تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 1049 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالبه مگه AM هم داره؟ من 727 دارم یه سیم معمولی آنتشه نه از اون مربع شکلا. FM که آنتن خاصی نمی خواد فقط یه سیم وصل باشه. در موبایل هم برای رادیو فقط هندزفری وصل بشه راحت FM را می گیره.
    والا من سیم وصل میکنم نمیگیره فقط باید به انتن وصل بشه اونم پشت بوم.بعد برای سیو فرکانسهای رادیوی باید چه کار کنم تو 727؟من همیشه باید سرچ کنم

2. این کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام...
    این فیلمهای سه بعدی که حجمشون حدود 25 تا 50 گیگ هست رو میشه دانلود کرد و بدون رایت کردن روی دیسک تماشا کرد؟
    اگه سایتی میشناسید معرفی کنید
    چند تا سایت پیدا کردم ولی حجم فیلمهاشون زیر دو گیگ بود!

ضمنا تاپیک بهتری پیدا نکردم اگه اشتباه کردم ببخشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا من سیم وصل میکنم نمیگیره فقط باید به انتن وصل بشه اونم پشت بوم.بعد برای سیو فرکانسهای رادیوی باید چه کار کنم تو 727؟من همیشه باید سرچ کنم

با دفترچه همیشه زودتر به جواب می رسید من الآن از توی دفترچه خوندم موج را که تنظیم کردی دکمه PROGRAM را می زنی بعد با جهت شماره براش انتخاب می کنی و دوباره PROGRAM را می زنی. من با همون سیم روش که سیم دورش را هم باز نکردم فقط فیشش را وصل کردم راحت می گیرم ولی زیاد استفاده ندارم.

5. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با دفترچه همیشه زودتر به جواب می رسید من الآن از توی دفترچه خوندم موج را که تنظیم کردی دکمه PROGRAM را می زنی بعد با جهت شماره براش انتخاب می کنی و دوباره PROGRAM را می زنی. من با همون سیم روش که سیم دورش را هم باز نکردم فقط فیشش را وصل کردم راحت می گیرم ولی زیاد استفاده ندارم.
    برای am که یه انتن مربعی داره که به مثبت منفی فشاری دی وی دی وصل میشه.برای fm پشت دی وی دی یه جای فیش داره مثل جای فیش وردی انتن تی وی.منهی قطرش کمتره و این فیشهای انتن تی وی نمیره توش.ولی تو دفترچش الان دیدم یه سیم هست که خیلی سادست.یه ورش حالات فشاریه که میره تو فیش مرکزی(اون سیم وسطی) جای انتن fm دی وی دی و یه ورش لخته.میزنی میگیره.من که گیج شدم.پس مثبت منفی چی میشه این وسط

بعد یه سوال داشتم از شما که پایونییر داری کار این فیش که مثل یه سابه اسمش MCACC sete up چی هست؟ممنونم
    رادیو هم فقط برای صدای گزارش پخش مستقیم فوتبال میخوام چون از شبکه های اچ دی مستقیم میبینم و همزمان با گزارش رادیو ایران گوش میکنم
    Last edited by BEST 2; 07-06-2013 at 02:16.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

865 الان حدودا 550 تومنه ولی این مدلی که شما میگید خیلی گرونه ،ندارم
    شما از نزدیک این مدلو دیدین 865 ؟
    خب پس با این حساب همون مدل 865 بگیرید چون گزینه دیگری بعید میدونم باشه.
    بله دیدم.نگران بلندی بلندگوهاش نباش.مثل بقیه مدل هاست.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای am که یه انتن مربعی داره که به مثبت منفی فشاری دی وی دی وصل میشه.برای fm پشت دی وی دی یه جای فیش داره مثل جای فیش وردی انتن تی وی.منهی قطرش کمتره و این فیشهای انتن تی وی نمیره توش.ولی تو دفترچش الان دیدم یه سیم هست که خیلی سادست.یه ورش حالات فشاریه که میره تو فیش مرکزی(اون سیم وسطی) جای انتن fm دی وی دی و یه ورش لخته.میزنی میگیره.من که گیج شدم.پس مثبت منفی چی میشه این وسط

