من شبی نزدیک 2 گیگ رو دانلود دارم 128 هم دارمدوستانی که سرعت ۱۲۸ دارند لطفاً بگن سرعت شبانه اونا هم کم شده یا نه
به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکین هم بستگی داره من طرقبه هستم و خیلی ها اینجا به مخابرات و شاتل کوچ کردن مخصوصا مخابرات
من شبی نزدیک 2 گیگ رو دانلود دارم 128 هم دارمدوستانی که سرعت ۱۲۸ دارند لطفاً بگن سرعت شبانه اونا هم کم شده یا نه
به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکین هم بستگی داره من طرقبه هستم و خیلی ها اینجا به مخابرات و شاتل کوچ کردن مخصوصا مخابرات
چپ و راست قطع میشه. جالبه که line rate-downstream رفته روی 4 مگ . البته سرعت دانلود روی حدود 120 KB/s هست.
اونکه آره. ولی در سالهای گذشته اصلاً اینجوری نبود. ممکن بود گاهی اوقات سرعت رو به ۵۰ تا مثلاً ۸۰ کیلوبایت کاهش بدهند اما اکثر مواقع بدون محدودیت بود. یعنی حتی میتونستی شبی بین سه تا چهار و نیم گیگابایت دانلود کنی. اما الان چند ماهی است که خیلی بد شده است. برای خود من تا همین دو هفته پیش خوب بود و شبی حدود یک و نیم تا دو و نیم گیگابایت دانلود داشتم. اما الان افتضاحه. یک مدت سرعتش خوبه، یک مدت کم. معلوم نیست دارن چی کار میکنند.
البته شنیدم که در این چند وقت اخیر گاهی اوقات سرعت شبانه بعضی از مشترکان رو برای مدتی کاهش میدهند. ولی اگه سرعت شبانه تا چند وقت دیگه بهتر نشه، عطایش رو به لقایش میبخشم.
الان هم دنبال شرکتی هستم که برای کاربران خانگی (۱۲۸) سرعت شبانه معقولی حداقل در حد دو برابر روزانه ارائه بدهد. اگه قرار باشه با اینترنت ۱۲۸ صبانت سرعت دانلود روزانهام در حد کاربران یک مگابیت باشه اما سرعت دانلود شبانهام همین ۱۲۸ کیلوبیت (۱۶ کیلوبایت و کمتر) باشه، دلیلی نمیبینم که دیگه مشتری و مشترک صبانت باشم.
خدمات صبانت چند ماهی است که به شدت افت کرده است و کیفیت سالهای پیش رو نداره. حالا امیدوارم موقتی باشه. بالاخره وقتی به فکر جذب مشتری و مشترک جدید هستند، باید حواسشون باشه که در عین حال اون قدیمیها رو از دست ندهند. چون براشون ضدتبلیغ خواهد بود.
پهنای باند صبانت از ۲ مگابیت به ۴ مگابیت افزایش یافته است. اما تا جایی که من پرسیدم و میدونم سرعت دانلود شبانه حداکثر ۱ مگابیت یا همون ۱۲۸ کیلوبایت است (محدودش کردهاند). قبلاً شبانه محدودیتی نداشت. یعنی در بعضی از ساعات به سرعت بالای ۲۴۰ کیلوبایت هم میرسید.
حالا کدوم شرکت بالاترین سرعت شبانه رو به کاربران خانگی (۱۲۸) ارائه میده؟![]()
برای من هنوز همون 2 مگ د تنظیمات مودم نشون میده!
تهران
مشهد، downstream شده 4 مگ ولی چه فایده، سرعت دانلود رو محدود کردن.
سرعت روزانه من که افت کرده، قبلا حدود 220KB/s سرعت دانلود روزانه بود. حالا روزانه و شبانه همون 120KB/s هست.
من 256 دارم و شبانه 96 دانلود دارم . اگر بروم 128 بگيرم بنظرتون سرعت شبانه کمتر ميشه يا تغيير نمي کنه . کسي تجربه عملي در اين مورد داره .
بازم خوش به حالت... اگه جای من بودی چی کار میکردی؟ الان شبانه برای من حالت تزئینی داره. هیچ خاصیتی نداره. سرعتش فاجعه است.
من از اول ۱۲۸ داشتم (چند سال است). ولی با شرایط فعلی بهت پیشنهاد میکنم که سرویست رو تغییر ندی و عوض نکنی. ممکنه همین ۹۶ رو هم از دست بدی. احتمالاً اگه بری ۱۲۸ هم بگیری، سرعتت همین ۹۶ باقی بمونه. از اون طرف هم ممکنه سرعتت رو به ۱۶ کیلوبایت کاهش بدهند. خلاصه کلام در حال حاضر واسه کاربران خانگی (۱۲۸ کیلوبیت) اینترنت شبانه حساب و کتاب نداره. ممکنه چند شب بالاترین سرعت رو داشته باشی و از اون طرف ممکنه سرعت رو کاهش بدهند و برات محدودش کنند.
البته شهر به شهر هم فرق داره. اوضاع که فعلاً در مشهد عشقی است. الان معلوم نیست با این مصوبه جدید میخوان چه سیاستی رو پیاده کنند.
آخه جالبه که برای من سرعت شبانه تا ساعت ۲:۰۶ همون ۱۲۸ کیلوبایت است. بعد یهو میرسه به ۱۶ و حتی پایینتر. هر شب همین بساطه. به پشتیبانی هم که زنگ میزنی، همون جوابای تکراری و همیشگی. خلاصه اگه این شرایط بخواد دائمی باشه، دیگه صبانت بی صبانت. بالاخره این چند سال هم که مشترک بودم، به خاطر کیفیت خوب سرویسش بوده است. توقع خاصی از شبانه ندارم اما حداقل جوری باشه که بتونم شبی در حد ۶۰۰-۸۰۰ مگابایت دانلود کنم.
پیشنهاد میکنم اگه سرعت شبانه براتون در حد معقول و مناسبی است، فعلاً سراغ سرویسهای پایینتر نروید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)