کسی نیست بتونه کمک کنه؟
کسی نیست بتونه کمک کنه؟
همشون پیرمرد پیرزن هستن از کدوم بپرسم کسیو نمیشناسم که داشته باشه اینجا هم ظاهرا کسی از شهید قندی نیست چون جوابی نگرفتم
من الان ختم رو تو مودم مکزیموم تا۱۸ مگ اگر اشتباه نکنم زده ولی فکر کنم به تر تر بیوفته رو۱۸ مگ الان رو ۴ مگ خیلی قوی هست عدد هاش نویز که حدود ۱۲-۱۳ هست و snr روی ۳۳ و تقریبا هم ثابت عددا خیلی تغییر کنه ۱-۲ تا بالا پایین بره کلا تاحالا بهم نگفتن خطت بده
جناب وضعیت اینترنت مخابرات در مرکز مدرس اصفهان چطوره ؟ سرعت شبانه خوبه ؟
کلا این مرکز چطور هست ؟
سلام من گرفتم سرعت 1.7 هست زنگ هم زدم چاره نکرد سرعت 2 برابر منظورشون اینه که 2 مگ که میگیری پول 1 مگ میگیرن ازت منم گول خوردم فکرکردم 4 مگ میشه سرعت شارژتم مواظب باش هر ماه مصرف نکنی میسوزه فقط شارژی که تو قسمت دائمی هست میمونه رو عدد شارژ باقی مونده کلیک کن تا بگه چندر روز مونده تا بسوزه
عزیز من دقیق دلیلش رو نمیدونم ولی دقیقا بقیه ی شرکتها هم اکثرا همین مشکل رو دارند.
مثلا مودم که عوض میکنی یا خطت تازه رانژه میشه با هر نوع کانکشنی برای بار اول وصل بشی روی همون ست میشه.
خودم هم شاتل و هم پیشگامان تست کردم... یا روی pppoe وصل میشه و یا bridge ... پشتیبانی مخابرات رو نمیدونم
ولی بقیه جاها زنگ میزنی میگی میخوام با بریج وصل بشم یا مثلا با ppoe .... تو 2 ثانیه برات ردیف میکنه.. البه غر میزنن که ما نمیتونیم دم به دقیقه عوض کنیم و از این حرفها ... نمدونم مک رو برمیدارن یا به هر حال ارور میندازه اونجا و این برای چیزای امنیتی خود isp ها هست...
با سلام خدمت اقای tavassoli.farfani.یه سوال داشتم.من چند روز پیش طرح 1 مگ با 5 گیگ حجم تابستونه را فعال کردم.قبلش هم طرح زرین داشتم.یعنی هنوزم دارم.حالا چندتا سوال برام پیش اومده.اولا چرا این طرح من فعال نمیشه و نمیتونم ازش استفاده کنم.البته وقتی با یوزر و پسورد طرح زرین وارد میشه پنل تابستونه تو لیست محصولاتم هست و حتی زده فعال ولی اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم و فقط از طرح زرین ترافیک کم میشه.و سوال دوم اینکه یوز و پسورودی که دارم برای هر دوتا پنل یعنی زرین و تابستونه استفاده میشه و یا باید برا طرح تابستونه ی یوزر و پسورود جدید داشته باشم.با تشکر فراوان
یوزر و پسورد پنل شما یکیه
طرح تابستانه شما هنوز فعال نیست
باید صبر کنید تا باهاتون تماس بگیرند یا خودتون با 2020 تماس بگیرید تا آدرس بهتون بدند برید یوزر و پسورد بگیرید
اگه خطتتون فیبر نوری نباشه مشکلی نداره
دوستان این هم از وضعیت اینترنت دو مگ مخابرات کرمان البته همشون با وی پی ان ایرانین بدون اون اینترنت هست ولی در واقع اینترانته
تغییر کیفیت هم بستگی مستقیم داره به میزان مصرف برق همسایه ها.البته فاضله از مزکز مخابراتی دوره 5 کیلومتر وگرنه خطم روی 10 مگ بسته شده.
اون قسمتی که تو وب سایت میایی پسورد و یوزر میدی اینا الکی است باید حضوری برین کخابرات تا براتون فعال کنن که سریع انجام میشه یعنی بگو یوزر و پسورد میخوام همین.البته باهم نمیتونین استفاده کنید!! باید جدا باشه.یعنی 2 تا کانشکین تو ویندوز بساز که یکی واسه زرین و یکی هم واسه تابستانی.اتوماتیک تو مودم نذار یعنی مودم تو حالت بریدج باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)