تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 822 از 1547 اولاول ... 3227227728128188198208218228238248258268328729221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقایسه طرح شرکت‌ها
    ___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان

های‌وب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
    (کسر ترافیک داخل به‌شکل یک چهارم)

فن‌آوا: 225 گیگ آزادانه
    (کسر ترافیک داخل به‌شکل نیم بها)

مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه

شاتل: 160 گیگ ازادانه

آسیاتک: 150 گیگ آزادانه

پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
    (کسر ترافیک داخل به‌شکل یک‌سوم)

صبانت: 120 گیگ آزادانه

پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همه جا که ناراضی هستن.

من مشتری پارس آنلاین هستم و طرح 6 ماهه جشنواره ام داره تموم میشه.

توی این طرح که قیمتش 38 هزار بود، بقدری حجم رو کم داده بودند که 2 بار مجبور شدم 65 هزار واریز کنم تا حجم بهش اضافه کنند.

از کارهای کثیفی که پارس آنلاین در طرح جشنواره کرده یکیش اینه که ساعت رایگان شما فقط 3 ساعته. (5 تا 8 صبح)
    دومیش اینه که در زمان ساعت رایگان به عمد پهنای باند رو تا نصف کاهش میدن تا سرعت دانلودت نصف بشه و اعصابت خرد بشه.

وقتی تماس میگیری کارشناسش میگه ما دسترسی برای تغییر پهنای باند نداریم و از 8 صبح به بعد تماس بگیر!

یعنی 168 هزار تومن هزینه کردم و شرکت پارس آنلاین در حد 100 هزار تومن هم بهم سرویس نداد.

الان از کجا سرویس بگیرم که توی ساعت شبانه رایگان کاری به پهنای باند نداشته باشه و سرعت رو دستکاری نکنه؟

آیا شرکتی هست که دزدی و کلاهبرداریش کمتر باشه و بشه تحملش کرد؟ یا همه شرکت ها

---------

شاتل چطوریه؟ اینا هم نفرت انگیزن یا میشه تحملشون کرد؟
    همه جا آسمون همین رنگه چیزی بنام نامحدود واقعی وجود نداره حتی در ساعت شبانه حالا بعضی شرکت‌ها سرعت رو در ساعات رایگان محدود میکنند بعضی حجم رو که نتیجش تقریبا یکسان هست یعنی بیش از حجم مشخصی نمیشه در اون ساعات دانلود کرد. اینکه با همون سرعت روز بطور نامحدود بتونی در ساعات رایگان دانلود کنی وجود نداره. تنها تجربه ای که در این همه سال استفاده از اینترنت برای دانلود رایگان واقعی که نه سرعت رو کم کنند نه محدودیت حجم بگذارند من داشتم در مورد طرح هدیه همراه اول بری دانلود رایگان در ساعات 3_9 صبح هست که واقعا دو ماهیه که استفاده میکنم هیچ محدودیتی نداشته عین روز همون سرعت 15-20 مگ رو داشته که اینهم تا آخر پاییز بیشتر نیست ولی دم همراه گرم حال داد با این هدیه اش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شاتل بجای اینکه حجم رو افزایش بده . طرح ویژه افزایش بازدید سایت های خودشو میزاره و اسمش هم میزاره جشنواره!
    نمیدونم چطور بعضیا با ذوق و شوق پول میدن به شاتل تا از سایت هاش بازدید کنند!

با این تعرفه های جدید های وب و فن اوا و.. واقعا هنوز کسی حاضر هست شاتل بمونه؟؟!

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من چند روزی هنوز از این سرویس قدیمیم مونده و تموم نشده
    و تو بخش نمدید سرویس هم فاکتوری برای تمدید و پرداخت نیست
    بسته شاتلند هم ک خریده بودم امروز تموم شده و دیگه تو بخش خرید حجم بسته شاتلند وجود نداره ک بخرم
    حالا سوالم این بود ک وقتی طرح جدید برام فعال بشه مثلا طرح 2 مگ و 65 گیگ حجم خودش بسته شاتلند رو فعال داره؟
    و اگه نداره چطور خریداری کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

همه جا که ناراضی هستن.

من مشتری پارس آنلاین هستم و طرح 6 ماهه جشنواره ام داره تموم میشه.

توی این طرح که قیمتش 38 هزار بود، بقدری حجم رو کم داده بودند که 2 بار مجبور شدم 65 هزار واریز کنم تا حجم بهش اضافه کنند.

از کارهای کثیفی که پارس آنلاین در طرح جشنواره کرده یکیش اینه که ساعت رایگان شما فقط 3 ساعته. (5 تا 8 صبح)
    دومیش اینه که در زمان ساعت رایگان به عمد پهنای باند رو تا نصف کاهش میدن تا سرعت دانلودت نصف بشه و اعصابت خرد بشه.

وقتی تماس میگیری کارشناسش میگه ما دسترسی برای تغییر پهنای باند نداریم و از 8 صبح به بعد تماس بگیر!

یعنی 168 هزار تومن هزینه کردم و شرکت پارس آنلاین در حد 100 هزار تومن هم بهم سرویس نداد.

الان از کجا سرویس بگیرم که توی ساعت شبانه رایگان کاری به پهنای باند نداشته باشه و سرعت رو دستکاری نکنه؟

آیا شرکتی هست که دزدی و کلاهبرداریش کمتر باشه و بشه تحملش کرد؟ یا همه شرکت ها

---------

شاتل چطوریه؟ اینا هم نفرت انگیزن یا میشه تحملشون کرد؟
    فن آوا شبانش افت سرعت و محدودیت حجم نداره، فقط تنها مشکلش پینگه که ادمینش میگه پروفایل گیمینگ به پشتیبانی بگید براتون فعال کنه درست میشه ولی کسی هنوز امتحان نکرده. سرعت روزانه و شبانشو امتحان کردن کاربرا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

فن آوا شبانش افت سرعت و محدودیت حجم نداره، فقط تنها مشکلش پینگه که ادمینش میگه پروفایل گیمینگ به پشتیبانی بگید براتون فعال کنه درست میشه ولی کسی هنوز امتحان نکرده. سرعت روزانه و شبانشو امتحان کردن کاربرا
    به پینگ کاری ندارم. خوشبختانه گیمر نیستم!

توی شبانه رایگان شرکت فن آوا چند گیگ میشه هر شب دانلود کرد؟

8. این کاربر از Omid-HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

به پینگ کاری ندارم. خوشبختانه گیمر نیستم!

توی شبانه رایگان شرکت فن آوا چند گیگ میشه هر شب دانلود کرد؟
    سرویس 8 مگابیت گرفتن، شبانش 1.3 مگابایت سرعت داره. میشه شبی 27.5 گیگ. اگر 16 مگابیت بگیری احتمالا شبانش سریع تر هم هست بیشتر میشه دانلود کرد.

10. 3 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای من که Art7 استفاده می کنم وسرویس های جدید رو نگاه می کنم جالبه... مخصوصا که 99 درصد مصرف من خارجی است و عملا تمام ارقام حجم اعلامی باسه من بی معنی است و همش باید باسه هر سرویس دهنده ضریب بزنم .
    بعضی هاش واقعا جالبه. مثلا 450 گیگ ولی با ضریب 1/3 باسه مصرف اینترنت واقعی ( نه این 30 تا سایت ) با وقت محدود من این اینترنت ها بدرد نمی خوره
    البته الان بالاترین سرویسش از لحاظ سرعت خیلی اشتها برانگیز است
    باید ببینم در نهایت های وب چه سرویسی رو برای بالاترین می زاره + کدوم سرویس ها امکان شارژ سرویس و/یا اضافه کردن حجم با قیمت بهتر را می زارن تا به ان کوچ کنم.

الان اگر با این وضعیت باشه من رفتنم به بالاترین سرویس بدون شک است ولی نگرانی ام باسه محدودیت حجم است که دارد.( و یکی از دلایلی هم که من به جای داتک یا صبا یا های وب امدم شاتل همین بود که نگران حجم مصرفی و زمان بسته ها نباشم
    اگر بشه بجای خرید بسته بتونم ادامه بسته را مجدد 1 ماهه جدید بگیرم یا نسبت قیمت بسته ها منطقی باشه ممکنه ماندگار باشم ولی اگر اینجور نباشه مجبورم سرویس عوض کنم.
    Last edited by zed2; 06-12-2017 at 15:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

سرویس 8 مگابیت گرفتن، شبانش 1.3 مگابایت سرعت داره. میشه شبی 27.5 گیگ. اگر 16 مگابیت بگیری احتمالا شبانش سریع تر هم هست بیشتر میشه دانلود کرد.
    ممنون

27 گیگ که عالیه و پس از همینا سرویس برمیدارم.

با پارس آنلاین شبی فقط 12 گیگ دانلودم بود که اخیرا به 8 گیگ کاهش داده بودند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این طرح 80 تومان جدید شاتل چجوری هست؟ کسی داره؟ راضیه ؟
    بعد اینکه پینگش چطوره ؟ کیفیت و ...؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •