تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 2199 اولاول ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    من مودم Green pack دارم از اونایی که سه چراغ آنتن دارند من تا قبل از اینکه این مودم رو آپگرید کنم 3 چراغ آنتنش روشون میشد ولی بعد از اینکه آپگرید کردم با همون قدر سیگنال 2 چراغ روشن میشه اگه میشه همون نرم افزار اولیه رو بزارید ممنون میشم راستی این مدل قابلیت تقویت رو دارد؟
    مدل مودم شما بهترین نوعی هست که وجود داره.
    نرم افزار قبلیشو براتون میزارم اما مطمئن هستم از آپدیت نیست. جاهای مختلف خونه رو امتحان کن. حتی المقدور پشت پنجره بزار احتمالا جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها یه سوال من مودمو توی طرح خرید تلویزیون بهم دادن.........روشم زده 128 دوساله 12 گیگ.............. سرعت دانلود من تا 150 هم میره........... الان یه سالی از طرحم رفته... خواستم ببینم بعدا بخوام تمدید کنم به طرف بگم همینو تمدید کن که روشه بازم همین سرعتو میدن بهم؟؟؟؟ چطور حجم بخرم..مثلadsl که اینترنتی نداره بخریم ک
    به شماره 096790 زنگ بزن
    اول دکمه 1 رو بزن
    مرحله بعد هم ازت شناسه اشتراک میخواد که روی کارتن مودمت هست. اونو وارد کن بعد منتظر باش تا اپراتور جواب بده. بهش بگو میخوام همین طرحو فعال کنم.
    مبلغ قابل پرداخت رو بهت میگه که اول باید پرداخت کنی تا تمدید کنن.
    درباره خرید شارژ اضافه با استفاده از شناسه پرداختت (PID) میتونی به ازای هر گیگ اضافه اینترنتی از سایت خودش پرداخت کنی. اتومات به حسابت شارژ اضافه میشه. فقط یادت باشه حتما شناسه پرداخت رو وارد کنی.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نرم افزار قبلیشو براتون میزارم اما مطمئن هستم از آپدیت نیست. جاهای مختلف خونه رو امتحان کن. حتی المقدور پشت پنجره بزار احتمالا جواب بده
    بنده هم مدل ix350p دارم از وقتی شرکت فریمور جدید ریخته مودم مدام قطع و وصل میشه وای فای مودم بزور توی فاصله 5 متری جواب میده در صورتی که قبلآ اینطور نبود حتی بعضی وقتها در فاصله یک متری out of range میشه همینطور وقتی مودم وصل هستش چراغ آنتنش هم روشن نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

آقا حرف شما درسته سیگنال من هوم مقداریه که قبلا بود -70 تقریبا هست قاعدتا زیر 79- سه تا چراغ روشن میشه ولی الان روشن نمیشه ضمنا کنار پنجره هم هست.

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

M bagher دوست من فریم ور جدید و قدیم مودم های outdoor رو میخواستم ممنون میشم تو سایت mediafire آپلود کنید

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

بنده هم مدل ix350p دارم از وقتی شرکت فریمور جدید ریخته مودم مدام قطع و وصل میشه وای فای مودم بزور توی فاصله 5 متری جواب میده در صورتی که قبلآ اینطور نبود حتی بعضی وقتها در فاصله یک متری out of range میشه همینطور وقتی مودم وصل هستش چراغ آنتنش هم روشن نمیشه.
    این مودم جدیدا به صورت همه گیر دچار اشکال نرم افزاری شده
    اگه باهاش مشکلی ندارید از آپدیتش بپرهیزید

7. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا حرف شما درسته سیگنال من هوم مقداریه که قبلا بود -70 تقریبا هست قاعدتا زیر 79- سه تا چراغ روشن میشه ولی الان روشن نمیشه ضمنا کنار پنجره هم هست.
    مقدار سیگنال RSSI در مبین نت باید بین -50 تا -70 باشه . هر چه قدر از -70 بیشتر بره گیرندگی ضعیف میشه
    Last edited by M-Bagher; 13-06-2012 at 10:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

M bagher دوست من فریم ور جدید و قدیم مودم های outdoor رو میخواستم ممنون میشم تو سایت mediafire آپلود کنید
    چشم. براتون میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    سعی کنید اصلا ورژن مودم رو آپدیت نکنید. چون هیچ تغییری نمیکنه. آپدیت کردن برای کشورهای دیگه خوبه که همزمان با انتشار نسخه های جدید مودم ، ورژن آنتن های روی دکل هم بروز بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این مودم جدیدا به صورت همه گیر دچار اشکال نرم افزاری شده
    اگه باهاش مشکلی ندارید از آپدیتش بپرهیزید
    آپدیت مودم بصورت خودکار توسط خود شرکت انجام شده.

12. این کاربر از saeed22s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •