گوشی ها دارم ولی نتوستم کاری کنم که کار کنه
من دو سال پیش اینکارو کردم یه بار کار میداد یه بار نمیداد کلا بی خیالش شدم ولی جدیدا تست نکردم
دوستان اگر بسته ای رو اینترنت ثابت فعال باشه با تموم شدن حجمش می تونم بسته ی دیگه ای فعال کنم یا به زور باید حجم بخرم ؟ من الان یه ثابت گرفتم 24 گیگ سه ماهه روش فعاله می تونم 300 گیگ هفتاد تومنی رو روش فعال کنم ؟ یا سه ماه باید صبر کنم ؟
اره میشه مشکلی نیست
شبانه رو فعال کن سر ساعت 2 خودش خودکار میره روی شبانه
فقط ساعت ها رو حواست باشه که رد نشه و از اینترنت روزانه استفاده نکنه
ضمناً حجم یا زمان اون بسته شبانه تموم بشه خودکار حذف میشه. شما میتونی چندتا بسته شبانه هم خرید کنی بعد از تموم شدن 300 گیگ اول میره روی دومی.
ساعت 2 هم واسه اطمینان یه بار مودم رو خاموش روشن کن.
من فقط سیمکارتشو گرفتم . مودم سیمکارت خور tp link mr200 دارم . سیمکارتو داخلش گذاشتم نیومد بالا باید چکار کنم ؟ تو گوشی گذاشتم انتن فول میداد
دوستان بنده یه مودم tf i60 s1 دارم وقتی سیمکارت fdd میندازم روش بعد مقداری دانلود یهو هنگ میکنه وای فای و لن قطع میشه و انتن سیمکارت یهو میپره باید خاموش روشن کنم مشکل از کجاس؟
احتمالا دانلود تخته گاز میرید با تورنت از طرف ایرانسل هست .
سیمکارت TDLTE روی هر مودم سیمکارت خوری نمیاد
فقط دستگاه هایی که فرکانس TDLTE ایرانسل رو ساپورت میکنن
فرکانسش هم اگر اشتباه نکنم 3500 هست.
شمابا همون گوشیت استفاده کن یا اینکه یه مودم TDLTE بگیر
ترجیحاً لاک خود ایرانسل بگیر که ارزونتر در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)