سلام دوستان. من الان کارشناسی دانشگاه آزاد هستم چند واحد پاس کرده باشم میتونم مدرک کاردانی رو بگیرم؟![]()
سلام دوستان. من الان کارشناسی دانشگاه آزاد هستم چند واحد پاس کرده باشم میتونم مدرک کاردانی رو بگیرم؟![]()
سلام. 70 واحد
سلام
بسته به رشته شما داره ...
حدود 70-80 واحد ....
ماده 72 آيين نامه آموزشي: ارزشيابي سوابق تحصيلي دانشجوياني که ادامه تحصيل آنها براساس مقررات اين آيين نامه امکان پذير نباشد و يا به دلايل آموزشي امکان فراغت از تحصيل در مقطع مربوط را نداشته باشند و يا بطور کلي مايل به ادامه تحصيل نباشند، برحسب مورد به ترتيب زير انجام خواهد شد.
1-72 - به آْن دسته از متقاضيان ورودي سال 76 و بعد که حداقل 70 واحد درسي دوره را با ميانگين کل 12 و بالاتر در يکي از مقاطع کارشناسي ارشد پيوسته و يا کارشناسي پيوسته گذرانده باشند برابر ماده 68 آيين نامه مدرک کارداني در رشته، اعطا خواهد شد.
تبصره 1 – صدور مدرک کارداني حسب تقاضاي دانشجو و صرف نظر از وجود دوره کارداني مصوب در آن رشته، يا مجري بودن واحددانشگاهي دانشگاه صادرکننده صورت مي گيرد. تبصره 2 – چنانچه دانشجو در شرايط اخراجي قرار گرفته باشد بدون پرداخت هزينه اي به نام انصراف و در غير اينصورت در شمول مواد 50 و 51 قرارگرفته، ملزم به پرداخت هزينه انصراف خواهد بود. 2-72 - آن گروه از متقاضياني که حداقل 140 واحد درسي دوره را در مقطع کارشناسي ارشد پيوسته گذرانده و ميانگين کل حداقل 12 را کسب کرده باشند مي توانند با رعايت تبصره 2 بند 1-72 مدرک کارشناسي در رشته مربوط دريافت دارند در غير اينصورت برابر راي کميسيون موارد خاص آموزشي و دانشجويي سازمان مرکزي عمل گردد.
با دیپلم گرافیک کامپیوتر میتونم رشته سخت افزارو کارشناسی بزنم یا کاردانی (بدون آزمون)
سلام دوستان کسی میدونه شهریه ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد چنده؟![]()
اگه ممکنه سریعتر بگید که بدونم کارت بگیرم یا نه؟
سلام چو نکاردانی دارید میتونید در رشتههای هر یک از گروه تجربی ریاضی و یا انسانی انتخاب رشته کنید ...
موفق باشید
سلام
اطلاعات مربوط به شهریه
شهريه ثابت: 10729900 نظري: 691500 عملي عمومي: 934900 عملي تخصصي: 934900 عملي كلينيكي: 0 هزینه سرویس : 300000 بيمه : 20000 عملي پايه: 934900 عملي اصلي: 934900
*قیمت ها به ریال هست
*هزینه سرویس و بیمه در دانشگاه های مختلف متفاوت هست
* شهریه ثابت مربوط به نیمسال دوم تحصیلی 91-92 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)