بعد یه سوال داشتم از شما که پایونییر داری کار این فیش که مثل یه سابه اسمش MCACC sete up چی هست؟ممنونم
    رادیو هم فقط برای صدای گزارش پخش مستقیم فوتبال میخوام چون از شبکه های اچ دی مستقیم میبینم و همزمان با گزارش رادیو ایران گوش میکنم
    MCACC مخفف Multi-Channel Acoustic Calibration هست که برای کالیبره راحت ولی حرفه ای بلندگوها با میکروفون مخصوصش هست یعنی با توجه به محیط صدا را تنظیم می کنه. که متاسفانه 727 این ورودی را نداره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این روی 727 هست. که انتهاش هم پلاستیکی هست.

10. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

MCACC مخفف Multi-Channel Acoustic Calibration هست که برای کالیبره راحت ولی حرفه ای بلندگوها با میکروفون مخصوصش هست یعنی با توجه به محیط صدا را تنظیم می کنه. که متاسفانه 727 این ورودی را نداره.

این روی 727 هست. که انتهاش هم پلاستیکی هست.
    امین جان خیلی ممنونم از لطفت.طریقه کالیبره کردن با این MCACC چطور هست؟بعد این که درست این هست که چهار باند بلند رو جلو بزاریم یا دو تا جلو دو تا عقب که صدای دالبی با کیفیتی بهمون بده تو پایونییر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

امین جان خیلی ممنونم از لطفت.طریقه کالیبره کردن با این MCACC چطور هست؟بعد این که درست این هست که چهار باند بلند رو جلو بزاریم یا دو تا جلو دو تا عقب که صدای دالبی با کیفیتی بهمون بده تو پایونییر؟
    طریق صحیحش به نقل از پایونیر این هست که بر روی محیط دایره ای باشند و محل نشستن مرکز آن (برای چهار بلندگو می شه مربع) ولی این امکان نیست پس باید در تنظیمات تاخیر بلندگوها تنظیم بشه. MCACC را دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه یه میکروفون هست در جایی که سر بیننده قرار می گیرد می گذارید و خود آمپلی فایر تنظیمات را انجام می دهد. این فلش خود پایونیر در این رابطه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این عکس هم هست (برای صدای دالبی) که من طبق این چیدم و فاصله را در منوی تنظیم صدا اعمال کردم:
    (البته یه کلیپ هم دارم که برای تست و تنظیم دالبی استفاده می شه ولی نحوه دقیق استفاده را نمی دونم فقط تست کردم و به نظرم خوب وبد. البته در این زمینه کلیپ برای تنظیم و تست حرفه ای زیاد هست.)
    Last edited by amin_g_p; 07-06-2013 at 22:19.

13. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید . لطفا راهنمایی کنید تا مبلغ 800.000تومان یه سینمای خانواده برای تلویزیون سامسونگ میخوام . کیفیت صدا برام مهمه . گویا طبق نظرات عزیزان این سایت کیفیت سامسونگ جالب نیست و حیف پوله . میتونید کمکی بمن بدهید چه مارک و مدلی را بخرم . اگه ال جی مناسبه اونو بخرم. ضمنا hdmi ARC یا optical داشته باشه.. ممنون از همه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید . لطفا راهنمایی کنید تا مبلغ 800.000تومان یه سینمای خانواده برای تلویزیون سامسونگ میخوام . کیفیت صدا برام مهمه . گویا طبق نظرات عزیزان این سایت کیفیت سامسونگ جالب نیست و حیف پوله . میتونید کمکی بمن بدهید چه مارک و مدلی را بخرم . اگه ال جی مناسبه اونو بخرم. ضمنا hdmi ARC یا optical داشته باشه.. ممنون از همه
    سلام.تو این رنج قیمت و دارای ورودی اپیتکال مدل SC-XH175 از شرکت پاناسونیک پیشنهاد منه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •