تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 1783 اولاول ... 3227227728128188198208218228238248258268328729221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستانی که سرعت ۱۲۸ دارند لطفاً بگن سرعت شبانه اونا هم کم شده یا نه
    من شبی نزدیک 2 گیگ رو دانلود دارم 128 هم دارم
    به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکین هم بستگی داره من طرقبه هستم و خیلی ها اینجا به مخابرات و شاتل کوچ کردن مخصوصا مخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چپ و راست قطع میشه. جالبه که line rate-downstream رفته روی 4 مگ . البته سرعت دانلود روی حدود 120 KB/s هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من شبی نزدیک 2 گیگ رو دانلود دارم 128 هم دارم
    به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکین هم بستگی داره من طرقبه هستم و خیلی ها اینجا به مخابرات و شاتل کوچ کردن مخصوصا مخابرات
    اونکه آره. ولی در سال‌های گذشته اصلاً اینجوری نبود. ممکن بود گاهی اوقات سرعت رو به ۵۰ تا مثلاً ۸۰ کیلوبایت کاهش بدهند اما اکثر مواقع بدون محدودیت بود. یعنی حتی می‌تونستی شبی بین سه تا چهار و نیم گیگابایت دانلود کنی. اما الان چند ماهی است که خیلی بد شده است. برای خود من تا همین دو هفته پیش خوب بود و شبی حدود یک و نیم تا دو و نیم گیگابایت دانلود داشتم. اما الان افتضاحه. یک مدت سرعتش خوبه، یک مدت کم. معلوم نیست دارن چی کار می‌کنند.

البته شنیدم که در این چند وقت اخیر گاهی اوقات سرعت شبانه بعضی از مشترکان رو برای مدتی کاهش می‌دهند. ولی اگه سرعت شبانه تا چند وقت دیگه بهتر نشه، عطایش رو به لقایش می‌بخشم.

الان هم دنبال شرکتی هستم که برای کاربران خانگی (۱۲۸) سرعت شبانه معقولی حداقل در حد دو برابر روزانه ارائه بدهد. اگه قرار باشه با اینترنت ۱۲۸ صبانت سرعت دانلود روزانه‌ام در حد کاربران یک مگابیت باشه اما سرعت دانلود شبانه‌ام همین ۱۲۸ کیلوبیت (۱۶ کیلوبایت و کمتر) باشه، دلیلی نمی‌بینم که دیگه مشتری و مشترک صبانت باشم.

خدمات صبانت چند ماهی است که به شدت افت کرده است و کیفیت سال‌های پیش رو نداره. حالا امیدوارم موقتی باشه. بالاخره وقتی به فکر جذب مشتری و مشترک جدید هستند، باید حواسشون باشه که در عین حال اون قدیمی‌ها رو از دست ندهند. چون براشون ضدتبلیغ خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چپ و راست قطع میشه. جالبه که line rate-downstream رفته روی 4 مگ . البته سرعت دانلود روی حدود 120 KB/s هست.
    پهنای باند صبانت از ۲ مگابیت به ۴ مگابیت افزایش یافته است. اما تا جایی که من پرسیدم و می‌دونم سرعت دانلود شبانه حداکثر ۱ مگابیت یا همون ۱۲۸ کیلوبایت است (محدودش کرده‌اند). قبلاً شبانه محدودیتی نداشت. یعنی در بعضی از ساعات به سرعت بالای ۲۴۰ کیلوبایت هم می‌رسید.

5. 2 کاربر از خورشیدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا کدوم شرکت بالاترین سرعت شبانه رو به کاربران خانگی (۱۲۸) ارائه میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پهنای باند صبانت از ۲ مگابیت به ۴ مگابیت افزایش یافته است. اما تا جایی که من پرسیدم و می‌دونم سرعت دانلود شبانه حداکثر ۱ مگابیت یا همون ۱۲۸ کیلوبایت است (محدودش کرده‌اند). قبلاً شبانه محدودیتی نداشت. یعنی در بعضی از ساعات به سرعت بالای ۲۴۰ کیلوبایت هم می‌رسید.
    برای من هنوز همون 2 مگ د تنظیمات مودم نشون میده!
    تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای من هنوز همون 2 مگ د تنظیمات مودم نشون میده!
    تهران
    مشهد، downstream شده 4 مگ ولی چه فایده، سرعت دانلود رو محدود کردن.
    سرعت روزانه من که افت کرده، قبلا حدود 220KB/s سرعت دانلود روزانه بود. حالا روزانه و شبانه همون 120KB/s هست.

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

من 256 دارم و شبانه 96 دانلود دارم . اگر بروم 128 بگيرم بنظرتون سرعت شبانه کمتر ميشه يا تغيير نمي کنه . کسي تجربه عملي در اين مورد داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت روزانه من که افت کرده، قبلا حدود 220KB/s سرعت دانلود روزانه بود. حالا روزانه و شبانه همون 120KB/s هست.
    بازم خوش به حالت... اگه جای من بودی چی کار می‌کردی؟ الان شبانه برای من حالت تزئینی داره. هیچ خاصیتی نداره. سرعتش فاجعه است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 256 دارم و شبانه 96 دانلود دارم . اگر بروم 128 بگيرم بنظرتون سرعت شبانه کمتر ميشه يا تغيير نمي کنه . کسي تجربه عملي در اين مورد داره .
    من از اول ۱۲۸ داشتم (چند سال است). ولی با شرایط فعلی بهت پیشنهاد می‌کنم که سرویست رو تغییر ندی و عوض نکنی. ممکنه همین ۹۶ رو هم از دست بدی. احتمالاً اگه بری ۱۲۸ هم بگیری، سرعتت همین ۹۶ باقی بمونه. از اون طرف هم ممکنه سرعتت رو به ۱۶ کیلوبایت کاهش بدهند. خلاصه کلام در حال حاضر واسه کاربران خانگی (۱۲۸ کیلوبیت) اینترنت شبانه حساب و کتاب نداره. ممکنه چند شب بالاترین سرعت رو داشته باشی و از اون طرف ممکنه سرعت رو کاهش بدهند و برات محدودش کنند.

البته شهر به شهر هم فرق داره. اوضاع که فعلاً در مشهد عشقی است. الان معلوم نیست با این مصوبه جدید می‌خوان چه سیاستی رو پیاده کنند.

آخه جالبه که برای من سرعت شبانه تا ساعت ۲:۰۶ همون ۱۲۸ کیلوبایت است. بعد یهو می‌رسه به ۱۶ و حتی پایین‌تر. هر شب همین بساطه. به پشتیبانی هم که زنگ می‌زنی، همون جوابای تکراری و همیشگی. خلاصه اگه این شرایط بخواد دائمی باشه، دیگه صبانت بی صبانت. بالاخره این چند سال هم که مشترک بودم، به خاطر کیفیت خوب سرویسش بوده است. توقع خاصی از شبانه ندارم اما حداقل جوری باشه که بتونم شبی در حد ۶۰۰-۸۰۰ مگابایت دانلود کنم.

پیشنهاد می‌کنم اگه سرعت شبانه براتون در حد معقول و مناسبی است، فعلاً سراغ سرویس‌های پایین‌تر نروید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •